Soul Skrevet 2. november 2008 #41 Del Skrevet 2. november 2008 Dyp, selvfølgelig! Ante ikke at noen spiste grøt av flat tallerken jeg. Det må da være fyktelig upraktisk (grøten skal jo være rykende varm og absolutt ikke for tykk). Lurte et øyeblikk på om man da bruker kniv og gaffel...men dere bruker vel skje? Skyver man ikke bare grøten rundt på tallerkenen og utenfor kanten da? Utrolig hva man lærer på kg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kitten Skrevet 2. november 2008 #42 Del Skrevet 2. november 2008 Hvor mye smør har du på? :klø: Aldri opplevd at det har rent noen som helst plass jeg. Sikker mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kitten Skrevet 2. november 2008 #43 Del Skrevet 2. november 2008 Jeg skal prøve å spise grøt fra flat tallerken neste gang, bare for å se hvordan det er Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Wind Skrevet 2. november 2008 #44 Del Skrevet 2. november 2008 Jamen med flat tallerken så slipper man det..... Men det er jo ikke like gøy! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stjernedryss Skrevet 2. november 2008 #45 Del Skrevet 2. november 2008 Jeg spiser i hovedsak grøt fra dyp tallerken. Det har vel hendt at jeg har spist havregrøt fra flat, men i så fall var det vel for at den skulle bli fortere kald. Det spiller egentlig ingen rolle for meg hvordan grøten blir servert, jeg spiser uansett av den tallerkenen som står på bordet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 2. november 2008 #46 Del Skrevet 2. november 2008 Visste ikke at noen spiste grøt av flate tallerkner jeg. Ikke jeg heller, det har jeg aldri sett. Tror faktisk jeg hadde stusset hvis jeg hadde vært hos noen og fått servert grøt på en tallerken, men det er nå så. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ida* Skrevet 3. november 2008 #47 Del Skrevet 3. november 2008 Flat Mamma sin familie spiser av flat tallerken, så det har jeg, mamma og broren min alltid gjort. Pappa derimot, spiser alltid av dyp tallerken. Noen ting er ikke lite lett å endre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 3. november 2008 #48 Del Skrevet 3. november 2008 All annen grøt enn havregrøt spises på flat tallerken. Havregrøt koker jeg direkte i skålen i mikroen, så da må jeg ha dyp tallerken. Jeg har aldri hørt om noen som spiser risengrøt fra dyp tallerken... Både i kantinen på uni og på jobben serverer de risengrynsgrøt om fredagene, og begge steder serverer de den på flatt fat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 17. november 2008 #49 Del Skrevet 17. november 2008 Det er ganske vanlig at kantiner og steder som selger grøtporsjoner selger på flat tallerken. Men det går mer på det økonomiske. De sparer femti prosent sånn. Og slipper at folk i kantinekø må komme tilbake etter påfyll med kanel og sukker. Ergo styrer økonomien, ikke tradisjonen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dizzy Skrevet 17. november 2008 #50 Del Skrevet 17. november 2008 Ikke jeg heller, det har jeg aldri sett. Tror faktisk jeg hadde stusset hvis jeg hadde vært hos noen og fått servert grøt på en tallerken, men det er nå så. Jeg har heller aldri sett at grøt har blitt servert på flat tallerken, trodde alle brukte dyp tallerken jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bomull Skrevet 17. november 2008 #51 Del Skrevet 17. november 2008 Ikke jeg heller, det har jeg aldri sett. Tror faktisk jeg hadde stusset hvis jeg hadde vært hos noen og fått servert grøt på en tallerken, men det er nå så. Enig, jeg har aldri hørt om bruken av flat tallerken til grøt. Unntatt i kantiner av de samme årsakene som nevnt litt over. Nei grøten skal serveres i dyp skål, og jeg har ikke behov for å etterfylle sukker og kanel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Heart_* Skrevet 17. november 2008 #52 Del Skrevet 17. november 2008 Her kommer det litt an på, skal jeg spise f.eks bare rømmegrøt/smørgrøt så tar jeg dyp tallerken. På st.hans aften sitter vi i fjæra å koker stort bål og spiser risengrynsgrøt med rømmegrøt på toppen(også med kanel, sukker, smør) på flate tallerkener. På lille julaften spiser vi kun risengrynsgrøt, i flate tallerkener der og. Og restene av grøten blir riskrem til dessert på julaften. I min samboers familie er det vanlig å bruke dyp, min familie bruker flat.. Nam, nå fikk jeg pinadø lyst på grøt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Line_* Skrevet 17. november 2008 #53 Del Skrevet 17. november 2008 DYP! Da holder grøten seg varm lengere. (Min samboer spiser spekemat til grøt og bacon+tomatsuppe til pannekaker. Dette har aldri vi gjort i min familie, men han gjør det han er vant til og jeg det jeg er vant til. Så er alle glade og fornøyde Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skatt :) Skrevet 17. november 2008 #54 Del Skrevet 17. november 2008 Spiser grøten både fra dyp og flat tallerken,men....synes faktisk den smaker best fra flat tallerken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Concertina Skrevet 17. november 2008 #55 Del Skrevet 17. november 2008 All annen grøt enn havregrøt spises på flat tallerken. Havregrøt koker jeg direkte i skålen i mikroen, så da må jeg ha dyp tallerken. Samme her Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 17. november 2008 #56 Del Skrevet 17. november 2008 Det er ganske vanlig at kantiner og steder som selger grøtporsjoner selger på flat tallerken. Men det går mer på det økonomiske. De sparer femti prosent sånn. Og slipper at folk i kantinekø må komme tilbake etter påfyll med kanel og sukker. Ergo styrer økonomien, ikke tradisjonen. Jeg må være unntak i begge retninger da, for jeg mener å erindre at man i kantina på NTNU faktisk brukte dype tallerkener til grøt. (Men jeg spiste da av dem også til tross for at jeg er vant til flate hjemmefra.) *fleksibel* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gabriela Skrevet 17. november 2008 #57 Del Skrevet 17. november 2008 Jeg spiser grøt fra dyp tallerken, fordi at jeg skubber bare rundt på grøten når jeg bruker flat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå