Gå til innhold

Pøbelstreker, englestøv og champagne på fredager.


pøbelsara

Anbefalte innlegg

Gjest Faerie

Hmmm... gulrotkake! Det har jeg fått bestilling på til helga. :) Tenker jeg kan prøve denne oppskriften her. Men jeg er ekstremt skeptisk til denne ananas/mandarin-osten. :forvirret: Så derfor spør jeg:

Jeg elsker ostekake. Men jeg synes ostekake med ananas/mandarin-ost i er uspiselig. Kan dette sammenlignes med denne glasuren?

Tror egentlig jeg holder meg til min sedvanlige glasur. :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lekkert tunika :jepp:

Du kan da ikke mene at du liker rødvin bedre enn champagne? :sjokk:

Blir jeg forvist hvis jeg innrømmer at jeg ikke er så begeistret for noen av delene? :sjenert: Men jeg er veldig for gulrotkake :sikle:

Kjære PS.

Jeg kunne ikke annet enn å le da denne kombinasjonen dukket opp i "Siste fra forumet".

:skratte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg elsker gulrotkake, og oppskriften til Fakse er identisk med min, og kan derfor varmt anbefales. :) Men jeg holder meg til naturell ost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nextlife
164 cm over havet. Ingen kjempe akkurat, men jeg rager adskillig høyere enn noen av de andre her inne, da, oppdaget jeg sist gang vi diskuterte høyde...:fnise:

Da må jeg bare stå frem med mine 184,5 cm, da jeg jobbet som bartender lurte gjestene ofte på hva jeg stod på bak bardisken :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er veldig glad i rødvin. Drikke av og til hvitvin.

Men drikker heller musserende vin enn champagne... (Det er vel et helligbrøde kan jeg tenke meg ;) )

Er veldig glad i gulrotkake. Må lete litt for å finne min oppskrift, og finner den i hvert fall ikke her. Men jeg bruker philadelfia ost i glasuren. Kjempegodt :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk, Fakse!! Jippihurra! Skal gulrøttene forresten være finrevet?

Jeg pleier å finrive dem ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når det gjelder ostevalg til gulrotkake så synes jeg det er nettopp det syrlige i mandarinosten som gjør glasuren ekstra god. Men jeg har prøvd med bare naturell ost, og det blir godt det også. Kan jo eventuelt kompensere med appelsinsaft eller sitronsaft? Ostekake med mandarin/ananasost har jeg ikke smakt, så det skal jeg ikke uttale meg om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med sesamoljen? Er jeg helt på jordet, eller....?

Har aldri prøvd og synes umiddelbart det høres litt rart ut. Det er jo ganske kraftig smak på sesamoljen mens soyaolje er nøytral. Tør ikke si så mye uten å teste selv tror jeg, for jeg klarer ikke helt å forestille meg hvordan det blir.

Derimot slår det meg når du sier det at det må jo være godt med nøttesmak fra valnøttolje i denne kaka, så kanskje jeg prøver det neste gang :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ei på jobben kom med gulrotkake på bursdagen sin.

Den var det grovhakkede valnøtter i og var pyntet med valnøtter og gulrot. Kjempegodt :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da må jeg bare stå frem med mine 184,5 cm, da jeg jobbet som bartender lurte gjestene ofte på hva jeg stod på bak bardisken :fnise:

Whut? Er du hunkjønn? Jeg er 155 cm lav... (en kamerat av meg insisterer på dette adjektivet, da 155 cm aldri kan bli høyt.

Jeg elsker gulrotkake, og oppskriften til Fakse er identisk med min, og kan derfor varmt anbefales. :) Men jeg holder meg til naturell ost.

Hvor er denne oppskriften som alle snakker om? :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvor er denne oppskriften som alle snakker om? :-)

Postet her i dagboka for ikke så veldig mange innlegg siden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike
Når det gjelder ostevalg til gulrotkake så synes jeg det er nettopp det syrlige i mandarinosten som gjør glasuren ekstra god. Men jeg har prøvd med bare naturell ost, og det blir godt det også. Kan jo eventuelt kompensere med appelsinsaft eller sitronsaft? Ostekake med mandarin/ananasost har jeg ikke smakt, så det skal jeg ikke uttale meg om.

Jeg lager glasur av Philadelphia-ost, og smaker til med sitronsaft, evt også litt skall. Det blir bra! Dessuten har jeg litt most ananas i røren i tillegg til gulrøttene.

Har aldri prøvd og synes umiddelbart det høres litt rart ut. Det er jo ganske kraftig smak på sesamoljen mens soyaolje er nøytral. Tør ikke si så mye uten å teste selv tror jeg, for jeg klarer ikke helt å forestille meg hvordan det blir.

Derimot slår det meg når du sier det at det må jo være godt med nøttesmak fra valnøttolje i denne kaka, så kanskje jeg prøver det neste gang :)

Ved et uhell brukte jeg engang kaldpresset solsikkeolje i gulrotkaken i stedet for vanlig smaksøytral solsikkeolje. Det ga nettopp en nøtteaktig, nesten krydret smak, og alle gjestene var begeistret, til tross for min fortvilelse. :fnise: Valnøttolje hørtes spennende ut - jeg har en flaske i kjøleskapet, kanskje det må bli gulrotkake i påsken? :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest Dalwhinnie
Jeg lager glasur av Philadelphia-ost, og smaker til med sitronsaft, evt også litt skall. Det blir bra! Dessuten har jeg litt most ananas i røren i tillegg til gulrøttene.

Dette høres godt ut! Har du smakt gulrotkaka på R.O.O.M.? Ligner den noe på den? I de fleste oppskriftene jeg har sett, er kanel det eneste krydderet, men jeg innbiller meg at R.O.O.M.-kaka har mer krydder enn det. Dessuten er den saftigere enn noen annen gulrotkake jeg har smakt.

*fysen*

Endret av Dalwhinnie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk bare en nitrist landgang til lunsj, så kan dere vennligst slutte å snakke om alskens spennende gulrotkaker! :sur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sorry Nilma, lukk øynene, for her kommer mer....

Dette høres godt ut! Har du smakt gulrotkaka på R.O.O.M.? Ligner den noe på den? I de fleste oppskriftene jeg har sett, er kanel det eneste krydderet, men jeg innbiller meg at R.O.O.M.-kaka har mer krydder enn det. Dessuten er den saftigere enn noen annen gulrotkake jeg har smakt.

*fysen*

Jeg er bombesikker på at jeg har sett en oppskrift med muskat i en gang, og mener bestemt jeg har testet det ut, og at det var vellykket :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...