Gå til innhold

Hva vil du som vegetarianer få servert til middag?


ringblomst

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Helene-gjest

Den nøttesteken, skal den være "slapp", litt sånn deig aktig når den er ferdig? eller skal man skjære biter av den?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_Ellen_*

Jeg lager gjerne en minestrone-liknende suppe (i Toscana lages denne ofte uten kjøtt og/eller fisk). Med en slik suppe kan man lage en basis, og så kan man dele den i to: en vegetar-variant, og en med kjøtt/fisk. Til begge varianter serveres det f.eks makaroni, eller ferskt brød med sprø skorpe.

M-m-m!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den nøttesteken, skal den være "slapp", litt sånn deig aktig når den er ferdig? eller skal man skjære biter av den?

Du skal skjære den i ca.en cm.tykke skiver. Er den ikke brun så steker jeg den på 300 grader i fem minutter ekstra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...