Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det må da være lov å være oppmerksom på omgivelsene* sine. :snurt:

*Inkluderer alt annet enn pc'en en halvmeter unna.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag begynner filmfestivalen. :hoppe: Jeg gleder meg stort, selv om jeg tror jeg muligens har overdrevet billettbestillingen litt, og skal på ni filmer på fem dager. Ikke så mye i forhold til dem som virkelig ser film, men mer enn jeg pleier, så jeg tenker jeg er lei når lørdagen kommer. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:strix:

Jeg så du tipset om vegetarisk shepards pie, og jeg var kjapt ute og stjelte oppskriften rått og uhemmet...

Og nå spiser vi, mannen og jeg, med umm, ah, mmm som medfølgende lyder. Takk!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at dere likte den! :)

Jeg er som snarest hjemme mellom møte og filmfestival (skal på film som begynner kl. 22.45 :overrasket:), akkurat nå frister sofaen mer enn film. :Gjesp: Men det blir sikkert koselig, vi skal se denne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååååå!!

Jeg elsker slike filmer!! :strix:

Små, underfundige, rolige filmer om hverdagen som gjør at man sitter med et smil om munnen når den er ferdig.

*legger filmen til på må-se-listen*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er vel ikke endelig bestemt enda, men i så fall blir jeg virkelig lei meg. *avhengig* Det er jo ikke som om det blir umulig å komme seg til England uten direkterute, men man sparer jo så utrolig mye tid (og penger!) ift. å dra om Gardermoen. :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, dere kan jo flytte?? :nigo:

Sånn forøvrig så skjønner jeg godt at du fortviler. Her la de ned Londonruta for en god tid tilbake.. :grine:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg lagde røkt laks-carbonaraen "din" til middag i dag, den var knallgod! :hoppe: Jeg brukte imidlertid litt mindre fløte og ett egg ekstra, pluss at jeg brukte mer laks og i tillegg hadde i brokkoli. Superdigg! Neste gang tror jeg imidlertid at jeg lager den helt uten fløte, og heller bruker egg + kokevann som saus. Det er det jeg gjør når jeg lager carbonara, og da syens jeg sausen blir enda mer fløyelsmyk enn når man bruker fløte.

Ny rett på hverdagsmenyen. :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra! :hoppe: Jeg bruker aldri fløte i vanlig carbonara, men jeg har hittil gjort det i denne, egentlig uten å tenke nøyere over det. Kanskje jeg må prøve trikset ditt neste gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...