Gå til innhold

Høye, mørke, høflige, utenlandske pendler-drømmemannen


Gjest adriana27

Anbefalte innlegg

Gjest adriana27

Jeg har kommet over et par innlegg her inne i det siste som handler om utro pendlere og utlendinger, og en som også var ulykkelig forelska i en sånn en. Kom da til å tenke på: Enn om noen her inne har rota seg borti han jeg kjenner? Kanskje er det fler som tror de har en gjensidig forelskelse gående.

Jeg møtte "drømmemannen", han var høy, mørk, ganske kjekk, velkledd og veldig høflig og hyggelig. Første gang vi møttes var ute på byen i sammenheng med utdrikningslaget til en venninne, og jeg tok han med hjem og hadde ikke tenkt det skulle bli noe mer enn den ene gangen. Han ga meg en masse oppmerksomhet og ga uttrykk for at han var veldig forelsket i meg. Han ringte daglig, sendte søte meldinger, og tok meg med ut for å spise rett som det var. Jeg har aldri følt meg så spesiell for noen før, og han virket så oppriktig og ga meg komplimenter og det virket som om jeg var den han alltid hadde lett etter, og forsikret seg om at det bare var han for meg ettersom det bare var meg for han og at vi "var sammen". Jeg ble etter hvert kjempeforelska. Han hadde en veldig god jobb her i Norge, jobbet så mye at han ikke hadde tid eller energi til å treffes hver dag.

Så fant jeg ut ved verdens største tilfeldighet at han gjorde og sa akkurat det samme til en annen, "Kari", som også var blitt kjempeforelska i han og også trodde de var sammen. Ingen av oss ville tro at vi hadde blitt lurt, fordi alt med han virker så oppriktig. Et ganske stort sjokk.

Vi fant ut at han hadde kontakt med enda flere damer, han som fremstiller seg selv som så uskyldig at han ikke ser porno engang, og vi ringte dem.

- En av dem vet vi at er gift, og hun fikk panikk da vi ringte og nekta for at hun visste hvem han var, selv om vi hadde sett meldinger som ikke var til å misforstå på telefonen hans. (Utrolig patetisk av henne å nekte for noe sånt, men hun virket ikke akkurat som den skarpeste kniven i skuffen heller. Hun ligger sikkert fremdeles med han for alt vi vet.)

- En annen hadde visst at han var opptatt, men ikke brydd seg så hardt, hun mente det var hans ansvar men det hadde blitt med et par-tre treff. Hun ville uansett ikke treffe han lenger nå som hun skjønte at hun ikke var "den spesielle elskerinnen" hun trodde hun var.

- En tredje dame var ferdig med han, hun hadde nemlig konfrontert han med alle disse jentenavnene på telefonen til han som sa han ikke hadde så mange venner i Norge, og han hadde blitt rasende og dumpet henne fordi hun ikke kunne stole på han. Han som alltid er så rolig.(Hun ble ganske letta over å få bekreftet at mistanken stemte, hun trodde jo nesten hun var paranoid.) Før dette hadde hun også prøvd å finne ut hvor seriøse de var, og hva som ville skje når han var ferdig på prosjektet her i byen, og han kom da med svar fra inni tåkeheimen om hvordan det var viktig å ta seg god tid når man skulle bygge et seriøst forhold. Han dumpet henne i det tidsrommet han møtte meg. Han hadde også vært kritisk og nedlatende til henne ganske ofte, som om hun ikke var bra nok, hadde fin nok kropp, eller bra nok jobb. Rart, siden hun er penere enn både meg og Kari.

Så, det største sjokket, som var vanskelig å finne ut av ettersom han har 3 telefoner og ikke hadde lagret nr til den fjerde:

Han er gift i utlandet.

Kari konfronterte han med kona. Han blånekta, lo, ble sur, hele regla. Når han skjønte at det ikke gikk an å nekte mer, gikk han over til å si at forholdet var dødt, det gikk dårlig, hadde ingen fremtid, og at det var Kari han ville ha, han bare visste ikke hvordan han skulle gjøre det, og det slet i han daglig, stakkars han. Han hadde aldri vært utro før og dette var en helt ny situasjon for han, han hadde ikke planlagt å være det men så hadde han truffet Kari og alt hadde vært så fantastisk og flott, bedre enn han hadde hatt det på mange år, og han var så forvirra, stakkars han. Han gråt og ville at hun skulle bekrefte at hun kunne stole på han igjen. Fremdeles nektet han for å ha barn. Kari lot som om hun lot seg snakke rundt. (Hun gjorde delvis det også, men heldigvis hadde vi hverandre til å minne oss på om hvordan han egentlig er!)

Kona informerte vi til slutt, vi tenkte hun ville vite hva elsklingen holdt på med når han var på viktig sjefsjobb i Norge. Dette gjorde vi dagen før han skulle på "dykkertur med kolleger", det viste seg at han skulle hjem til henne den helga. Når vi snakket med henne fant vi også ut at han hadde barn. Hun bestemte seg for å prøve videre for barnas skyld, og han sa til Kari at de nå hadde gjort det slutt, mens han fremdeles ikke hadde nevnt et ord om dette til meg og oppførte seg som om ingen ting var skjedd. Jeg fant opp unnskyldninger for å slippe å treffe han, og det var ikke måte på hvor mye han savnet meg og hvor synd det var at jeg var syk/bortreist/whatever, og ville ha trøst på grunn av vondt i mage, rygg og hode. Han visste ikke hvem som hadde sladra til kona, og var paranoid så det holdt ("mye stress på jobb").

Det endte med konfrontasjon med både meg og Kari til stede, hvor han naturlig nok ble helt satt ut og så ut som om han hadde sett et spøkelse, før han tok seg sammen og så hovent på oss begge to, rettet seg opp og stakk for godt med et skikkelig fornærmet "takk for at dere prøver å ødelegge livet mitt".

Vi håpet jo han hadde lært... For å finne ut dette, lot Kari som om hun ville tilgi og gi han en ny sjanse etter en stund, og han sa da til Kari at han ikke tok sjansen på å treffes mer hvis han skulle ha en sjanse til å rette opp forholdet med henne der hjemme. Det hørtes jo bra ut, men ikke lenge etter kunne dame nr 2 fortelle at han var interessert i å gjenoppta forholdet med henne.

Det jeg og Kari har lært i denne situasjonen er hvor lett det er å tro at man er spesiell for en slik mann, selv når man vet han har andre. Vi begge holdt på å falle for forklaringene hans, og vi byttet på å måtte minne hverandre om hvordan det var, så overbevisende er han. Vi har også skjønt hvor mange forskjellige personligheter han viser til forskjellige damer og hvordan han varierer etter som hvordan damene reagerer. Han kan være den rolige, sjenerte drømmemannen, en viktigper i sjefsstilling, en urban rebell, en ensom arbeidsnarkoman som er utplassert i Norge mot sin vilje, eller en mystisk mann som reiser mye. Han kan være intens i å prøve å treffe deg, eller han kan virke som om han ikke vil ha et forhold, han kan til og med være åpen om at han er en rundbrenner som det ikke er verdt å satse på. Han kan være kritisk, nedlatende og hoven. Han kan trygle og krype, eller bli dødelig fornærmet. Han lyver om alder og har også to fornavn/kallenavn han veksler på å bruke, det var derfor f.eks. dame nr 2 først ikke skjønte hvem vi snakket om da vi kontaktet henne.

Uttrykk av anger og dårlig samvittighet kommer an på hva han ser han har å vinne på det med den dama der og da. Og han får deg til å føle deg så spesiell!

I høst flyttet han fra byen og videre til neste prosjekt-sted. Vi kan jo bare anta at han holder på på samme måte, og tanken er ikke behagelig. Han er så vanskelig å gjennomskue. Han er riktignok over gjennomsnittet nøye med prevensjon med de fleste, men mer kan smitte. For ikke å snakke om hvor mye skade han gjør på bra damer der ute.

Synd det ikke finnes et sted man kan registrere slike menn, det kunne ha spart mange for mye vondt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest_Mann_*

Herregud for noen dumme fjols dere er. Og du er 27 år? Hallo? Dere har bare deg selv å takke. Litt menneskekunnskap må det da være mulig å ha tilegnet seg når man begynner å nærme seg 30.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest adriana27
Hvilket land kommer han fra?

Tyskland. Enn din?

Godt mulig han utgir seg for å være østerriker eller sveitser for den del, hvis det passer seg sånn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest adriana27
Herregud for noen dumme fjols dere er. Og du er 27 år? Hallo? Dere har bare deg selv å takke. Litt menneskekunnskap må det da være mulig å ha tilegnet seg når man begynner å nærme seg 30.

"Kari" er en meget dyktig psykolog. Dame nr 3 er politi.

Jeg har alltid greid å sile ut idioter før, inkludert de som fordømmer jenter og undervurderer enkelte menneskers evner til å fremstå som ekstremt tillitsvekkende og troverdig, og hvilken effekt de kan ha på normale, oppegående damer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Herregud for noen dumme fjols dere er. Og du er 27 år? Hallo? Dere har bare deg selv å takke. Litt menneskekunnskap må det da være mulig å ha tilegnet seg når man begynner å nærme seg 30.

Vet ikke hvor gammel du er, 14 kanskje? Legg deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_adriana27_*
Han kan være svensk eller dansk.

Han har tysk som morsmål og har leilighet og kone der, så han er nok tysk.

Han snakker dårlig norsk og i hvert fall ikke dansk, men han eelsker å snakke elendig engelsk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært borti en sånn en jeg også, men han er norsk da.

Og til de (som Mann litt lenger oppe) som tror man må være dum eller ikke ha menneskekunnskap for å bli rundlurt av en sånn mann: Det er helt feil!! Som TS så godt beskriver; de er svært overbevisende, svært kjærlige og får deg til å føle deg helt spesiell. De har kjappe svar, selv om de lever på en løgn, og de røper seg aldri og har aldri problemer med å komme opp med en forklaring hvis noe skurrer. En suveren egenskap egentlig, jeg hadde aldri klart det. Hadde rotet meg bort i den første løgnen og avslørt hele greia første kvelden...

Enig i at det burde finnes et register over slike menn :fnise: Hva med å lage en tråd med alder, utseende, dialekt/språk eller hvor de kommer ifra, første bokstav i navn osv. he he.... Lurer på hvor mange andre enn meg som har blitt lurt av "min mann"...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest adriana27
Enig i at det burde finnes et register over slike menn :fnise: Hva med å lage en tråd med alder, utseende, dialekt/språk eller hvor de kommer ifra, første bokstav i navn osv. he he.... Lurer på hvor mange andre enn meg som har blitt lurt av "min mann"...

Spørs hvor lovlig det er. Vet noen? *Vinke på Moderator*

Om noen lurer på dette konkrete tilfellet er det bare å sende meg en PM :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Enig i at det burde finnes et register over slike menn :fnise: Hva med å lage en tråd med alder, utseende, dialekt/språk eller hvor de kommer ifra, første bokstav i navn osv. he he.... Lurer på hvor mange andre enn meg som har blitt lurt av "min mann"...

Kunne kanskje vært noe for en del "koner" også, som har en dårlig magefølelse..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_Beate_*

Vet at det er noen amerikanerinner som har opprettet bastard-registre over menn de mener er drittsekker og som de ønsker advare andre kvinner mot. Men i lille Norge hadde nok et slikt register vedrørende norske menn eller utenlandske menn som oppholder seg mye i Norge blitt slått ned på ganske raskt. Er viktigere å la drittsekkende få holde fasaden sin mest mulig plettfri enn å advare kvinner mot falskneriene dems.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Vet at det er noen amerikanerinner som har opprettet bastard-registre over menn de mener er drittsekker og som de ønsker advare andre kvinner mot. Men i lille Norge hadde nok et slikt register vedrørende norske menn eller utenlandske menn som oppholder seg mye i Norge blitt slått ned på ganske raskt. Er viktigere å la drittsekkende få holde fasaden sin mest mulig plettfri enn å advare kvinner mot falskneriene dems.

Det hadde vært kjekt :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest adriana27
Vet at det er noen amerikanerinner som har opprettet bastard-registre over menn de mener er drittsekker og som de ønsker advare andre kvinner mot. Men i lille Norge hadde nok et slikt register vedrørende norske menn eller utenlandske menn som oppholder seg mye i Norge blitt slått ned på ganske raskt. Er viktigere å la drittsekkende få holde fasaden sin mest mulig plettfri enn å advare kvinner mot falskneriene dems.

Hva om man oppretter en norsk undergren av dette, og alt ligger på amerikansk server med deres ansvar?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...