Gå til innhold

Mazillas litt seriøse tøysebok


Mazilla

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Presser meg ikke for hardt, ingen fare! Men hyggelig at du passer på! :klemmer:

Blir litt penger av 10 timer overtid ja! :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du bakt rundstykker selv?

jeg har en kjempe god oppskrift fra Toro med SemperGrov i.

Å... nå fikk jeg litt lyst på det....

:ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du bakt rundstykker selv?

jeg har en kjempe god oppskrift fra Toro med SemperGrov i.

Å... nå fikk jeg litt lyst på det....

:ler:

Jeg ønsker meg oppskrift!!!!! :jepp::jepp::jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du bakt rundstykker selv?

jeg har en kjempe god oppskrift fra Toro med SemperGrov i.

Å... nå fikk jeg litt lyst på det....

:ler:

Oppskrift, ja takk! :jepp:

Jeg lagde bare vanlige fine rundstykker av semper mix, vann, salt, litt smør og litt olje. Stekte i muffinsformer av silikon, kjempepraktisk!! :Nikke: Ble faktisk veldig gode! Spiste et ved siden av middagen nå, og de er fortsatt gode selv etter å ha vært nedfryst! Wow! :dåne:

Endret av Mazilla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

nam! hjemmelagde glutenfrie rundtstykker!! :) du er et sabla bra husmor-emne, Mazilla :):wink:

hvordan er du i formen nå da?

Ny uke og nye muligheter!!! :) enda et skritt nærmere sommer og sol :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oh yes, jeg er en god husmor! Når jeg gidder, that is.. :ler:

Formen er grei nok. Øynene er heldigvis ikke like røde lenger, så nå er halsen det største problemet. Vondt å svelge.. Men det er jo sånn som er verst om morraen og blir bedre utover dagen. :Nikke:

Ja, det nærmer seg sakte men sikkert sommer og sol og bryllup..! :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hele glutenfrigjengen samla og venter på oppskrift.. :fnise: Ta den tida du trenger du, MarianneE! Du har lov å vente til du er friskere! :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jo takk.. Ville helst sluppet å være i denne klubben, men hvem ville vel ikke det.. :sjenert:

I stad hadde jeg utrolig lyst på godteri, men etter å ha vært innom boka di MarianneE, så har jeg lyst på i istedet.. Sjokoladeis.. :sikle: Han godeste sa at det var greit, men jeg må gå på butikken selv.. :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Grove rundstykker

ca 8 stk...

250 gr Semper gov (i oppskriften står det Toro, jeg bruker Semper)

20 gr risbakemel

2.5 dl melk/vann/soyamelk/rismelk jeg bruker melk)

1/2 pk gjær

1/2 dl olje

1/2 ts bakepulver

40 gr revet hvitost

1 egg

1 ss fiberhusk

***

Bland alt det tørre

Varm melk og olje sakte opp til "fingervarmt" med fiberhusk i, la husken svelle litt.

Bland alt i det tørre, og bruk en mikser noen minutter for å blande alt sammen.

Ha litt olje på hendene og trill ut rundstykker.

La heve en halvtimes tid.

stek på 225 grader, 10-12 minutter

***

Veldig gode....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:helen:

Kan de til og med trilles ut? :hakeslepp: Synes all glutenfri deig er skikkelig limete og bare noe kliss jeg.. :sjenert: Hva gjør risbakemelet? Er det sånn man kjøper på helsekost det?

Takk igjen! Må nesten prøve disse en dag! :jepp:

Endret av Mazilla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo takk.. Ville helst sluppet å være i denne klubben, men hvem ville vel ikke det.. :sjenert:

I stad hadde jeg utrolig lyst på godteri, men etter å ha vært innom boka di MarianneE, så har jeg lyst på i istedet.. Sjokoladeis.. :sikle: Han godeste sa at det var greit, men jeg må gå på butikken selv.. :roll:

Diplom Royal med sjokolade og nøtter.

:hjerte:

Ang rundstykkene:

De er litt klisne, det er derfor du bruker olje på henda, også tar du bare litt av deigen, ruller sammen i henda og så legger rundstykket på bakeplata.

Risbakemel har jeg kjøpt på IcaMaxi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tipset! :)

Butikkturen utgår, så jeg spiser rosiner istedet for is. Utrolig dårlig erstatning akkurat i dag! :jolie:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...