Gå til innhold

Croft`s Diary


LaraCroft

Anbefalte innlegg

Ja, tenkte nå å starte en dagbok jeg med :)

Men for å starte med det første først...

Jeg er i slutten av tyveårene, har samboer, er delvis arb.ledig i påvente av å flytte til et avsideliggende sted :grine: , men gjør dette for kjærligheten ;)

Ja, på denne gråværs dagen her så ligger tankene å gnager i hodet mitt. Jeg skal dra alene :cry: til dette nye stedet til uka, og jeg må overnatte pga at det faktisk ikke er mulig å komme seg derfra før dagen etter. Og det koster flesk :sur: også...

Håper turen er verdt det.

Skal jo på jobbintervju da, så jeg satser på at det blir en positiv reise likevel...Og jeg har også ordnet med en samtale :klappe: helt for meg selv, med en sjef der ang jobb i tillegg til intervjuet....

Men er jeg rar hvis jeg synes at det er litt skummelt dette??? Det er noe jeg lurer på...

Kjenner jeg er ganske tung i hodet idag....

Endret av LaraCroft
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja og så går det litt bedre...

Sitter nå og ser på fotball med kjæresten :ironi: Og han kommer med så mange gode og søte komplimenter at humøret bare stiger og stiger...Han er så god :hjerter_rundt:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Venninnen min har fått en :babyjente: , jeg blir så glad...og gleder meg til det en gang blir min tur....Gratulerer vennen min :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nok en grå dag her i byen, men den startet i hvertfall bra for meg....

Har holdt på med litt rengjøring, og slarva litt på nett. Og har funnet tilbake til en barndomsvenninne :) morsomt...

Men så er det litt kjedelig da at kjæresten ikke tåler lavt blodsukker, da svinger humøret. Og som den gode kjæreste jeg vil være, så gjør jeg jo det jeg kan for at ting skal bli bra. Men når det ikke funker, hva skal jeg gjøre da da????

Så da ble det et måltid, som forhåpentligvis vil hjelpe om ikke lenge ( på blodsukkeret), og da blir vel stemningen bedre tror jeg ;)

Og søsteren min har fått seg et nytt sted å bo, jippi for henne :hoppe: jeg blir så glad på andres vegne....det blir en så god følelse inni meg :)

Og så håper jeg tanta ikke vil møte opp denne mnd ;) det hadde vært noe det ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Velkommen i nabolaget!

Ser du skal flytte til et avsidesliggende sted. Fortvil ikke - jeg bor selv ganske så avsides, men det har da blitt folk av meg også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for det Kayli...

Ja, ser ikke så altfor mørkt på at jeg skal flytte...Det verste med det er det at resten av familien blir så langt borte, synes de er langt borte nå, og får sett alle så altfor sjelden .

Men jeg er jo glad for at jeg også får mulighet til å se en del av landet jeg mest sannsynlig ikke hadde sett hvis det nå ikke hadde vært slik at vi skal flytte dit, og jeg har jo ordnet meg med jobbintervju og samtale :ironi: , så det er jo ikke så altfor ille.

Men selvfølgelig går tankene sånn opp og ned... men gjør alt jeg kan for å tenke positivt da :)

Og når jeg bar kommer meg i arbeid der og får kommet meg på treningen som er der, så blir jeg jo kjent med folk da...selv om det kan ta litt tid...

Har jo vært der på visningsreise en gang og det var ikke så "ille" som jeg trodde... ;)

Men det er litt "skummelt" å flytte på et helt nytt sted, selv hvor voksen man er...

Endret av LaraCroft
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, nok en ny dag, og den startet med solskinn, men nå har det grånet litt til igjen. Jeg gleder meg så til våren skal slå til for fullt her...savner måkeskrik og bølgeskvulp...men det er det ikke mye av her nei...

En god morgen er det :)

Som en arbeidsledig for øyeblikket kan dagene bli lange i påvente av flytting til nytt sted ...Men husarbeid og trening gjør susen innimellom ;)

Det bare er så kjedelig å ikke gjøre noe annet enn å være vikar på gamlejobben, når det er så sjelden...

Derfor er jeg glad jeg fant KG :hoppe: da kan jeg når det passer meg ( og det passer meg rimelig ofte) :tommel: , bare gå inn lese litt, skrive litt og få ned tankene mine...

Og siden jeg er så sensitiv på følelser så er det så utrolig godt at alt egentlig bare er helt på topp

:enig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som dere sikkert kan se på andre innlegg jeg har så lever jeg nå i spente dager...

Siden vi nå har kommet så langt til at vi er blitt prøvere her :tommel: , og vi gleder oss begge to til det nå en gang kommer til å skje noe...

Venter nå i spenning på at tanta ikke skal dukke opp, men det får vi bare vente å se..

Og det blir liksom mer virkelig når vi nå kommer så langt at vi faktisk må bytte bil, men det er ikke bare for at vi ønsker oss en junior, men også pga flyttingen i sommer...er ikke så stor plass i en sports :reise:;)

Men når det er stasjonsvogn vi ser etter, da smiler jeg mye :-D

Så da er det da bare for meg og vente i spenning :sjenert: ....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Startet dagen mye tidligere enn vanlig :Gjesp: , og det blir bare klarere og klarere i været, det er delig det.

Var en tur og sjekket meg og alt var i god fatning :) , men dagene som har vært nå har vært opp og ned...

Har jo bare godt å ventet på at jeg kunne ta en CB test, og tida har godt så sakte...

Nå har altså dagen kommet og den var negativ :grine: , men siden dette er første periode for oss, så er jeg ved godt mot.

Vi har pratet mye om dette, hvordan/ hvilket synspunkt vi begge har på det og det er viktig at man vet hvordan den andre også føler og tenker rundt det å være prøvere.

Det ble veldig klart for oss begge igår kveld, og det virker som jeg nå er lettere til sinns og har fått "senket skuldrene" noe og det hjelper ;)

Og nå skal jeg til frisøren og kose meg med både klipp, farge og hodemassasje :briller2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja prøving er rimelig morsomt ja :enig: og så kan vi forsøke så ofte vi vil ;)

Storkoste meg hos frisøren, det er nesten så jeg sikler når jeg ligger der i stolen, med beina hevet og SÅ god massasje, me like :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Alt går så bra nå føler jeg....kjenner meg veldig god i kroppen :)

Selv om CB testen var negativ så har jeg likevel ømme bryster, har kjent tidligere at jeg har hatt ømme bryster før tanta har kommet. Og nå har tanta kommet og jeg fortsatt har det, det syns jeg er litt merkelig..... :overrasket:

Med min tekniske innsikt :hoho: har jeg idag ordnet opp i msn`n min og endret adresse og passord, det gikk til slutt :klappe:

Med kyndig hjelp av min kunnskapsrike datakjæreste, vel og merke....

Jeg føler meg så bra at morgendagen, med intervjuer på nytt bosted kommer til å gå helt strålende ;)

Og nå kommer solen frem og det er tid for litt bevegelse ute i det fine været :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter en natt med lite søvn pga spenninger til denne dagen har jeg egentlig bare opplevd den som søvning, men da positiv....

Det var endelig på tide med intervju runder på mitt til sommeren nye bosted, langt unna mitt nåværende...

Det hele startet med flyreise, med en landing jeg aldri har opplevd maken til, det var noe helt grasat med turbulens....og jeg har ikke flyskrekk, stakkars de som har det som var med på denne turen!!!!

Så var det å finne leiebilen min ( det var ikke mulig å ta taxi, for avstandene er så store), og kjøre avgårde til første samtale...

Og det gikk bare helt strålende :icon_lol: første gang jeg har godt ut av et "intervju" med en klem fra sjefen... :) det var så koselig og følelsen inni meg sa at dette ordner seg altså ;)

Så var det å begi seg avsted til neste intervjurunde; dette var et mer vanlig intervju med de vanlig spm om positive/negative sider m.m...men også her var de utrolig koselige.

Det var til og med en representant fra fagforeningen til stedet for å sjekke at alt "gikk riktig for seg", tror faktisk det er første gang jeg har vært med på, og jeg føler meg ganske dreven når det gjelder å gå på intervjuer. Men, denne rep`n da, var også interessert i å få meg inn i jobb, men dog der ho jobbet :) en spesiell situasjon å sitte i, men dog så morsom :hoho:

Det å kjøre rundt her på det nye stedet, gir meg en ro innvendig og jeg føler at dette gir meg nok en mulighet til å utvikle meg som person, komme til et nytt sted, ny jobb og nye bekjenskaper, nå bare gleder jeg meg :danse:

Så var det da å booke seg inn på stedets eneste hotell, komme seg på rommet, fordøye all informasjonen man får inn i "det lille hodet" sitt, før man nyter en bedre middag :)

Da blir man så sigen i kroppen at bare det å sitte på rommet med KG var en befriende følelse....ja, og siste "nytt på nytt" gående i bakgrunn...

Denne dagen har vært god

:blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fint at intervjuene gikk bra! Krysser fingrene for at du får en jobb du har lyst på. Viktig det.

Kos deg i helga. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tusen takk Kayli og det er bare å titte innom Neria, bare koselig det ;)

Ja endelig fikk jeg satt meg ned her etter en hektisk helg, med mye reising...flytrafikken er litt tungvinn her i landet, så det er ikke festlig med mellomlandinger etter en helg med intervjuer...men herregud, jeg overlever...ser mange reiser med flere barn og det må jo ta mer energi enn at jeg reiser alene, så jeg skal for all del ikke klage....

Og hadde en veldig slapp søndag så jeg har kommet meg til atter en ny og begivenhetsrik uke....

Uken begynte med et glis :hoppe: vi har kjøpt oss ny bil.... :hoppe: vi er kjempefornøyd...

Resten av uken blir hektisk, med døgnjobb fra onsdag til fredag...puh.... men fredag så blir det overnatting hos ei venninne jeg ikke har sett på lenge...slik blir det i distanse- Norge...men det blir koselig det :)

Så er det lillebrors konfirmasjon og en fin anledning til å hilse på hele slekta igjen...og det er jo ikke så ofte alle er samlet... så selv om uka er proppfull - så gleder jeg meg :)

Og ser jeg på biorytmene mine, så ser jeg at denne uka blir bare bedre og bedre...

:blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for gratulasjoner og lykkeønskninger Kayli :)

En ny dag og solen har ikke vist seg enda, heldiggrisene de som bor lenger sør....

Kjæresten og jeg har blitt enige om å starte hver dag med en positivitetskommentar før vi går ut av senga, og det har faktisk virkning. Man gjør det man kan for at dagen skal bli bra og at du fylles med positive energier, det er godt. :dagens-rose: til kjæresten...

Det å tenke på at jeg skal ha min siste arbeidsperiode på jobb fra morgendagen er noe vemodig å tenke på, men også godt, med tanke på de arbeidsforhold som har utviklet seg der...både gruer og gleder meg...men så er det jo bare å komme igang med pakkinga til dette her da...det kjenner jeg tar tid. Må jo pakke siden det er døgnjobb....

Så er det bare det at jeg skal direkte fra jobb til konfirmasjon så det blir liksom bare masse pakking, og hvordan er mannen i slike oppgaver??? litt sjåvinistisk her, men mannen husker ikke på alle slike småting som vi damer synes er viktige for slike dager....så det blir litt slik pakking også da....trenger egentlig bare dytt i ryggen. så går pakkinga kjapt den altså... ;)

Har jo pratet med både venninner idag og kolleger, pluss at det har vært kaffebesøk her....og fått gjort litt husarbeid, så dagen har i og for seg gått fort og har vært innholdsrik :)

Nå har endelig mannen startet dagens jobbing med sin master oppgave, ønsker at han skal klare dette bra, og støtter han det jeg kan. Prøver da vettu og komme inn med litt kaffe til han og litt kos og kyss innimellom - og ha middagen klar når det går, vet han setter pris på slike ting - godkjæresten min :hjerte:

Men må jo få til litt kos i kveldinga da, siden jeg nå skal være borte en jobb-periode...og det beste er jo at jeg føler meg nyforelsket, selv om vi har vært sammen lenge...det er en god følelse det :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...