Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1281 Del Skrevet 2. februar 2009 Nam nam, nybakte rundstykker til frokost... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DDuck Skrevet 2. februar 2009 #1282 Del Skrevet 2. februar 2009 Du er helt råflink! :dåne: Men ikke press deg selv alt for hardt 10 timer overtid blir jo noe penger Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1283 Del Skrevet 2. februar 2009 Presser meg ikke for hardt, ingen fare! Men hyggelig at du passer på! Blir litt penger av 10 timer overtid ja! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. februar 2009 #1284 Del Skrevet 2. februar 2009 Har du bakt rundstykker selv? jeg har en kjempe god oppskrift fra Toro med SemperGrov i. Å... nå fikk jeg litt lyst på det.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Idnar Skrevet 2. februar 2009 #1285 Del Skrevet 2. februar 2009 Har du bakt rundstykker selv? jeg har en kjempe god oppskrift fra Toro med SemperGrov i. Å... nå fikk jeg litt lyst på det.... Jeg ønsker meg oppskrift!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1286 Del Skrevet 2. februar 2009 (endret) Har du bakt rundstykker selv? jeg har en kjempe god oppskrift fra Toro med SemperGrov i. Å... nå fikk jeg litt lyst på det.... Oppskrift, ja takk! Jeg lagde bare vanlige fine rundstykker av semper mix, vann, salt, litt smør og litt olje. Stekte i muffinsformer av silikon, kjempepraktisk!! Ble faktisk veldig gode! Spiste et ved siden av middagen nå, og de er fortsatt gode selv etter å ha vært nedfryst! Wow! :dåne: Endret 2. februar 2009 av Mazilla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mokkon83 Skrevet 2. februar 2009 #1287 Del Skrevet 2. februar 2009 nam! hjemmelagde glutenfrie rundtstykker!! du er et sabla bra husmor-emne, Mazilla hvordan er du i formen nå da? Ny uke og nye muligheter!!! enda et skritt nærmere sommer og sol Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1288 Del Skrevet 2. februar 2009 Oh yes, jeg er en god husmor! Når jeg gidder, that is.. Formen er grei nok. Øynene er heldigvis ikke like røde lenger, så nå er halsen det største problemet. Vondt å svelge.. Men det er jo sånn som er verst om morraen og blir bedre utover dagen. Ja, det nærmer seg sakte men sikkert sommer og sol og bryllup..! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. februar 2009 #1289 Del Skrevet 2. februar 2009 Oppskrift ønsket er oppfattet. Det skal komme snart.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mokkon83 Skrevet 2. februar 2009 #1290 Del Skrevet 2. februar 2009 Oppskrift ønsket er oppfattet. Det skal komme snart.... så bra! jeg er også interessert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1291 Del Skrevet 2. februar 2009 Hele glutenfrigjengen samla og venter på oppskrift.. Ta den tida du trenger du, MarianneE! Du har lov å vente til du er friskere! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1292 Del Skrevet 2. februar 2009 Jeg er og Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DDuck Skrevet 2. februar 2009 #1293 Del Skrevet 2. februar 2009 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1294 Del Skrevet 2. februar 2009 Søtingen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. februar 2009 #1295 Del Skrevet 2. februar 2009 Jeg er og Velkommen i klubben.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1296 Del Skrevet 2. februar 2009 Jo takk.. Ville helst sluppet å være i denne klubben, men hvem ville vel ikke det.. I stad hadde jeg utrolig lyst på godteri, men etter å ha vært innom boka di MarianneE, så har jeg lyst på i istedet.. Sjokoladeis.. Han godeste sa at det var greit, men jeg må gå på butikken selv.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. februar 2009 #1297 Del Skrevet 2. februar 2009 Grove rundstykker ca 8 stk... 250 gr Semper gov (i oppskriften står det Toro, jeg bruker Semper) 20 gr risbakemel 2.5 dl melk/vann/soyamelk/rismelk jeg bruker melk) 1/2 pk gjær 1/2 dl olje 1/2 ts bakepulver 40 gr revet hvitost 1 egg 1 ss fiberhusk *** Bland alt det tørre Varm melk og olje sakte opp til "fingervarmt" med fiberhusk i, la husken svelle litt. Bland alt i det tørre, og bruk en mikser noen minutter for å blande alt sammen. Ha litt olje på hendene og trill ut rundstykker. La heve en halvtimes tid. stek på 225 grader, 10-12 minutter *** Veldig gode.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1298 Del Skrevet 2. februar 2009 (endret) Kan de til og med trilles ut? Synes all glutenfri deig er skikkelig limete og bare noe kliss jeg.. Hva gjør risbakemelet? Er det sånn man kjøper på helsekost det? Takk igjen! Må nesten prøve disse en dag! Endret 2. februar 2009 av Mazilla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. februar 2009 #1299 Del Skrevet 2. februar 2009 Jo takk.. Ville helst sluppet å være i denne klubben, men hvem ville vel ikke det.. I stad hadde jeg utrolig lyst på godteri, men etter å ha vært innom boka di MarianneE, så har jeg lyst på i istedet.. Sjokoladeis.. Han godeste sa at det var greit, men jeg må gå på butikken selv.. Diplom Royal med sjokolade og nøtter. Ang rundstykkene: De er litt klisne, det er derfor du bruker olje på henda, også tar du bare litt av deigen, ruller sammen i henda og så legger rundstykket på bakeplata. Risbakemel har jeg kjøpt på IcaMaxi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 2. februar 2009 Forfatter #1300 Del Skrevet 2. februar 2009 Takk for tipset! Butikkturen utgår, så jeg spiser rosiner istedet for is. Utrolig dårlig erstatning akkurat i dag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå