epsilon Skrevet 11. mars 2009 #21 Del Skrevet 11. mars 2009 Falafel for life! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helene-gjest Skrevet 16. mars 2009 #22 Del Skrevet 16. mars 2009 Den nøttesteken, skal den være "slapp", litt sånn deig aktig når den er ferdig? eller skal man skjære biter av den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 16. mars 2009 #23 Del Skrevet 16. mars 2009 Jeg tror nå man skal kunne skjære biter av den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Ellen_* Skrevet 16. mars 2009 #24 Del Skrevet 16. mars 2009 Jeg lager gjerne en minestrone-liknende suppe (i Toscana lages denne ofte uten kjøtt og/eller fisk). Med en slik suppe kan man lage en basis, og så kan man dele den i to: en vegetar-variant, og en med kjøtt/fisk. Til begge varianter serveres det f.eks makaroni, eller ferskt brød med sprø skorpe. M-m-m! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 17. mars 2009 #25 Del Skrevet 17. mars 2009 Den nøttesteken, skal den være "slapp", litt sånn deig aktig når den er ferdig? eller skal man skjære biter av den? Du skal skjære den i ca.en cm.tykke skiver. Er den ikke brun så steker jeg den på 300 grader i fem minutter ekstra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 17. mars 2009 #26 Del Skrevet 17. mars 2009 Falafel for life! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå