Gå til innhold

Nytt år, nye muligheter!


mysan

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tusen takk, Bettie - det er egentlig veldig greit med de som kommer en dag forsent også - det forlenger jo gleden, må vite :)

Og så lander man litt mykere enn om alle skulle gratulert samme dag, for så å bli totalt tyst igjen dagen etter, ikke sant?

Tre gratulasjoner har jeg fått i dag, så det er godt. Jeg lander mykt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk alle søte damer/jenter. Jeg blir glad for det i går og i dag også jeg =) Vanskelig har jeg aldri vært :P

I kveld er Liten på Tiesto, en dansemusikkgreie på Sentrum Scene - trance, dance, technoaktig musikk, hundrevis av folk. Hun elsker sånne saker, og det ville jeg ha gjort hadde jeg vært tjue også. Hun er sammen med kjæresten sin og ei venninne, og treffer flere venner der nede, og jeg antar at hun koser seg og at hun kommer rusfri igjennom det sånn at jeg kan hente henne til avtalt tid og på avtalt sted i morgen.

Nå ser det ut til at hun og kjæresten har fått leilghet. De fikk beskjed i går om at den var utleid, men i dag kom kontrabeskjed om at dersom han som skulle ha den ikke klarte å komme opp med depositumet pronte så får han den ikke, og da får de den istedet. Jeg håper virkelig de får den. De har vært sammen i nesten et år nå. Aniversary er nyttårsaften :) og de har det så fint sammen og er så glade i hverandre. Det er så kos å se..

Nå tror jeg at jeg må spise litt. Jeg er svimmel.

Ha en super helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er lurt å putte i seg mat med jevne mellomrom, mysan.

Får håpe at de får den leiligheten. Kos om de får etablert seg litt sammen når de har vært sammen såpass lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De fikk leiligheten og begynner flyttinga over helgen. Det blir rart for meg, men veldig koselig for Liten da. Litt skummelt også, men mest koselig tror jeg. I dag har hun vært ute og kjøpt litt julepynt og nytt sengetøy så de har to sett og skifte mellom. Hun er i totalt redemodus, redebygging :ler:

De er på finn og leter frem vaskemaskiner og en sofa til, for den som Liten har er bare en toseter, så her skal det bygges bo.

I dag har jeg omsider fått opp en oldemorstang over kjøkkenvinduene og fått hengt opp en rød julekappe, så nå ble det litt koseligere. Taklampa på kjøkkenet er sånn armatur med lysrør i, og den synes så godt og grellt utenfra når jeg ikke har gardiner på det vinduet. Nå skal jeg kjøre ut en tur, så da skal jeg se om det ser bedre ut nå.

I morgen får jjeg alarm her, fra Sector så nå kan tyvene bare komme, se og forsvinne.

Hej så lenge!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men så blir det ikke alarm før lille julaften da. De hadde ikke tid i dag.

Jeg fryyyser :fryser:

Veien fra jobb og hjem er ikke lang nok til at bilen blir varm, og jeg, mitt nek, tok ikke på meg vanter i dag, og ikke strømpebukse under buksa heller. Men skjerf har jeg.

Nå har bilen stått og gått noen minutter siden jeg kom hjem, så nå skal Liten og jeg ut og kjøpe oss en kaffe latte på bakeriet her borte Det blir bra. Etter det må jeg finne frem klærne vi skal jobbe i på lørdag, for i morgen skal jeg fikse noen dataproblemer for min gamle far, og fredag må jeg ut og handle litt før jeg reiser avgårde til min kusine hvor jeg sover over til lørdag. Da bør klærne være i orden og allerede i bilen

Ha en fin onsdag - kle godt på dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det snør, det snør

tidelibom.

Det er det det gjør,

tidelibom...

:jepp:

Jeg ble skikkelig glad da jeg våknet i dag og så at det snødde, og det snør fremdeles. Nå håper jeg bare ikke at det snur og blir borte før jul. Hva som skjer etter nyttår, bryr meg ikke så mye, men jeg håper virkelig at snøen blir liggende, tørr og glitrende i hele romjula.

Jeg har vært på Ski Storsenter i dag, og jeg fant meg kjole. Jeg tror Lene V var den siste butikken på hele runden min, da startet vi på toppen - det var plutselig kommet på en ekstra etasje der siden sist, gitt - og gikk rundene nedover i etasjene, stadig mer mismodig etter hvert som jeg vandret butikk for butikk for ikke å se annet enn lilla og sort. Er det mulig å lage så kjedelige klær som det som er i butikkene i dag? Lilla, grått og sort. That's it! Hvorfor er motene så kjedelige at alle må lage det samme? Én retning og trend for alle liksom? Elendig!!

Hos Lene V fant jeg en brun kjole med tynne stropper. Den er litt glatt i stoffet, litt sånn satinaktig. Høyt liv og figursydd. Enkel og grei kjole til rett over knærne. Jeg kjøpte en liten bolero til, i gullstrikk, og sorte sko med spenne og pynt på hælen i gull.

Nå kan det bli jul, og den kjolen er så enkel og klassisk i snittet at den kan jeg ha i årevis så fremt jeg ikke eser ut av den. Den satt som skreddersydd nemlig. Ikke mye å gå på.

I morgen kveld skal jeg jo feires hos min kusine, og da måtte jeg simpelthen finne meg noe å ha på meg. Alle mine tidligere kjoler er rett og slett for snaue nå, så jeg kan forsåvidt like gjerne kaste dem. Eller gi dem til Fretex.

Nå sitter jeg med hårfarge. Jeg tror den blir nokså rød, og så skal luggen bli lys. Jeg tror også jeg skal prøve å få klippet litt kortere på sidene, over ørene og bak, mens luggen får fortsette og være tung og lang. Liker det sånn. Minimalt kjerring, men ikke tenåring heller.

Jeg har strøket arbeidstøyet vårt i kveld, slik at det er klart når vi skal jobbe på lørdag kveld, for den dagen får jeg ikke tid. Jeg regner med at det blir meg selv som kjører hit ned og henter ungene før jobb, for jeg blir antakelig den som drikker minst av de potensielle sjåførene. Og det er greit, for da har jeg kontroll på det med katter og Moffis før vi drar også. Moffis må jo luftes godt, katter må stenges inne på rom med mat og do, mens moffisen må være i gangen med sin mat og sitt vann. Jeg stoler ikke på at han ikke tisser på stua, nemlig, men i entreen har han til dags dato ikke gjort det. Det blir lenge for ham å være hjemme alene, men han har vært hjemme tidligere når vi har jobbet også, så det burde gå greit.

Nå skal jeg skylle ut hårfargen og legge i striper i luggen, og så skal jeg køye. Må litt tidlig opp i morgen fordi jeg har en del ting som må ordnes før jeg drar på jobb.

Ha en god kveld!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hoj, der var du kjapp Cata :ler:

Maskinen sa at jeg ikke fikk kontakt med serveren, vennligst prøv igjen, så det gjorde jeg. To ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hoj, der var du kjapp Cata :ler:

Maskinen sa at jeg ikke fikk kontakt med serveren, vennligst prøv igjen, så det gjorde jeg. To ganger.

Man er snar i snuinga :ler: . Var litt heng på KG i går ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søndag og jeg er sliiiiten. Man feiret 50-årsdagen sin på fredag, til uti de små timer. Etter en kjapp kopp kaffe lørdag formiddag og litt frokost kjørte jeg hjem og hentet ungene, og så dro vi for å jobbe.

Kjempeartig selskap med en herlig blanding av finnmarkinger og trøndere. Skikkelig morsom jobb, men man blir jo sliten allikevel, og vi var ikke hjemme og i hus før ved 03-tiden på morgenen igjen, og i seng ved 04-tiden. Så i dag er strikken ganske slapp, ja...

Jeg skal straks kjøre Liten til Ski, hvor kjæresten hennes plukker henne opp, og så drar de på IKEA for å småhandle litt. Deretter får jeg besøk av min bror og barna, og ikveld må Yme og jeg kjøre til Sarp og se på en elipsemaskin som er til salgs. Jeg kommer til å være like sliten i morgen, hvis jeg ikke bare legger meg veldig tidlig i kveld. Man er ikke midt i tjueåra lenger, sånn er det bare, og det er temmelig irriterende.

Ha en fin søndag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Elipsemaskin i hus. Liten i eget hus. Nå har de bodd sammen siden mandag. Hun var hjemme i natt fordi hun skulle til lege her borte i dag, og hun kommer på lørdag for å bake julekaker sammen med en venninne.

Jeg er uten data om dagen, fordi Liten fikk med seg strømadapteren min som vi har delt siden hennes døde. Det er viktigere at hun ikke kjeder livet av seg om dagen, enn at jeg kommer på nett som abre sitter og surfer i KG tråder uansett. Nå er jeg på Ymes lille mac og den avgir en helvetes varme. Nå skjønner jeg hvorfor han klager over at det er så sinnsykt varmt her. Jeg måtte hive genseren faktis, og sitter nå i singlet. Lilla joggebukser, solgul singlet, håret i alle retninger fordi det blåser som f her i dag og jeg gikk ut med vått hår, og brillene godt nede på nesen. Som Paris ville sagt det: That's HOT!

Jeg var på Vinterbro i dag i håp om å få unna julegavene til to gutter på 9 og 12 og to fjomser på 8 og 9. Ikke en dritt gitt. Jg får gjøre et nytt forsøk i Askim i morgen tenker jeg, eller ta en tur til Slitu på senteret der.

Men jeg fikk kjøpt seks pledd og to puter da... :fnise: Først fant jeg fire pledd, rød, som jeg vil ha i sofaen og på stolene til jul. Alt er jo beige hos meg, så jeg vil friske opp med litt julerødt. Og da jeg hadde betalt for de fire røde pleddene (halv pris av allerede hyggelig pris) så jeg noen alldeles nydelige, myke pledd i off white med kantinger i satin. Så jeg måtte ta med to av dem også. Putene jeg fant har omtrent samme farge og struktur som sofaen, så det tror jeg kan bli bra til sammen. Alt sammen betalte jeg 460 kroner for. To diger poser. Sånt kan jeg like.

tidligere i dag var jeg innom Møbelringen og der fant jeg tre nydelige små glassengler til juletreet, en rød løper i litt sånn indisk stil og to røde telysampler i glass som skal henge i vinduet. Alt det betalte jeg 160 for. :danse:

Nå burde jeg legge meg. Se på tiden :natti:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så snasen du er med den lua, hu ;)

God jul til deg også. Hvordan går det med alt?

Nå er det natta, jeg burde ha lagt meg, men sitter her og surrer og hører på juleplata til Jan Werner og Bettan som kom med Her&Nå i dag. Veldig koselig. '

Jeg har vasket litt rundt på kjøkkenet i dag. Ikke inni skapene, det får være måte på iver, men alle ytterflater. Jeg har ryddet vekk alle blomsterfrøene mine og ting som skulle vært i jorda før snøen og kulda kom. Nå får de vente i boden til våren. Jeg har tørket over alle kjøkkenmaskinene, slik at de ser litt mer innbydende ut,og for ikke veldig lenge siden vasket jeg stekovn og kjøleskap innvendig, så det gidder jeg ikke en gang til.

Yme hadde med julegave fra jobbn i dag, mateske med litt ymse i, og han fikk to fordi en av damene ikke ville ha sin og ville at han skulle ha den istedet. Yme og damene ;)

Har omsider fått bestilt julegave til Liten i dag, og håper den kommer i tide. Jeg får krysse fingre og håpe. Fatter ikke hvorfor jeg skal somle sånn alltid.

Da har jeg igjen kun Yme og fire tantebarn. De fire tantebarna må jeg få unna i morgen, for søndag er det gavebytte. Jeg har vært innom både Vinterbro og Morenen, og finner ikke en dritt. I morgen blir det Ski før jeg henter Liten hjem til julebakst. Finner jeg ikke noe der heller, så hyler jeg og river av meg håret. Jeg nekter å gi penger i julegave!! Hvert fall til så små barn. 8, 9, 9 og 12 år. Jeg vet hva de ønsker seg også, men jeg finner det pokker ikke noen steder :kjefte:

Jeg får stå opp tidlig i morgen, så jeg kan surre litt på Ski før jeg må hente ungen.

Herregud nå sitter jeg og koker med Ymes maskin igjen, og jeg har den ikke på fanget en gang. Jeg har den på bordet foran meg... madre

Nei, god natt folkens. Jeg kan ikke bli sittende her hvis jeg skal tidlig opp i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fant de fleste julegavene da jeg var over grensa. Men jeg skulle ikke ha så mye, da, for nå er det så mange som er voksne at vi har bestemt oss får å barbere julegavebudsjettene våre.

Håper du finner de gavene du er på jakt etter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...