Gå til innhold

Påan igjen


Umuriel

Anbefalte innlegg

Oi, er det S sin bursdag allerede :dåne: Det betyr jo at K snart er to år også det :ler: Hva har dere kjøpt i bursdagsgave da?

Han fikk en stor Brio togbane i tre med dyr og tog fra oss. Han fikk også flere tog og deler fra et par kompiser. Vi hadde selskap i går, og hele dagen ble en orgie i biler, traktorer, tog og lastebiler. Toåringene kranglet og slåss om bilene, og gutten på nesten fire sto storøyd og så på :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikea er jo genialt da. Hadde dog blitt litt dyrt å betale over 2000,- i frakt for det, så da gikk vi for Brio :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg funnet juleklær til lillegutt. Hadde først tenkt å handle nøstebarn til ham, men hadde lyst på noe fint likevel. Hos roselille.dk har de vanvittig mye fint, så jeg tror vi går for strikket nikkers og tilhørende overdel, samt strømper. Passe fint uten å være stivpyntet. Jeg liker jo ikke dress og slikt på små gutter.

Mye fint til jenter også, forresten! Feminint uten bløtkakesnitt :)

Endret av Umuriel
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har svigermor trådt til, og kjøpt både "bunad" og lilla velurkjole til snuppa. "Bunaden" ble til og med innkjøpt lenge før hun var født, i sommer en gang. :ler: Så lenge jeg slipper å kle henne i Noa Noa er jeg fornøyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har jeg ikke studert Noa Noa særlig nøye, men innbiller meg at det kanskje er litt roselille over det? Liker uansett gutteklærne fra roselille best.

Bunad funker jo greit, vi har hatt to til lillemann. Mulig den fremdeles passer, men jeg har lyst på noe nytt :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg fikk også handlet juleantrekk til vesla i går :)

Fin rosa kjole og liten hvit jakke over.

Synes også at dress blir litt for stivt på småguttene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Omsider hjemme. Har vært en hektisk dag med bursdagsgutt og diverse andre store hendelser. Nå skal jeg nettshoppe litt juleklær :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag er formen helt bedriten. Klarte å komme meg gjennom arbeidsdagen, men fikk feber da jeg kom hjem og er nå sengeliggende. Svigermor er heldigvis på besøk og hjelper mannen med lillegutt. Ikke at han ikke klarer det selv, men han har litt for mange baller i lufta for tida.

Håper bare ikke det er svineriet som har kommet til oss nå, jeg ble jo vaksinert for fem dager siden, så jeg er ikke fullt beskyttet enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det viste seg å hverken være svineri eller andre virus, derimot bakteriell halsbetennelse. Skjønte det var bakterier da feberen steg fra dag til dag. Natt til lørdag var jeg kjempedårlig, og mannen ringte legevakta. Fikk time tidlig om morgenen, og legen skrev ut penicillin. Er mye bedre idag, men langtfra bra. Fire dagers sengeleie med feber tar bort mye krefter.

Kommende uke har jeg et par fridager og ser frem til å shoppe litt klær og sko. Trenger nye vintersko blant annet. Mine seks år gamle selskinnsko er litt utgått kan man si :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå er mannen syk, og jeg har vært mye våken i natt. Men kom meg da gjennom arbeidsdagen på et vis. Litt slitsomt med alle folkene som står i vaksinekø, ingen steder å trekke seg litt tilbake på jobb lengre. Men men. Snart er vel hele byen vaksinert.

Mini har vært gjennom tidenes raserianfall nå, en time varte det. Han er en utspekulert liten kar som bruker unnskyldningen "bæsje" for å få komme opp av senga. Vi har nok gjennomskuet ham, men det hender jo at han faktisk MÅ bæsje, så han får en sjanse til å gå på do.

Han har jo begynt å sove både 12 og 13 timer om natta. I går morges måtte vi vekke ham 0820! Jeg jobbet heldigvis sent, og mannen har flexitid, så det ble en rolig morgen.

En dag igjen på jobb, deretter langhelg. Det blir godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er vi alle friske igjen, og tar helg med god samvittighet! Dersom lillegutt fortsetter med sine 12-timers netter, betyr det at han skal sove helt til halv ni i morgen tidlig (noe jeg sterkt betviler), for det ble litt sent i seng for ham i kveld.

Men naboen vår har tre viltre unger i småskolealder, og de klarer vel å vekke ham når de våkner (og vekker hele nabolaget) 0630.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Så herlig at han har begynt å sove litt godt om morgenen, håper det varer!

Har dere forresten prøvd potte på soverommet når han må "bæsje" om kvelden? Kanskje det er mindre spennende enn å få komme ut av rommet og gå på do?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Saken er den at vi har oppdaget en stor sprekk i rompa hans, så det å gå på do har blitt en stor og smertefull sak for ham nå. Han kniper igjen i dagesvis, og så er det masse hyl og skrik når han ikke klarer å holde igjen lengre. Så vi har begynt med laktulose for å myke opp en periode nå, og blir det ikke snart bedre må han til lege. Så hver gang han sier han må bæsje nå, så setter vi ham på do. Det skjer omtrent en gang hver natt for tida.

Så nå bruker han truser hjemme for å gi luft til rompa, og vi tørker tiss fra gulv og tepper så godt vi kan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nok ikke godt nei, det høres grusomt ut når han gråter på do. Holdt nesten på å ringe legevakta på grunn av det i natt. Men når trangen gikk over ble han blid og fornøyd igjen og sov videre til det var morgen. Men mandag tror jeg jeg tar ham til legen.

Men jeg fatter ikke hvordan den sprekken i rompa har oppstått. Jeg tror barnehagen holder tilbake informasjon, for jeg mistenker at han har bæsjet i bleia i barnehagen og gått med bæsj til det ble sårt. For siden han har gått på do i halvannet år har vi overhodet ikke vært plaget med sår rompe i det hele tatt.

Såre romper har vært et stort problem for andre unger på avdelingen gutten går på på grunn av gjennomtrekk av en del udugelig personale (hovedsakelig unge jenter via vikarbyrå som ikke engang kommer bort og hilser på foreldrene, og ikke klarer å identifisere bæsjelukt fra bleia).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...