Gjest Krynkel Skrevet 27. mars 2009 #5521 Del Skrevet 27. mars 2009 Det er fint å få bekreftet at man har skjønt NOE! All medfølelse hva været angår. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 27. mars 2009 Forfatter #5522 Del Skrevet 27. mars 2009 Dagens sprudlende vin er I borboni. Det blir tredje fredagen på rad vi drikker den, men den er så utrolig god, og med en god pris også, så blir den ganske uslåelig. Vi skal ha diverse skalldyr i kveld - kamschatcka-krabbe, reker og muligens noen sjøkreps - jeg skal se hva de har i fiskedisken. Tilbehør blir rett og slett sitron, aioli eller chillimajones, godt landbrød og muligens en pesto laget av dill, sitron, olivenolje og evt. noe annet grønt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Faerie Skrevet 27. mars 2009 #5523 Del Skrevet 27. mars 2009 Vi burde også gjort noe koselig i kveld, vi har bryllupsdag Men så kommer jo svigers utpå natta en gang . Jeg får høre hva mannen sier. Akkurat nå gruer jeg meg til medarb utviklingssamtale, jeg har jo litt av hvert på hjertet . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 27. mars 2009 #5524 Del Skrevet 27. mars 2009 Dagens sprudlende vin er I borboni. Det blir tredje fredagen på rad vi drikker den, men den er så utrolig god, og med en god pris også, så blir den ganske uslåelig. Vi skal ha diverse skalldyr i kveld - kamschatcka-krabbe, reker og muligens noen sjøkreps - jeg skal se hva de har i fiskedisken. Tilbehør blir rett og slett sitron, aioli eller chillimajones, godt landbrød og muligens en pesto laget av dill, sitron, olivenolje og evt. noe annet grønt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 27. mars 2009 #5525 Del Skrevet 27. mars 2009 Vi skal ha "smoke salmon properly garnished" med Chablis til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosalind Skrevet 27. mars 2009 #5526 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg blir alltid så fredagsglad av å lese her, Pøbelsara. Skalldyrskveld! Der høres nydelig og vårlig ut (selv om været er mer ovnsbakte ting og muligens kakao). Jeg er så pisse lei av snø nå. Men god I Borboni-kveld! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 27. mars 2009 #5527 Del Skrevet 27. mars 2009 Vintråden når nye høyder. Eller lavmål - alt ettersom. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 27. mars 2009 #5528 Del Skrevet 27. mars 2009 Vintråden når nye høyder. Eller lavmål - alt ettersom.Jeg sitter på fingrene så de er mørkeblå. Altså, jeg har drukket en del skvip i min ungdom, men jeg vil da ikke andre så vondt at jeg anbefaler elendigheten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 27. mars 2009 #5529 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg sitter på fingrene så de er mørkeblå. Altså, jeg har drukket en del skvip i min ungdom, men jeg vil da ikke andre så vondt at jeg anbefaler elendigheten. Er ikke akkurat noe mysterium at folk ikke liker vin i starten når det er denslags alle synes å begynne med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulva35 Skrevet 27. mars 2009 #5530 Del Skrevet 27. mars 2009 God helg Pøbelsara Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 27. mars 2009 #5531 Del Skrevet 27. mars 2009 Litt for sent nå, men neste fredag tror jeg at jeg må planlegge et skikkelig pøbel-fredag-måltid, muligens med en ørliten skvett champagne til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. mars 2009 #5532 Del Skrevet 27. mars 2009 Dagens sprudlende vin er I borboni. Det blir tredje fredagen på rad vi drikker den, men den er så utrolig god, og med en god pris også, så blir den ganske uslåelig. Vi skal ha diverse skalldyr i kveld - kamschatcka-krabbe, reker og muligens noen sjøkreps - jeg skal se hva de har i fiskedisken. Tilbehør blir rett og slett sitron, aioli eller chillimajones, godt landbrød og muligens en pesto laget av dill, sitron, olivenolje og evt. noe annet grønt. Det høres fantastisk ut! Jeg blir aldri lei av det. Dessuten har jeg fått en mye bedre tilgang på I Borboni sånn plutselig, så jeg vurderer den i morgen. I dag blir det nok Tenåringsmat som best kler kald øl. Ha en fin champagnefredag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honesty Skrevet 27. mars 2009 #5533 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg sitter på fingrene så de er mørkeblå. Altså, jeg har drukket en del skvip i min ungdom, men jeg vil da ikke andre så vondt at jeg anbefaler elendigheten. Det siste innlegget der er jo så ekstremt at man nesten skulle tro det var skrevet på fleip. Det anbefaler alt jeg hater av alkohol i denne verden, i ett og samme innlegg. Ikke at jeg tror jeg ville likt iBorboni eller chablis da jeg var 18, men det må da finnes en mellomting mellom det og kirsebærvin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. mars 2009 #5534 Del Skrevet 27. mars 2009 Det siste innlegget der er jo så ekstremt at man nesten skulle tro det var skrevet på fleip. Det anbefaler alt jeg hater av alkohol i denne verden, i ett og samme innlegg. Ikke at jeg tror jeg ville likt iBorboni eller chablis da jeg var 18, men det må da finnes en mellomting mellom det og kirsebærvin. Er det den tråden hvor det utelukkende anbefales J.P. Chenet, Asti og sånn? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honesty Skrevet 27. mars 2009 #5535 Del Skrevet 27. mars 2009 Er det den tråden hvor det utelukkende anbefales J.P. Chenet, Asti og sånn? Du har fattet poenget. Det første innlegget foreslår Asti, og så går det nedover derfra. Er det rart folk ikke skjønner at vin er så viktig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. mars 2009 #5536 Del Skrevet 27. mars 2009 Du har fattet poenget. Det første innlegget foreslår Asti, og så går det nedover derfra. Er det rart folk ikke skjønner at vin er så viktig? Jeg ble faktisk kvalm da jeg leste den. Plutselig sto smaken av JP i munnen på meg, raskt avløst av søt Asti. Uhu. Jeg tror jeg skal kjøpe Trimbach i morgen. Den drakk jeg relativt ofte for noen år siden, men så har jeg glemt den litt helt til du og Aricia minnet meg på den igjen hos Elastica. I Borboni til forrett og Trimbach til hovedrett i morgen altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honesty Skrevet 27. mars 2009 #5537 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg ble faktisk kvalm da jeg leste den. Plutselig sto smaken av JP i munnen på meg, raskt avløst av søt Asti. Uhu. Jeg tror jeg skal kjøpe Trimbach i morgen. Den drakk jeg relativt ofte for noen år siden, men så har jeg glemt den litt helt til du og Aricia minnet meg på den igjen hos Elastica. I Borboni til forrett og Trimbach til hovedrett i morgen altså. Salt i såret. Jeg har i hvertfall iBorboni nede, og også en riesling, men husker ikke om det er Gentil Hugel, Dopff&Irion eller en annen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. mars 2009 #5538 Del Skrevet 27. mars 2009 Salt i såret. Jeg har i hvertfall iBorboni nede, og også en riesling, men husker ikke om det er Gentil Hugel, Dopff&Irion eller en annen. Beklager. Jeg har dessverre strødd litt salt i Elasticaboken også. Jeg har havnet litt på Farriskjøret i det siste, faktisk. Plutselig er iskald Farris blitt så utrolig godt at jeg har kjøpt flere flasker bare denne uken. :klø: Det pleier jeg ellers aldri å gjøre. Utstyr deg med dyrt og godt kullsyrevann (ikke Farris), dyr og god eplesaft, god appelsinjuice og Munkholm! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 27. mars 2009 #5539 Del Skrevet 27. mars 2009 Utstyr deg med dyrt og godt kullsyrevann (ikke Farris), dyr og god eplesaft, god appelsinjuice og Munkholm! Enig. Det er de aller beste drikkene som fins! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ciara Skrevet 27. mars 2009 #5540 Del Skrevet 27. mars 2009 Jeg har kjøpt I Borboni i dag Jeg har aldri smakt den før (men har til gjengjeld mer enn gjennomsnittlig god peiling på crémants), så dette gleder jeg meg veldig til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå