Gjest hennie Skrevet 1. november 2008 #1 Del Skrevet 1. november 2008 Ble inspirert av den høvle\raspe ost-tråden her inne, så måtte bare spørre dere om hvordan dere spiser grøten? Sambo kommer på en familie hvor de spiser grøt(risengryns og all annen grøt) på flat tallerken..Synes det er litt uvanlig, er så vant til å bruke dyp skål, jeg da. Sambo insisterer på å spise den fra flat tallerken her hjemme også, så vi har kommet til enighet om at den som lager grøten dekker bordet, og da blir det flat tallerken dersom det er han, og dyp hvis det er jeg.. Hva er vanlig for dere? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 1. november 2008 #2 Del Skrevet 1. november 2008 Flat naturligvis. (Men hvorfor kan ikke du ha dyp skål og han ha flat?) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Naria Skrevet 1. november 2008 #3 Del Skrevet 1. november 2008 Dyp naturligvis. (Men hvorfor kan ikke du ha dyp skål og han ha flat?) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 1. november 2008 #4 Del Skrevet 1. november 2008 Dyp her. Det hender samboer og jeg også har ulik mening vi vil ha en rett i dyp eller flat tallerken, så da velger vi det hver av oss vil ha. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gl@mB@be Skrevet 1. november 2008 #5 Del Skrevet 1. november 2008 Dyp her også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten Skrevet 1. november 2008 #6 Del Skrevet 1. november 2008 (endret) Dyp her også. Edit* Har aldri hørt om at noen bruker flat tallerken til grøt. Endret 18. november 2008 av Maye Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Wind Skrevet 1. november 2008 #7 Del Skrevet 1. november 2008 Det kommer an på grøten. Havregrøt spiser jeg (vi hjemme) på flat tallerken, mens all annen grøt spises i dyp. Gjør liksom ikke noe om havregrøten blir litt kald, da er den egentlig bare bedre. Med annen grøt funker det ikke slik (selv om jeg elsker kald rømmegrøt :rødme: ). Og så fint at min kjempefine tråd kunne være til inspirasjon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurela Skrevet 1. november 2008 #8 Del Skrevet 1. november 2008 Dyp!! Viste ikke at det var vanlig med flat talerken jeg :S Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Puserjenta Skrevet 1. november 2008 #9 Del Skrevet 1. november 2008 Dyp, men jeg velger ikke den dypeste skålen, pga smøret, kanelen og sukkeret. Tar heller flere omganger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest NiChia Skrevet 1. november 2008 #10 Del Skrevet 1. november 2008 Her også er jeg og samboer uenig. Jeg vil ha dyp og han vil ha flat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 2. november 2008 #11 Del Skrevet 2. november 2008 Jeg har dyp tallerken og resten av familien har flat.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kitten Skrevet 2. november 2008 #12 Del Skrevet 2. november 2008 Grøt skal spise fra skål eller dyp tallerken. Case closed. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Markjordbær Skrevet 2. november 2008 #13 Del Skrevet 2. november 2008 dyp tallerken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 2. november 2008 #14 Del Skrevet 2. november 2008 Grøt skal spise fra skål eller dyp tallerken. Case closed. Ikke snakk om . Flat, sier jeg!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Noli Skrevet 2. november 2008 #15 Del Skrevet 2. november 2008 Risgrøt og rømmegrøt fra flat, havregrøt fra dyp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fuerza Skrevet 2. november 2008 #16 Del Skrevet 2. november 2008 FLAT! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Miley Skrevet 2. november 2008 #17 Del Skrevet 2. november 2008 Flat, så man ikke brenner av seg tunga. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. november 2008 #18 Del Skrevet 2. november 2008 Flat! Ellers må man jo ta på sukker og kanel flere ganger i løpet av porsjonen, eller spise grøten uten noe på! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosalie Skrevet 2. november 2008 #19 Del Skrevet 2. november 2008 Dyp, naturligvis. På flat tallerken blir jo grøten kald med én gang! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irmiel Skrevet 2. november 2008 #20 Del Skrevet 2. november 2008 Jeg har aldri hørt om å spise grøten på flat tallerken før, så dette var en morsom tråd! Vi har alltid spist risgrøten fra dyp tallerken her i hjemmet.. men det blir jo veldig varmt, og man må jo vente lenge før man kan spise.. så kanskje jeg skal teste ut med flat skål neste gang! Da får vel mor sjokk, hihi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå