Gå til innhold

Sannheten om 9/11


Gjest Gjest_Espen_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Espen_*

10 september 2001 publiserte Washington Times en artikkel av Rowan Scarborough med tittelen “U.S. Troops Would Enforce Peace Under Army Study.” Om Mossad skriver han:

“Wildcard. Ruthless and cunning. Has capability to target U.S. forces and make it look like a Palestinian/Arab act.”

Angrepet på WTC 11 september ble planlagt og utført av Mossad med hjelp av elementer fra CIA og MI6. Skylden ble lagt på muslimene, for å få Vesten til å til krig mot muslimske land. Dette er i pakt med Mossads motto, som er

“By Way Of Deception, Thou Shalt Do War.”

Hensikten med angrepet er blant annet å få kontroll over de nasjonene som ikke tillater en sentralbank dominert av Rothschild-systemet. Mindre enn en måned etter angrepet på WTC angriper amerikanske styrker Afghanistan, som er en av de syv nasjoner som enda ikke tillater en sentralbank kontrollert av Rothschild-systemet. Disse syv nasjonene er hovedsakelig muslimske nasjoner, som følger Koranens påbud om ikke å låne ut penger mot rente. Bibelen har også påbud om ikke å låne ut penger mot rente, men de såkalte kristne nasjonene har for lenge siden sluttet å følge Bibelens påbud. På grunn av dette har jødene nå total kontroll med den vestlige økonomien.

Dagen etter angrepet, 12 september 2001, uttalte tidligere statsminister i Israel, Benjamin Netanyahu, følgende:

“Regarding what took place on September 11th, well it's very good... it will generate immediate sympathy for Israel.”

UAL Flight 175 og AA Flight 11 (som begge krasjet i Twin Towers), startet fra Boston Logan Airport. UAL 93 startet fra Newark Airport (UAL 93 var det flyet som man påstår krasjet i Pennsylvania). Sikkerheten ved både Boston Logan Airport og Newark Airport ble 11 september 2001 håndtert av et privat firma ved navn Huntleigh USA. Huntleigh USA var heleid av det israelske selskapet International Consultants on Targeted Security (ICTS) International N.V., et firma som var bemannet med israelske sikkerhetsoffiserer.

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/ICTS.html

En av de som var høyt oppe i gradene i ICTS var Menachem Atzmon. Han ble dømt for underslag i Israel i 1996 da han var kasserer for Ehud Olmert’ valgkampanje. (Ehud Olmert forsøkte den gang å bli ordfører i Jerusalem. Ehud Olmert ble også tiltalt for underslag i denne forbindelse, men ble frikjent og ble senere statsminister i Israel i 2006.) Menachem Atzmon og Ezra Harel overtok ansvaret for sikkerheten ved Boston Logan og Newark Airports etter at ICTS kjøpte Huntleigh USA i 1999.

5 september 2001 var den antatte lederen for kaprerne, Mohamed Atta, og flere av de andre påståtte kaprerne gjester ombord på en kasino-båt eid av Jack Abramoff. Jack Abramoff er Ashkenazi jøde og lobbyist for Israel i USA. Det er ikke foretatt noen etterforskning om hva disse påståtte kaprerne gjorde som gjester hos Ashkenazi jøde Jack Abramoff, mindre enn en uke før angrepet på WTC.

Interessant er det jo at av de nitten som ble anklaget for å ha utført kapringene 11 september, så var de syv som senere dukket opp i levende live. Noen henvendte seg til amerikanske ambassader i arabiske land og spurte hvorfor de var utpekt som kaprere. Dette er lite rapportert både i norske og amerikanske media.

Den 11 september 2001 ble fem israelske statsborgere, forkledd som arabere, arrestert fordi de danset og jublet mens de videofilmet kollapsen av World Trade Center. Disse israelerne oppga at de arbeidet for et flyttebyrå ved navn Urban Moving Systems. Det viste seg at israelerne hadde flere pass, de kjørte en varevogn som hadde inneholdt eksplosiver, og en av den hadde 4500 dollar i kontanter gjemt i sokkene. Borgermesteren i Jerusalem Ehud Olmert (som senere, i 2006, blir statsminister i Israel) ringer personlig borgermesteren i New York, Rudy Giuliani, og ber Giuliani om å gripe inn til fordel for de arresterte israelerne.

Olmert kan fortelle at de arresterte israelerne ikke hadde noe med angrepet på World Trade Center å gjøre. Han sier:

“That’s why the five laughed at the collapse of the World Trade Center buildings, they were just being immature and irresponsible.”

To av de fem blir senere bekrefet å være Mossad-agenter, og det er en sterk mistanke om at også de tre gjenværende er Mossad-agenter. Vitner kan bekrefte at de oppholdt seg i Liberty Park med god utsikt til World Trade Center da det første flyet braste inn i tvillingtårnene. Dette tyder på at de visste på forhånd hva som kom til å skje.

De israelske statsborgerne blir avhørt, senere frigitt og utvist til Israel i all stillhet. Politiet ved New Jersey Police department, som foretok arrestasjonen, får beskjed om ikke å diskutere arrrestasjonen av israelerne med noen. Vel tilbake i Israel blir de fem israelerne intervjuet på israelsk TV. Når de får spørsmål om hva de gjorde i New York 11 september 2001, svarer de at de var der for å "dokumentere hendelsen". De var tydelig informert på forhånd om at en "hendelse" kom til å skje i New York 11 september 2001, og også hvor i New York ”hendelsen” skulle skje.

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fiveisraelis.html

Få dager etter 9/11 skjer det at eieren av flyttebyrået Urban Moving Systems, Dominick Suter, gir opp firmaet og rømmer til Israel.

Den amerikanske regjeringen hemmeligstempler all dokumentasjon som viser en forbindelse mellom Israel og 9/11. En høyt plassert tjenestemann i FBI sier til Carl Cameron i Fox News:

"Evidence linking these Israelis to 9/11 is classified. I cannot tell you about evidence that has been gathered. It's classified information."

Mye av dette blir rapportert i en serie på fire deler som ble produsert av Fox News ved Carl Cameron. Jødiske grupper i USA, først og fremst AIPAC, presser senere Fox News til å fjerne denne reportasjen fra sine websider.

Haaretz rapporterte 26 september 2001 at det to timer før angrepet på WTC gikk det ut en melding over Odigo-nettverket om et nært forestående angrep på WTC. http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/...11_warning.html

Odigo er et instant messaging system, utviklet i Israel, som kan adressere spesielle grupper, for eksempel jøder. FBI får IP-adressen til avsenderen av denne meldingen, men foretar ingen etterforskning i denne anledningen.

http://www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=77744

FBI etterforsker imidlertid fem israelske flyttebyråer som antas å være cover for israelske Mossad-agenter.

Rundt to hundre israelere, ansatte i disse flyttebyråene som var svært aktive i området rundt World Trade Center i månedene før 9/11, blir arrestert på mistanke om at de har forbindelse med angrepet på WTC. Mistanken mot disse blir styrket da det viser seg at bombehunder markerer på at flyttebilene har inneholdt sprengstoff. (Dette er antagelig forklaringen på hvordan sprengstoffet kom inn i WTC). Imidlertid blir israelerne frigitt og utvist til Israel etter direkte ordre fra direktøren for Homeland Security, Michael Chertoff. Chertoff har både amerikansk og israelsk statsborgerskap, hans far var rabbi og hans mor var en Mossad-agent. For å fjerne oppmerksomheten fra israelerne gir Chertoff ordre om at omtrent 900 muslimer skal arresteres. De som blir arrestert, er personer som ikke har noen forbindelse med 9/11 overhodet.

12 september rapporterte Jerusalem Post at to israelere døde ombord på de kaprede flyene og 4000 israelere var savnet fra WTC. En uke senere rapporterte en TV-stasjon i Beirut at 4000 israelere som jobbet i WTC ikke stilte på jobb 11 september 2001.

22 september skrev New York Times følgende:

“There were, in fact, only three Israelis who had been confirmed as dead: two on the planes and another who had been visiting the towers on business and who was identified and buried.”

Mellom 26 august og 11 september 2001 short-solgte en gruppe spekulanter 38 aksjer som man kunne forvente ville falle som følge av angrepet 11 september. Den amerikanske Securities and Exchange Commission identifiserte disse spekulantene som israelske borgere. Spekulantene opererte fra Toronto i Canada og Frankfurt i Tyskland, og fortjenesten ble oppgitt å være på millioner av dollar. FBI fulgte aldri opp dette sporet.

Et år før 9/11 skaffer Lewis Eisenberg, som var ansvarlig for privatiseringen av World Trade Center, en ny eier til WTC. Den nye eieren er Larry Silverstein, som tidligere var eier av en strippeklubb. Disse to kjente hverandre fra tidligere da begge var ledere i United Jewish Appeal (UJA), en jødisk "charity" organisasjon med omsetning på milliarder av dollar. Seks uker før 9/11 øker Silverstein forsikringen på World Trade Center fra 1,4 milliarder dollar til 3,5 milliarder dollar, og han får også med en egen klausul i forsikringen som sier eksplisitt at forsikringen dekker terrorangep. Etter 9/11 får Silverstein rettens medhold i at angrepet på WTC var to separate terrorangrep, og han får utbetalt 7 milliarder dollar i erstatning. Silversteins opprinnelige investering var på 14 millioner dollar.

Dersom noen dobler forsikringen seks uker før huset brenner, er det standard prosedyre å etterforske dem for mulig brannstiftelse. Det er vel unødvendig å si at Silverstein aldri ble etterforsket i forbindelse med angrepet på WTC.

Silverstein hadde hver dag i flere måneder før 9/11 spist sin frokost på den meget eksklusive Windows on the World-restauranten som befant seg i toppen av nordtårnet, men uteblir 11 september 2001. Det var ingen overlevende blant de som befant seg i Windows on the World-restauranten under angrepet 9/11.

Silverstein er også en nær venn av den tidligere israelske statministeren Benjamin Netanyahu, og oppgir at de to har snakket med hverandre på telefonen hver søndag i flere år.

Etter 9/11 blir anonyme brev som inneholder anthrax sendt til forskjellige politikere og journalister, med det resultatet at fem mennesker dør av anthrax-forgiftning. Dette blir slått voldsomt opp av amerikanske mainstream-media, som beskylder al-Qaida for å stå bak anthrax-brevene. Imidlertid blir forbindelsen til al-Qaida avkreftet da det blir konstatert at anthraxen i brevene er av en type som utelukkende produseres ved Fort Detrick i USA. FBIs etterforskning viser at den hovedmistenkte for anthrax-brevene er en Ashkenazi jøde, Dr. Philip Zack, som tidligere har fått reprimander fordi han uttaler seg negativt om arabere. Dr. Philip Zack ble videofilmet idet han går inn i lagringsrommet ved Fort Detrick hvor anthraxen som ble brukt i brevene, ble oppbevart. Etter at dette blir klart har hverken FBI eller mainstream-media i USA noen flere kommentarer til anthrax-angrepet.

Bin Laden blir beskyldt for 9/11. BBC publiserer et intervju med bin Laden hvor han sier:

"I was not involved in the September 11 attacks in the United States nor did I have knowledge of the attacks. There exists a government within a government within the United States. The United States should try to trace the perpetrators of these attacks within itself; to the people who want to make the present century a century of conflict between Islam and Christianity. That secret government must be asked as to who carried out the attacks. ... The American system is totally in control of the Jews, whose first priority is Israel, not the United States." http://www.public-action.com/911/oblintrv.html

Formannen i Jewish Defence League siden 1985, Ashkenazi jøde Irv Rubin, blir fengslet for å ha forsøkt å plante en bombe ved en moske og i kontoret til en arabisk-amerikansk kongressmann. Han begår selvmord ved å kutte strupen.

En uke før 9/11 flytter Zim Shipping Company ut av sine kontorer i World Trade Center. Zim Shipping Company bryter dermed leiekontrakten med WTC og taper 50 000 dollar som følge av dette. Zim Shipping Company oppgir ingen grunn for dette kontraktsbruddet. Zim Shipping Company er halvt eid av staten Israel.

Mindre enn en måned etter 9/11 invaderer USA Afghanistan, og oppgir angrepet på WTC som grunn for angrepet. Den virkelige grunnen for angrepet på Afghanistan er at Talibans leder, Mullah Omar, stoppet opiumsproduksjonen i Afghanistan, og dermed mistet USA inntektene fra narkotikasmuglingen og hvitvaskingen av narkotikapenger. Dette er en nøyaktig kopi av hva som skjedde i 1839, da den kinesiske keiseren stoppet opiumsproduksjonen i Kina. Den gang var det Rothschildfamilien i Storbritannia som mistet inntektene fra narkotikaproduksjonen. Rothschildfamilien ga dengang den britiske hæren ordre om å gripe inn for å gjenopprette narkotikaproduksjonen i Kina.

Invasjonen av Afghanistan var vellykket, og allerede i 2002 meldte media om rekordavlinger av opium i Afghanistan.

3 oktober 2001, sa den israelske statsministeren Ariel Sharon følgende til Shimon Peres, som rapportert av Kol Yisrael radio:

“Every time we do something you tell me America will do this and will do that.... I want to tell you something very clear, don’t worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it.”

Man oppdager at kommunikasjonsnettet til det amerikanske narkotikapolitiet blir avlyttet. Mistanken faller på to israelske selskaper, nemlig AMDOCS og Comverse Infosys. AMDOCS utfører fakturering for de amerikanske telefonselskapene og besitter detaljerte logger over hvem som snakker med hvem i USA.

Comverse Infosys bygger avlyttingssystemene som brukes til å avlytte amerikanske telefonsamtaler. Man mistenker at Comverse Infosys har bygget inn en bakdør i systemet som benyttes av Mossad. Mossad har dermed mulighet til å tipse narkotikasmuglerne om at amerikansk narkotikapoliti er på sporet av dem. Comverse Infosys får forøvrig halvparten av sitt forsknings- og utviklingsbudsjett dekket av den israelske staten.

Denne etterforskningen, ledet av FBI, fører til avsløringen av den største spionringen som noensinne er avslørt i USA. Halvparten av de israelske spionene er arrestert når 9/11 skjer.

http://100777.com/usa/israeli_spyring

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/spyring.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

*gjesp*

På tide at noen tar trygda ifra ts. Slik at han kan komme seg ut i den virkelige verden og gjøre ærligt arbeide.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Det er ikke pent å gjøre narr av konspirasjonsteoretikere. Mange sliter med paranoia, en psykisk sykdom.

TS tror sikkert det er myndighetene som skriver alle svarene i tråden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest-h

Tin foil hat alert...

Mitt råd til deg er å komme deg fort som f vekk fra PC'n, du som vet "sannheten" blir jo garantert overvåket, snart kommer de og dreper deg. Eller du er kanskje en av smartingene som sitter på en PC på et bibliotek eller noe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tin foil hat alert...

Mitt råd til deg er å komme deg fort som f vekk fra PC'n, du som vet "sannheten" blir jo garantert overvåket, snart kommer de og dreper deg. Eller du er kanskje en av smartingene som sitter på en PC på et bibliotek eller noe?

Det hjelper ikke å sitte på et biblotek: Vi vet hvem ts er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Gjest
TS tror sikkert det er myndighetene som skriver alle svarene i tråden.

Akkurat som CIA og "Narkomane Jarle".

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Det er en god teori, men uten bevis blir det spekulasjoner.

Men selv en 9 klassing ser jo det at den forklaringen de har kommet med ikke holder mål!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest
*gjesp*

På tide at noen tar trygda ifra ts. Slik at han kan komme seg ut i den virkelige verden og gjøre ærligt arbeide.

Slike holdinger kvalme og de bidrar bare mer med fordummer mot trygdede (som, "trygdede, æsj, de sitter jo bare på rumpa forran pc-en"). For alt du vet så kan TS være i full jobb. Og du er akkurat som ts nå, som kommer med konspirasjonsterorer, antar ditt og datt uten å ha noe særlig bevis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke uten videre med på TS sin påstand. Det er stor forskjell på å mistenke og mene at noe er sannsynlig og det å påstå noe som absolutt sannhet. Mistanken vil selvsagt alltid gå mot den eller dem som har hatt fordeler av hendelsen, men det er kun en indikasjon og intet fellende bevis.

I forhold til 11. september så er det mye bedre å forholde seg til og fastslå hva som IKKE skjedde fremfor å mene noe bastant om hva som skjedde og hvorfor.

Det som IKKE skjedde var at World Trade Center kollapset som følge av at bærekonstruksjonene gav etter på grunn av at et fly traff bygningen og satte den i brann. Å komme til den konklusjonen er noe enhver som bruker hodet sitt vil komme frem til.

Når man så har analysert hele hendelsen og fastslått med absolutt sikkerhet hva som ikke er skjedd så bør man konfrontere amerikanske myndigheter og kreve av dem å redgjøre for hva som faktisk skjedde. Når man så får en ny forklaring så går man gjennom den på samme analytiske måte og ser hvorvidt denne forklaringen stemmer bedre. Om den ikke gjør det så gjentar man prosessen inntil sannheten kommer på bordet. Å stille slike spørsmål og grave til sannheten kommer frem er journalisters oppgave. Dessverre finnes det så utrolig få profesjonelle journalister. De fleste er nkrygger og spyttslikkende knehøner hvis livsoppgave er å tjene den som betaler dem lønn. Hadde de vært mer opptatt av å tjene sannheten så ville verden kanskje sett noe anderledes ut.

Jeg vet ikke hvor mange som husker filmen "Wag the dog", men her er nå en oppfrisking av plottet:

The movie starts with a scandal at the White House where The President is accused of fondling a young girl scout visiting the Oval Office just a few weeks before an election. Being the third party observers, we know the truth, he's guilty. Robert DeNiro plays "Conrad Brean" the spin doctor who's job it is to engineer a way and a means to divert the news of the scandal. He brings in Hollywood producer Stanley Motts played by Dustin Hoffman to create an artificial for television only war to distract the American public and let the President get on with the job at hand, protecting the free world.

We, like the American public, get caught up in the events of a fictional war produced in the basement of the White House with computers and blue screens, actors and scenarios. Soon they even release a mental patient who once served in the military because he has the right last name, "Shoe" to portray a war hero of the conflict. They release him because they have a show song from a nostalgic old tune that contains his name, a war tune now to drum up sympathy and national support for the war effort. It doesn't take ten minutes of the movie before we, like the cast of characters and the public in the movie have forgotten about the young girl in the oval office.

In the end, the movie ends with tragic comedy. We see our new heroes dead and our illusions, that all we see and hear on television news is true, have also been killed.

Endret av Lew Skannon
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det som IKKE skjedde var at World Trade Center kollapset som følge av at bærekonstruksjonene gav etter på grunn av at et fly traff bygningen og satte den i brann. Å komme til den konklusjonen er noe enhver som bruker hodet sitt vil komme frem til.

Hva er din kilde på at dette ikke skjedde? Loose change?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Uavhengig hva en mener om ts, så er det faktisk amerikanske medier som Fox News som informerer om det som skjer (ref link nedrest i ts førsteinnlegg).

Vi vet også at ingen er mer fornøyd når det drepes uskyldige enn det Israel er (ref henrettelsene i Sabra, Shatila, sør Libabon for noen år siden og Gaza nå for kort tid siden). Vi vet også at Israel gjerne vil sende bombefly inn i Iran.

At det stod Israelere å så på 11/9 som virket glad for det som skjede er derfor ikke uventet. Mossad har tross alt drept uskyldige her i Norge også.

Spørsmålet er om dette vil fortsette. Det virker som om Obama ønsker en annen løsning enn Israel. I værste fall kan han utsettes for et attentat fordi han er så klar på dette som han er.

Nå er imidlertid "katta sluppet ut av sekken" og det vil være mye vanskeligere å skylde på araberene i tiden fremover. Kansje Israel velger "å legge seg litt lavt" i tiden som kommer ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er din kilde på at dette ikke skjedde? Loose change?

Det finnes en rekke kilder, men de er overflødige for å komme til denne konklusjonen.

!.

Stål, som er det materialet bærekonstruksjonene i bygningen var laget av har en smeltetemperatur på ca 1300 grader. Når vi tar i betraktning at bygnigens ryggrad var et nett av vertikale, diagonale og horisontale stålbjelker på 40 cm. tykkelse og disse skal ha blitt så varme at de har gitt seg i nøyaktig samme høyde rundt hele bygget på 20 minutter slik at hele bygningen kollapset så må vi gå ut i fra at minst denne temperaturen er oppnådd. Husk at bjelkene ikke kan ha gitt seg på bare en side, fordi det ville resultert i at bygget falt den retningen der det var svakest slik et tre gjør det når tømmerhuggeren sørger for retningsbestemt fall. ALLE bjelker rundt hele bygget må ha gitt seg i nøyaktig samme sekund for at bygget skal falle vertikalt i seg selv! Ta også i betraktning at dette bygget er så enormt at flateinnholdet dekker et helt kvartal, hvilket tilsier mer enn hundre meter fra vegg til vegg. Altså 1300 graders varme i hele området slik at alle bjelker gav seg samtidig, slik det kreves når man gjør en kontrollert demolering slik man gjorde med Phillipsbygget i Oslo for noen år siden..

Det vedlagte bildet er tatt ti minutter før bygget kollapset!!

2.

I 2005 brant en tilsvarende, men mindre bygning i Madrid i 24 timer med hvite oksygenrike flammer uten at NOEN bærebjelker gav seg eller ble mye deformert.

3.

Når vi ser filmen fra angrepet så ser vi tydelig at flyet penetrerer hele bygningen og kommer ut på andre siden . med flynesen uskadd!?! Det har altså sil sammen trengt gjennom totalt ca 4-5 meter herdede stålbjelker uten at flynesen er blitt deformert.. Husk at et fly, inkludert et stort Boeing 757 i hovedsak er laget av mm. tykke aluminiumsplater og plast.

4.

Fallhastigheten tilsier at bygget falt i fritt fall, dvs uten motstand. Tiden t påkrevd for et objekt å falle fra høyde h (i et vakuum) er gitt ut fra formelen t = kvadratrot(2h/g), hvor g er aksellerasjonen på grunn av gravitasjon. 415 meter gir da nøyaktig 9,01 sekunder som den matematiske beregningen på et objekt i fritt fall. Dette er en beregning basert på at man har et vakuum. Altså ingen luftmotstand. De uskadde etasjene nedenfor innslagsfeltet til "flyet" skulle ha gitt motstand som er tusenvis av ganger større enn luft. Allikevel tok det kun nøyaktig 10 sekunder for det sørlige tårnet å kollapse fullstendig i seg selv.

5.

Dette skjedde TO ganger med nøyaktig samme forløp kort tid etter hverandre. Altså 2x toppremien i lotto med minutters mellomrom der samtlige nødvendige faktorer som må til ble oppfylt.

Synes du fremdeles det er troverdig at et passasjerfly, kapret av onde Al Qaida terrorister har fått WTC bygningene til å kollapse på 20 minutter slik den offisielle forklaringen fastslår?

post-28745-1246978204_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ikke et eneste av de spørsmål som reises i denne artikkelen har en eneste norsk profesjonell journalist stilt, hverken på radio, i fjernsyn eller på trykk!?! Og de skal liksom være fagfolk tilhørende en fjerde statsmakt der deres oppgave er å holde makten i ørene og avsløre urett? Kyss meg i ræva!!

http://itpro.no/art/12299.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest-ha
Det finnes en rekke kilder, men de er overflødige for å komme til denne konklusjonen.

!.

Stål, som er det materialet bærekonstruksjonene i bygningen var laget av har en smeltetemperatur på ca 1300 grader. Når vi tar i betraktning at bygnigens ryggrad var et nett av vertikale, diagonale og horisontale stålbjelker på 40 cm. tykkelse og disse skal ha blitt så varme at de har gitt seg i nøyaktig samme høyde rundt hele bygget på 20 minutter slik at hele bygningen kollapset så må vi gå ut i fra at minst denne temperaturen er oppnådd. Husk at bjelkene ikke kan ha gitt seg på bare en side, fordi det ville resultert i at bygget falt den retningen der det var svakest slik et tre gjør det når tømmerhuggeren sørger for retningsbestemt fall. ALLE bjelker rundt hele bygget må ha gitt seg i nøyaktig samme sekund for at bygget skal falle vertikalt i seg selv! Ta også i betraktning at dette bygget er så enormt at flateinnholdet dekker et helt kvartal, hvilket tilsier mer enn hundre meter fra vegg til vegg. Altså 1300 graders varme i hele området slik at alle bjelker gav seg samtidig, slik det kreves når man gjør en kontrollert demolering slik man gjorde med Phillipsbygget i Oslo for noen år siden..

Det vedlagte bildet er tatt ti minutter før bygget kollapset!!

2.

I 2005 brant en tilsvarende, men mindre bygning i Madrid i 24 timer med hvite oksygenrike flammer uten at NOEN bærebjelker gav seg eller ble mye deformert.

3.

Når vi ser filmen fra angrepet så ser vi tydelig at flyet penetrerer hele bygningen og kommer ut på andre siden . med flynesen uskadd!?! Det har altså sil sammen trengt gjennom totalt ca 4-5 meter herdede stålbjelker uten at flynesen er blitt deformert.. Husk at et fly, inkludert et stort Boeing 757 i hovedsak er laget av mm. tykke aluminiumsplater og plast.

4.

Fallhastigheten tilsier at bygget falt i fritt fall, dvs uten motstand. Tiden t påkrevd for et objekt å falle fra høyde h (i et vakuum) er gitt ut fra formelen t = kvadratrot(2h/g), hvor g er aksellerasjonen på grunn av gravitasjon. 415 meter gir da nøyaktig 9,01 sekunder som den matematiske beregningen på et objekt i fritt fall. Dette er en beregning basert på at man har et vakuum. Altså ingen luftmotstand. De uskadde etasjene nedenfor innslagsfeltet til "flyet" skulle ha gitt motstand som er tusenvis av ganger større enn luft. Allikevel tok det kun nøyaktig 10 sekunder for det sørlige tårnet å kollapse fullstendig i seg selv.

5.

Dette skjedde TO ganger med nøyaktig samme forløp kort tid etter hverandre. Altså 2x toppremien i lotto med minutters mellomrom der samtlige nødvendige faktorer som må til ble oppfylt.

Synes du fremdeles det er troverdig at et passasjerfly, kapret av onde Al Qaida terrorister har fått WTC bygningene til å kollapse på 20 minutter slik den offisielle forklaringen fastslår?

...

1.

Du har rett i at smeltetemperaturen er på ca 1300 grader, men så spør jeg deg, hvorfor MÅ stålet SMELTE for at det skal kollapse? Hvis du søker det opp så ser du at det skal ikke så mange grader til før stål mister store deler av bæreevenen. WTC var bygget slik at det var de ytre stålbjelkene som hovedsaklig holdt bygget oppe. Etter WTC har ingeniørene i stor grad gått bort i fra denne måten å bygge skyskrapere, nå er det en sterk kjerne av betong i midten av byggene i stedet. I denne

ser du at toppen faktisk faller skrått. Se på alle videoen av WTC så ser du at kollapsen faktisk starter nøyaktig i de etasjene der flyet har gått inn og der brannene har stått på som værst.

2.

Byggningen i Madrid er betraktelig mindre, totalt 32 etasjer, mens WTC hadde 110! og de to er bygget på helt forskjellig måte. Du tar også feil når du sier at ingen bærebjelker ga etter eller ble deformert. Windsor Tower som bygget i Madrid heter hadde en betongkjerne og betongramme som holdt opp de 16 første etasjene, over dette var det betongsøyler, sett på dette bildet

Kontra WTC som hovedsaklig ble holdt opp av de ytre stålbjelkene.

Det ble ikke brukt mye stål i dette bygget, og hva skjedde med den stålet som faktisk var i bygget? Jo det kollapset

«The fire is significant in terms of its potential similarities between the collapse of the building's steel frame above the 17th floor and the experience seen at the World Trade Center.»

«Preliminary findings suggest that a combination of the upper technical floor and the excellent passive fire resistance of the tower's concrete columns and core prevented total building collapse.»

Altså betongkjerne og betongsøylene holdt dette bygget oppe, der ligger forskjellen siden det var stål som i hovedsak holdt WTC opp.

Kilde:

3.

Hva prøver du å si? At det ikke var et fly som traff bygget? Jeg vet ikke hvilke klipp du har sett, men hvis du mener at flynesen ikke ble skadd eller deformert så sier det sitt, haha. Se på klippene på youtube, ja det kommer flyrester ut på andre siden av bygget (noe som ikke er så rart når det treffer i nesten 900 km/t), men ikke en hel uskadd flynese...

4.

Hva mener du skjedde da?

5.

Det tårnet som ble truffet nesten 20 minutter etter det første kollapser først. Dette skjer fordi flyet treffer mye lengre ned på tårnet. Dermed blir det mye mer press og vekt som de samme bjelkene som skal holde tårnet opp. Nei det er ikke bomber inne i bygget som gjør at det kollapser først, for som jeg har påpekt så starter kollapsen der flyet har truffet. Det hele er egentlig ganske logisk hvis du bare tenker deg om. Det er en grunn til at det kalles konspirasjonsteorier.

Al Qaida er ganske så slemme ja, har du sett videoene av alt det fakked up de gjør? Halshugginger, selvmordsangrep mot sivile o.s.v? Radikale islamister er i mine øyne den gruppen som utgjør størst fare for oss sivile i vesten. Hvis det ikke var Al-Qaida som sto bak, er du en av de som mener Amerikanerne selv som gjorde dette? Hvis du mener dette så synes jeg du skal tenke deg litt om, for den teorien felles på sin egen urimelighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...