Gå til innhold

Betale Husleia "in natura"?


Gjest Hanna23

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_jørgen_*

Har en del leiligheter selv, der disse damene henger etter med husleia. Når jeg er innom virker det hele åpent for at et knull er Ok som kompensasjon hvis jeg er interessert.

Men siden jeg ikke orker å ta i ethvert kvinnemenneske som muligens er interessert, så er min policy at jeg heller ringer og sier at husleie ikke er betalt, og kjører straite løp. Det viktigste er husleia såklart. Sex har jeg mer enn nok av ellers, og jeg er rimelig "avhengig"

Men det er klart hvis det flytter inn noen jeg blir litt svak for, så hekker jeg henne muligens Jeg er jo tross alt bare en mann. Men intill videre kjøper jeg flere hus........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Han mannen tar faen meg en ganske rå sjanse synes nå jeg, ved å i det hele tatt komme med et slikt tilbud. Men han såg kansje TS an, og gjorde en riktig vurdering? For det ser ikke ut til at han får dette i retur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt utenom tema, men kan menn også hekke damer? Jeg er tydeligvis helt ukjent med begrepet.

Og hva blir det i fortid? Jeg hakka han/henne..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helen Parr
Og hva blir det i fortid? Jeg hakka han/henne..?

Hekket. Det var iallefall det fuglene gjorde sist vår.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest jeglermegihjel

Vi er slett ikke så moderne og frigjorte som mange liker å tro. Sex er tydeligvis ikke bare sex, det er noe udefinerbart mer.. Vi kan gjøre mye rart med hverandre, vi mennesker, men idet kjønnsorgan blir involvert er det plutselig en komplisert sak. Dere kan være så grove i munnen dere bare vil (i forumet for seksualitet) men det er liten tvil om at de fleste av oss tviholder på gammeldagse holdninger mht sex og seksualitet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tja...

Interessant å lese alle disse som stempler dette som prostitusjon og har så sterke fordømmende holdninger til dette. De fleste av disse har nok ikke et feilfritt seksualliv som biskopene reiser seg og klapper i hendene for.

Jeg synes prostitusjon er et litt sterkt ord og mener at en slags form for avtaler, utveksling av tjenster og verdier hører med i de fleste forhold hvor noen har regelmessig sex med samme partner over tid. Da inkluderer jeg samboerskap og ekteskap. Hvis det ikke var slik f.eks. i et ekteskap så skulle man jo bare kunne bestemme seg for å kutte ut sex uten at det skulle få noen konsekvenser for forholdet. Slik jeg ser det så er det ikke noe skarpt skille mellom prostitusjon og ikke prostitusjon men heller en glidende overgang og at det er aspekter av prostitusjon i alle forhold.

Så jeg synes ikke du skal bry deg for mye om at de velger å kalle dette prostitusjon. Jeg tror heller ikke det er særlig sannsynlig at han vil kreve deg dobbelt, først sex og så penger. Men skepsisen til å etablere et slikt forhold til husverten har jeg mere for (selv om det finnes mange eksempler på de som har blitt sammen med husverten og sikkert hatt et ok forhold). Jeg er også enig i at du bør vurdere hva som vil skje hvis du får deg en ny fast kjæreste og du ønsker å gå tilbake til kontant betaling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva gjør du om han viser til kontrakt og klager for manglende innbetaling selv om han har fått det "in natura"?

Hvorvidt du skal gjøre det må du jo finne ut av selv. Noen jenter takler det å bruke sex som en vare, andre vil få problemer av det, og det er bare du selv som kan vite hvordan du vil ta det. Men det Trampe sier her bør du uansett ha i bakhodet, og evt kreve ny kontrakt, med nedjustert husleie, før du gjør noe sånt, eller risikerer du å bli lurt trill rundt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han kom med et tilbud som overrasket meg meget, ble lettere sjokkert, rødmet og kom meg ned i leiligheten ganske raskt.

Rødmet? Jeg hadde blitt fornærma om noen hadde trodd at jeg var aktuell for noe sånt.

Det er jo faktisk prostitusjon selv om du ikke liker ordet. Du får noen ekstra tusenlapper i måneden for å ligge med han (selv om du ikke har noen garanti).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være en god ide. Men det forutsetter at du får visse ting på plass. For at du ikke skal ende opp med et krav for mange måneders ubetalt husleie, til tross for at du har fulgt opp din del av avtalen, bør du kreve å få en kvittering for betalt husleie for hver gang dere har sex. Dernest er det veldig viktig at du formaliserer samværet. Du må avklare, i detalj, hvilke seksuelle aktiviteter som skal gjennomføres. Og du må avklare tiden han disponerer sammen med deg. Begge må ha den samme oppfattning av hva som skal skje og hvor lenge. Her er det viktig å være konsekvent, klar og tydelig. Spesielt hvis han bor i samme boligkompleks. Å kombinere en slik avtale med et vennskaplig naboforhold kan fort bli problematisk.

Siden du først skal selge sex kan det også være en ide å sjekke størrelsen på husleia opp mot hva du kan få for den samme tjenesten på det generelle prostitusjonsmarkedet. Tromsø er jo en by som blir besøkt av mange pengesterke forretningsreisende menn. Det er ingen grunn til å la fyren gjøre et røverkjøp. Men på den annen side kan det også være greit å ha en fast klient å forholde seg til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke bare det, men du er ei ung jente. Og det kan nok hende han blir litt høy på pæra fordi (stolt) fordi han har fått takk i ei yppig jente. Og siden menn er menn, så skal du nok ikke se bort ifra at han ikke greier og holde dette for seg selv, og vil skryte av det til noen kompiser.

Og du må ikke tru at DE holder det for seg selv heller, for det er ett altfor spennende emne og sitte inne med. SÅ da vil ryktet gå, plutselig ser du folk titter på deg, noen vil peke sikkert. Når du går på gata vil folk tiske og le og gi deg blikk som ikke kan misforstås.. "der er hun som driver og selger seg til husverten...hore..."....

For sånn er det vi mennesker er, og det er det ikke noe og gjøre med, uansett hvor fordømmende det måtte virke. Kanskje vet vi ikke bakgrunnen, at du gjør det fordi du ikke har penger, og ikke vil bo på gata. Men det hjelper ikke, for det at du selger deg vil overskygge alt annet..

Og det er ett stempel du ikke vil bli kvitt på LAAAAANG tid..

Og hvem gutt vil ha deg da?

Utenom de som mener du er lett på tråden og vil bare ha en ONES da. Men de vil nok ikke vise deg noe respekt.

Det er ingen seriøse gutter som vil drite seg ut med og være sammen med hu hora som selger seg. For tenk på alle sykdommene hun må ha? For det er sikkert ikke første gang hun gjør det....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når du går på gata vil folk tiske og le og gi deg blikk som ikke kan misforstås.. "der er hun som driver og selger seg til husverten...hore..."....

Her tror jeg du er inne på noe vesentlig. Det finnes ingen lykkelig horer, sier feministene. Og retter en anklagende pekefinger mot klientene deres som i praksis er menn. Men det er ikke selve handlingen, sex mot betaling, som er belastende for den prostiterte. Det er møtet med samfunnets holdninger, og da kanskje spesielt holdningene til sine medsøstere. Likevel er det klientene, altså menn, som blir presentert som kilden til belastningen.

Et slikt kollektivt hykleri har jeg særdeles liten sans for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her tror jeg du er inne på noe vesentlig. Det finnes ingen lykkelig horer, sier feministene. Og retter en anklagende pekefinger mot klientene deres som i praksis er menn. Men det er ikke selve handlingen, sex mot betaling, som er belastende for den prostiterte. Det er møtet med samfunnets holdninger, og da kanskje spesielt holdningene til sine medsøstere. Likevel er det klientene, altså menn, som blir presentert som kilden til belastningen.

Et slikt kollektivt hykleri har jeg særdeles liten sans for.

Enig....

Og enten man vil innse det eller ikke, så er det faktisk de som prostituerer seg av fri vilje. Og IKKE for og få råd til stoff, eller har pengeproblemer, men fordi det er easy-money.

Og det er ikke for og forsvare prostituerte i det hele tatt, for jeg syntes det er ett lugubert yrke, men prostitusjon har vært sett på som yrke i mange tusen år. Det var normalt da..

Vet ike sikkert, trur det er thailand. Men der er det fullt akseptert som yrke. Både av menneskene og ektefellene.

Men jeg kan skjønne frykten rundt en prostituert (spesiellt for kvinner), pga man vet aldri, det kan faktisk være DIN mann som besøker denne dama.

Det er en trussel på lik linje som alle jentene på byn. Forskjellen er kanskje bare det at du lettere vil slippe unna med ei hore, for hun prater ikke... Der er det bare pay and go... ingen sårede egoer. Ingen hjertesorg, og ingen forpliktelser.

Men for all del, jeg mener ikke at det er ett akseptert yrke. Greit, man råder over sin egen kropp og hva man gjør med den. Det er ingen i denne verden som har fullmakt til og bestemme hva du skal gjøre med nettopp DIN kropp.

Men det er bare visse ting som er greit og styre unna, uansett hvor greit man selv skulle synes det er.

Det handler litt om normer.. Det finnes så utrolig mye annet man kan gjøre..

Mendette er MIN mening da....=)

jente 23år

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slutter aldri å overraske hvor ekte seksuell valuta er. Alle de tjenestene man kan få for å utstråle seksualitet utgjør en endeløs liste. Om man ønsker den slags tjenesteutveksling er derimot et helt annet spørsmål, og spør du meg er den overveldende konsensusen, ihvertfall i vestlige samfunn, at det er uakseptabelt.

Jeg skal verken fordømme deg eller de tanker du gjør deg etter å ha mottatt tilbudet. Det er et fristende tilbud, skal jeg si det selv, men nå ha jeg aldri hatt kvinnelige huseiere. Et par tanker om situasjonen:

- Hva vil det gjøre for deg i det lange løp? Ikke bare tenk på hvor godt og enkelt det vil være det neste året, men hva det vil gjøre for livsløpet ditt. Jeg mener, den sjokoladen som ligger på bordet smaker himmelsk der og da, men gjør ingenting for kroppen eller helsen din i fremtiden.

- Hvor vanskelig er det å finne seg en jobb? Send ut et par søknader til noen som søker hjelp, og vips, så har du alt fra 3-10000 ekstra i måneden.

- Hva bruker du penger på, som ikke gjør noe særlig for livskvaliteten din? Du får studielån, og det er ditt ansvar å disponere disse pengene. Jeg er klar over at det er så godt som umulig å leve på studielån, derfor nevnte jeg jobb.

Hva enkelte menn gjør for sex slutter heller aldri å overraske meg. Snakk om å kjøpe katta i sekken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå synes jeg dette løftes veldig ut av proposjoner, dette er ikke noe så uvanlig som mange skal ha det til. En blowjob for taxi hjem, et par timers sex for husleia, ikke noe oppsiktsvekkende ved det. Det virker som om mange oppfatter dette som veldig truende, hvorfor det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Nå synes jeg dette løftes veldig ut av proposjoner, dette er ikke noe så uvanlig som mange skal ha det til. En blowjob for taxi hjem, et par timers sex for husleia, ikke noe oppsiktsvekkende ved det. Det virker som om mange oppfatter dette som veldig truende, hvorfor det?

Er vel ingen som har sagt at det er hverken truende eller uvanlig?

Men prostitusjon er det, åkke som.

Når det er sagt så er det heldigvis uvanlig i min verden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Blondie65
Vet ike sikkert, trur det er thailand. Men der er det fullt akseptert som yrke. Både av menneskene og ektefellene.

Du har i to innlegg nettopp beskrevet din holdning til de lavest på rangstigen og det er helt i orden at du mener at det er greit å peke og henge ut prostituerte. Deg om det.

Imidlertid - i teksten som er sitert over er det direkte faktafeil. Prostitusjon som yrke er akseptert i Thailand - man kan leve side om side med sine medSØSTRE uten å bli sett ned på. Men ingen Thailandsk ektemann vil finne seg i at konen er prostituert. Det kan være at det er greit at hun HAR VÆRT DET EN GANG, men jeg tviler sterkt. Et av de største problemene for kvinnelige turister i Thailand er nemlig thailandske menns syn på kvinner som kler seg helt vanlig vestlig og som går i bikini på stranden. Bare horer i deres eget land gjør det, altså må de vestlige jentene også være horer. Av den grunn kan det være svært farlig for vestlige jenter i Thailand alene om kvelden.

Så jeg aner ikke hvorfor Thailandske horer kom inn i denne tråden i første omgang.

Jeg pleier aldri å viske og tiske om folk som selger kroppen sin, men det er mulig vi som bor i litt større byer er litt mer herdet.

Jeg kan heller ikke se at en avtale mellom to voksne mennesker om ytelser mot betaling skal være gjenstand for andres kommentarer på den måten du beskriver. Det er nemlig ikke helt slik at det er helt stuerent å skryte til kompisene om at man må betale for sex for å få det.

Det vi BØR diskutere i denne tråden er hvordan denne jenten kan beskytte seg mot å bli utnyttet og så bør vi kanskje være hakket mindre fordømmende mot de som har det dårligere enn oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helen Parr
Her tror jeg du er inne på noe vesentlig. Det finnes ingen lykkelig horer, sier feministene. Og retter en anklagende pekefinger mot klientene deres som i praksis er menn. Men det er ikke selve handlingen, sex mot betaling, som er belastende for den prostiterte. Det er møtet med samfunnets holdninger, og da kanskje spesielt holdningene til sine medsøstere. Likevel er det klientene, altså menn, som blir presentert som kilden til belastningen.

Et slikt kollektivt hykleri har jeg særdeles liten sans for.

Jeg vil anta at de fleste kvinners holdning til prostitusjon henger nøye sammen med om vi kunne tenke oss det selv.

Så vidt meg bekjent er prostitusjon yrke de færreste kvinner ønsker seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...