Gjest Gjest Skrevet 19. desember 2007 #21 Del Skrevet 19. desember 2007 Havreflarn, peppernøtter og serinakaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. desember 2007 #22 Del Skrevet 19. desember 2007 I dag ble det 18 rings kransekake samt shortbread. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 20. desember 2007 #23 Del Skrevet 20. desember 2007 Grovbrød, baguetter og sjokoladekonfekt...selv om det ikke akkurat er å bake.. Også har eg montert pepperkakehuset så når gutta kommer hjem fra barnehagen skal vi pynte det:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 20. desember 2007 #24 Del Skrevet 20. desember 2007 I dag har jeg bakt kongelige nøttekaker og nå, etter en liten pause, skal jeg bake kokosmakroner mens jeg setter sammen kransekakeringene jeg bakte i går. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest puselabb Skrevet 20. desember 2007 #25 Del Skrevet 20. desember 2007 Sjokloaderispuffboller Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 20. desember 2007 #26 Del Skrevet 20. desember 2007 Jeg har laget marsipankonfekt (siden vi nå også innlemmer godteproduksjon i tråden her ). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 21. desember 2007 #27 Del Skrevet 21. desember 2007 I dag ble det fyrstekake og brune pinner/kolastenger, og så har jeg pyntet pepperkakehuset. Og dermed er julebaksten ferdig for i år. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 21. desember 2007 #28 Del Skrevet 21. desember 2007 Jeg har bakt krumkaker mens 17-åringen har spist opp serinakakene, men de baker jeg ikke en gang til nå. Kanskje i romjula. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 22. desember 2007 #29 Del Skrevet 22. desember 2007 (endret) Biscotti med tranebær, pistasjnøtter og hvit sjokolade. De ble litt mørkere og ikke fullt så pene som på bildet, men slett ikke verst etter at sjokoladen kom på! Endret 22. desember 2007 av Eurydike Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. desember 2007 #30 Del Skrevet 23. desember 2007 I dag ble det lapper! Fikk kaffe-besøk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. desember 2007 #31 Del Skrevet 23. desember 2007 Biscotti med tranebær, pistasjnøtter og hvit sjokolade. De ble litt mørkere og ikke fullt så pene som på bildet, men slett ikke verst etter at sjokoladen kom på! Kan jeg spørre om sjokoladen holder seg inni kjeksen under steking? Jeg lagde kjeks med mørk 70% sjokolade her om dagen, og sjokoladen smeltet utover så kjeksene ikke ble så veldig pene Det var riktignok en oppskrift uten egg, kanskje det har noe å si? Jeg har tenkt å prøve oppskriften du linker til nå i jula, de ser så juleaktige ut (I dag har jeg forresten ikke bakt noen ting, men har tenkt å lage ladning nr to med brune pinner, og altså disse kjeksene, i romjula) God jul og på forhånd takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 23. desember 2007 #32 Del Skrevet 23. desember 2007 Kan jeg spørre om sjokoladen holder seg inni kjeksen under steking? Jeg lagde kjeks med mørk 70% sjokolade her om dagen, og sjokoladen smeltet utover så kjeksene ikke ble så veldig pene Det var riktignok en oppskrift uten egg, kanskje det har noe å si? Jeg har tenkt å prøve oppskriften du linker til nå i jula, de ser så juleaktige ut (I dag har jeg forresten ikke bakt noen ting, men har tenkt å lage ladning nr to med brune pinner, og altså disse kjeksene, i romjula) God jul og på forhånd takk for svar Som du ser av oppskriften skal sjokoladen ikke være inni kjeksen her - de ferdigstekte og avkjølte biscottiene skal dyppes i smeltet hvit sjokolade og avkjøles igjen til sjokoladen stivner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mdre Mia utlogget Skrevet 23. desember 2007 #33 Del Skrevet 23. desember 2007 Idag har det blitt pepperkaker, så har jeg bakt kanelsnurrer og brød. Igår bakte jeg brune pinner, sjokoladekake og laget deig til pepperkakene. Tenkte å bake lefse, men så ble jeg plutselig så lat. Stakk istedet innom Rema og kjøpte to pakker smultringer. Synes det er greit så lenge Rema sine er bedre enn mine.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. desember 2007 #34 Del Skrevet 24. desember 2007 Som du ser av oppskriften skal sjokoladen ikke være inni kjeksen her - de ferdigstekte og avkjølte biscottiene skal dyppes i smeltet hvit sjokolade og avkjøles igjen til sjokoladen stivner. Aha - litt lat lesing her Det løser sikkert et lite problem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 24. desember 2007 #35 Del Skrevet 24. desember 2007 Håper det går bra med biscottiene, gjest! Jeg har tre julekaker stående til etterheving nå - med rosiner, fiken og dadler i. Og det blir det siste jeg baker denne julen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjæst Skrevet 28. desember 2007 #36 Del Skrevet 28. desember 2007 Negerkake! (Verdens beste sjokoladekake!!) :):) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hyggelig Skrevet 28. desember 2007 #37 Del Skrevet 28. desember 2007 akkurat nå har jeg american chocolate fudge cake i ovnen. den er utrolig god! deigen har bl.a. brunt sukker og 1dl rømme i seg, så det er mektige greier. i midten er det smørkrem, og på toppen er det en fantastisk glasur av kokesjokolade og fløte som skal smelte littegranne slik at den renner ned på siden av kaka når man spiser den. gleder meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 17. januar 2008 #38 Del Skrevet 17. januar 2008 I dag har jeg laget brownies fra New York. Gud, hvor god den var! Lagde en i går også, men fant fort ut at jeg måtte ha en til- skal ha selskap i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hyggelig Skrevet 17. januar 2008 #39 Del Skrevet 17. januar 2008 jeg har nettopp laget daimiskake for første gang. gleder meg til å smake på resultatet i morgen marengsbunn med hjemmelaget is med daimbiter i. mmmm! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Roxie Hart Skrevet 17. januar 2008 #40 Del Skrevet 17. januar 2008 jeg har nettopp laget daimiskake for første gang. gleder meg til å smake på resultatet i morgen marengsbunn med hjemmelaget is med daimbiter i. mmmm! OI! Har du lyst til å dele oppskriften hvis den blir vellykket? Er på utkikk etter en god daimiskakeoppskrift Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå