jordbærsmask Skrevet 30. juni 2008 #61 Del Skrevet 30. juni 2008 (endret) Motti og flesk Det spiser jeg en gang i året etter å ha gått den årlige høstturen på Finnskogen Vestlandslefse *siiiiiikle* Ribbe med sprøstekt svor Kvæfjordskaka (er det det samme som "verdens beste"?) Risgrøt (standard lørdagslunsj på vinteren) Må innrømme at pinnekjøtt ikke kommer så høyt opp på lista, men spiser det på 1. juledag fordi besta har lagt mye arbeid i å arrangere en hyggelig familiemiddag) Fårikål er pyton.... Endret 30. juni 2008 av jordbærsmask Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
liv Skrevet 30. juni 2008 #62 Del Skrevet 30. juni 2008 Flesk og duppe, og fårikål er mine favoritter. Tror jeg må "bestille" flesk og duppe hos mamma neste gang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten Skrevet 30. juni 2008 #63 Del Skrevet 30. juni 2008 1. Saltkjøtt å stappe. 2. Elgsteik. 3. Sodd. Er vanskelig å velge da, for det finnes jo mye godt. Men disse er nok blandt favorittene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fisk73 Skrevet 30. juni 2008 #64 Del Skrevet 30. juni 2008 Jeg liker så mye jeg... Får-i-kål Pinnekjøtt med kålrabistappe Gammelsaltet sei / rødsei Røkt torsk eller uer Rømmegrøt, i små porsjoner Tror det må bli det beste jeg vet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elbereth Skrevet 1. juli 2008 #65 Del Skrevet 1. juli 2008 Åh, vi har så mye god mat i Norge!!! Her er noen av mine favoritter: -Pinnekjøtt -Lutefisk -Fiskekaker (hjemmelagede og grove og definitivt uten den ekle brunsausen mange elsker å servere dem i!) -Fiskeboller i hvit saus -Hjemmelaget fiskegrateng -Spekesild -Møsbrømlefse -Gammelsalta sei med gulrotstuing -Nykokt småsei med nypotet og gressløk -Fårikål -Nybakt grovbrød med brunost og kald melk -Lapskaus -Saltkjøtt, erter, kålrabistappe og raspeball -Stekt blodpølse/-pudding med sirup -Min fiskesuppe -Lefser med gomme (og den skal være uten rosiner!) Mmm, sikkert masse jeg ikke kommer på... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elbereth Skrevet 1. juli 2008 #66 Del Skrevet 1. juli 2008 Glemte jo helt min største favoritt: Nystråla uer med potet, gulrøtter og smelta smør Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Markjordbær Skrevet 3. juli 2008 #67 Del Skrevet 3. juli 2008 Ja! Kvæfjordkake! Verdens beste Og så mener jeg viltgryte også er godt, men kan ikke huske å ha smakt "skikkelig" viltgryte med viltkjøtt, bare vegetarvarianten med vegebiter. Den er iallefall god! Så jeg antar at viltgryter med kjøtt også smaker godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 3. juli 2008 #68 Del Skrevet 3. juli 2008 Og så mener jeg viltgryte også er godt, men kan ikke huske å ha smakt "skikkelig" viltgryte med viltkjøtt, bare vegetarvarianten med vegebiter. Den er iallefall god! Så jeg antar at viltgryter med kjøtt også smaker godt. Viltgryte uten kjøtt Er det villtofu i den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Markjordbær Skrevet 4. juli 2008 #69 Del Skrevet 4. juli 2008 (endret) Viltgryte uten kjøtt Er det villtofu i den? Tofu liker jeg ikke. Vegebiter... Tenkte å vise en link, men ser ut som de har endret navn til Grytbitar: http://www.halsanskok.se/produkt.php?page=26 Det er vel ikke så mye vilt i gryta unntatt sopp, men snøfrisk einebær setter en yum smak på, og greia er vel at det skal smake som viltgryte, ikke at det faktisk er viltgryte. Endret 4. juli 2008 av Markjordbær Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dreia Skrevet 4. juli 2008 #70 Del Skrevet 4. juli 2008 (endret) Mmm, mykje godt! Eg likar best * komler/raspeballar med pølse og kålrabistappe * pinnekjøt med kålrabistappe og poteter - og masse smelta smør * finke med poteter (nesten som lungemos, berre utan dei ekle lungene og innvolane, og med meir kjøt) * mors og farmors kjøtkaker MED laukbitar * mormors smørgraut/slåttegraut Edit: Etter all den feite maten der (som eg sjeldan lagar sjølv), er det litt rart at eg først byrja gå opp i vekt ETTER eg flytta heimefrå. Endret 4. juli 2008 av dreia Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 7. juli 2008 #71 Del Skrevet 7. juli 2008 *Potetklubb (ball/komle) med stekt bacon/skinke og brunostsaus *Kjøttkaker i brun saus med poteter, ertestuing, kålståing eller makaronistuing *Karbonader med samme tilbehør som kjøttkaker *Lefser med gomme *Pinnekjøtt og kålrotstuing *Ordentlige fiskekaker, ikke frosne, men kjøpt ferske eller hjemmelaget, med kokte poteter, smeltet smør og revne gulrøtter *Hjemmelaget lapskaus *Hjemmebakt grovbrød med brunost, kakao, te eller melk til *Alle typer grøt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Yoghurt Skrevet 8. juli 2008 #72 Del Skrevet 8. juli 2008 Grøt!! Rømme og risgrøt er best. Siden jeg ikke har rørt det på tre år blir det kanskje feil å si men - sodd, pinnekjøtt - nammenam (bortsjett fra at det er daue dyr). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 8. juli 2008 #73 Del Skrevet 8. juli 2008 Komle!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kitten Skrevet 12. juli 2008 #74 Del Skrevet 12. juli 2008 Pinnekjøtt og risengrynsgrøt. Hilsen The Kitten :banantroll: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
absinthia Skrevet 12. juli 2008 #75 Del Skrevet 12. juli 2008 (endret) Boknafisk med hvitsaus, bacon og mandelpotet + kokte gulrøtter Namnamnam.... Endret 12. juli 2008 av absinthia Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
absinthia Skrevet 12. juli 2008 #76 Del Skrevet 12. juli 2008 Glemte jo helt min største favoritt: Nystråla uer med potet, gulrøtter og smelta smør Åh.. denne glemte jeg også.. Æ vil ha auår.. no! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå