Nilma Skrevet 26. oktober 2009 Forfatter #8721 Del Skrevet 26. oktober 2009 Så deilig - jeg får vann i munnen! Ellers er jeg helt for rødvinsrest til mandagsmiddag. Nå super jeg aller siste rest mens jeg mailer og legger planer med vennene våre i England. Rødvin- og ugjennomstektkjøttmisunnelig! Tilbehøret hørtes nydelig ut også. Lenge siden jeg har laget salsa verde nå. Hm. Jeg begynner å bli litt middagsinspirert igjen, så kanskje jeg skal lage noe med salsa verde i løpet av uken? *lettpåvirkelig*Salsa verde er skikkelig godt! Vi har en del igjen, så jeg lurer på å lage en pasta- og tunfisksalat til lunsj i morgen, inspirert av denne, som vi hadde for et par uker siden, og som jeg falt fullstendig for. Pasta, tunfisk, salsa verde og halve cherrytomater burde vel bli en ok lunsj? :klø: Og sympati for manglende vin og rosa kjøtt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Englefjes- Skrevet 26. oktober 2009 #8722 Del Skrevet 26. oktober 2009 Salsa verde er skikkelig godt! Vi har en del igjen, så jeg lurer på å lage en pasta- og tunfisksalat til lunsj i morgen, inspirert av denne, som vi hadde for et par uker siden, og som jeg falt fullstendig for. Pasta, tunfisk, salsa verde og halve cherrytomater burde vel bli en ok lunsj? :klø: Høres ut som en nydelig lunsj! Og jeg tror jammen meg du har gitt meg et middagstips for denne uka også. Har du noen forslag på andre grønnsaker som kan puttes oppi også? Aspargestopper kanskje? På den annen side, de er det jo ikke helt sesong for nå. Når jeg har med meg skikkelig god lunsj på jobb, gleder jeg meg sånn til å spise den at jeg sliter med å konsentrere meg i timene forut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 26. oktober 2009 Forfatter #8723 Del Skrevet 26. oktober 2009 Høres ut som en nydelig lunsj! Og jeg tror jammen meg du har gitt meg et middagstips for denne uka også. Har du noen forslag på andre grønnsaker som kan puttes oppi også? Aspargestopper kanskje? På den annen side, de er det jo ikke helt sesong for nå.Men kanskje asparges-/brekkbønner, om du finner noen fine? Vi hadde retten bare sånn den var, men det hadde sikkert ikke vært dumt med litt mer grønnsaker. Evt. går det jo an å ha en liten salat som forrett, det gjør vi av og til når jeg synes det blir for lite grønnsaker i/til middagen. Når jeg har med meg skikkelig god lunsj på jobb, gleder jeg meg sånn til å spise den at jeg sliter med å konsentrere meg i timene forut. Det høres kjent ut, ja! Jeg har vært litt sløv med å ta med lunsj i det siste, men nå er jeg så lei kjip kantinelunsj at jeg føler for å gjøre noe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Englefjes- Skrevet 26. oktober 2009 #8724 Del Skrevet 26. oktober 2009 Men kanskje asparges-/brekkbønner, om du finner noen fine? Vi hadde retten bare sånn den var, men det hadde sikkert ikke vært dumt med litt mer grønnsaker. Evt. går det jo an å ha en liten salat som forrett, det gjør vi av og til når jeg synes det blir for lite grønnsaker i/til middagen. Det var en god idé! Jeg tror jeg tester ut det. Det med salat før middag er i utgangspunktet supert, men jeg er litt for sløv når det kommer til å faktisk gjennomføre det. Jeg har vært litt sløv med å ta med lunsj i det siste, men nå er jeg så lei kjip kantinelunsj at jeg føler for å gjøre noe. Samme her. Vi har en del andre, og ok, mattilbud rundt der jeg jobber, men de er ofte ganske så kostbare. Det har blitt dyre lunsjer i det siste. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 27. oktober 2009 Forfatter #8725 Del Skrevet 27. oktober 2009 Nå har jeg laget i stand blomkålsuppe og "røre" til Welsh rarebit og skal straks dra meg avgårde på trening. Det er så mye lettere å motivere seg når jeg har et godt måltid i vente når jeg kommer hjem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 27. oktober 2009 #8726 Del Skrevet 27. oktober 2009 Blomkål som gulrot? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 27. oktober 2009 #8727 Del Skrevet 27. oktober 2009 Hva drikker man egentlig til bacalao ? :klø: Det pleier jeg å lure på hver gang jeg spiser bacalao også. Jeg drikker som regel rødvin, men Aricia testet Rosaura her for litt siden, og det er visstnok å anbefale. Men hva anbefales for oss som ikke drikker alkohol? Noen ganger blir jeg litt lei av å drikke vann til alle måltider. Sitteplass på konsert er undervurdert! Da kan man jo virkelig slappe av og nyte musikken. Dessuten slipper man å få mennesker hoppende oppå seg, slik som ofte skjer på de konsertene jeg frekventerer. Kjenner til det der gitt. Er nesten så jeg teller blåmerker hver gang jeg har vært på konsert med ståplasser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Englefjes- Skrevet 27. oktober 2009 #8728 Del Skrevet 27. oktober 2009 Blåmerker vitner om strålende konsert! Jeg lurer dog litt på hvordan det skal gå når jeg som ganske så gravid i desember skal på death metal-konsert. Shaun: Jeg tester ut litt ulike ting nå, men å finne noe som passer like bra som vin til ulike typer mat, synes jeg er vanskelig. Jeg synes imidlertid det fins en del veldig gode alternativer om man ønsker noe annet enn vann; eple- og solbærmost fra Balholm f.eks. Brus blir stort sett bare feil, uansett, synes jeg, siden det er så søtt. Usøtet eplemost, juice laget av røde bær etc. kan også funke veldig bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 27. oktober 2009 Forfatter #8729 Del Skrevet 27. oktober 2009 Blomkål som gulrot? For ikke å snakke om mengder av smeltet ost ispedd litt øl. Det pleier jeg å lure på hver gang jeg spiser bacalao også. Men hva anbefales for oss som ikke drikker alkohol? Noen ganger blir jeg litt lei av å drikke vann til alle måltider.Hmm, vanskelig det der. Som Englefjes sier kan jo god eplemost e.l. være et alternativ, dessuten synes jeg San Pellegrino litt morsommere og føles litt mer luksuriøst enn vanlig vann - det er i hvert fall det jeg tyr til når jeg skal ha noe alkoholfritt som ikke er vann fra springen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 27. oktober 2009 #8730 Del Skrevet 27. oktober 2009 *noterer tips* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 27. oktober 2009 #8731 Del Skrevet 27. oktober 2009 Hvorfor ikke blande San Pellegrino og Balholm eller Ringi? Apfelschorle, som tyskerne kaller det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 27. oktober 2009 #8732 Del Skrevet 27. oktober 2009 Hvis jeg ikke drikker vann til maten, så blir det som regel Farris. Men jeg synes ikke Farris og bacalao er noen god kombinasjon. Vet ikke helt hva det er, men ett eller annet der passer ikke ganen min. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skravla Skrevet 27. oktober 2009 #8733 Del Skrevet 27. oktober 2009 Hvorfor ikke blande San Pellegrino og Balholm eller Ringi? Apfelschorle, som tyskerne kaller det. Det er nammenam... og kan også brukes med andre typer juice. Smakte en nydelig rabarbraschorle i sommer. *drømme* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 27. oktober 2009 Forfatter #8734 Del Skrevet 27. oktober 2009 Hvis jeg ikke drikker vann til maten, så blir det som regel Farris. Men jeg synes ikke Farris og bacalao er noen god kombinasjon. Vet ikke helt hva det er, men ett eller annet der passer ikke ganen min.Jeg synes Farris smaker for metallisk og har for mye bobler, jeg synes heller ikke det er godt til mat. San Pellegrino har mindre bobler og mildere smak. Og asheras forslag hørtes veldig godt ut, det tror jeg at jeg også må prøve. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honesty Skrevet 27. oktober 2009 #8735 Del Skrevet 27. oktober 2009 Ikke mobb Farris! Jeg likte San Pellegrino tidligere, for da hadde den mer kullsyre. Perrier er også godt, men det har jeg tilgode å se her i byen. Men jeg drikker vann med kullsyre i stedet for vanlig vann, og da er faktisk First Price veldig bra pga. mye kullsyre. Schorle er gode greier, men anbefales ikke med appelsinjuice, det blir bare elendighet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 27. oktober 2009 Forfatter #8736 Del Skrevet 27. oktober 2009 Jeg tror grunnen til at jeg liker San Pellegrino nettopp er det at den har lite kullsyre. Perrier er godt, ja, men som du sier ikke lett å finne her. Jeg mener riktignok jeg har sett det et sted, men hvor? :klø: Men Farris er og blir ekle greier. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 27. oktober 2009 #8737 Del Skrevet 27. oktober 2009 Jeg foretrekker også Pellegrino, av samme grunn som Nilma - liker ikke for sinte bobler. Eller Badoit! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 27. oktober 2009 #8738 Del Skrevet 27. oktober 2009 Jeg er veldig glad i Farris jeg. Men til enkelte matretter (som f.eks bacalao) synes jeg det blir en litt ekkel smak av den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 27. oktober 2009 #8739 Del Skrevet 27. oktober 2009 (endret) Gjort klart fiskesloet? Endret 27. oktober 2009 av Elastica Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. oktober 2009 #8740 Del Skrevet 27. oktober 2009 Gjort klart fiskesloet? Akk, det var gøy. Er det to år siden? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå