Nilma Skrevet 12. juni 2009 Forfatter #7901 Del Skrevet 12. juni 2009 Har du nådd bunnen snart? På det tidspunktet var jeg sovnet for lengst. Jeg har sovet nesten åtte timer i natt, og føler meg litt rar. A propos form, jeg måtte ta dobbel dose migrenedop i dag og nå får jeg ikke sove pga. ujevn hjerterytme, det skjer av og til, visstnok ikke farlig, men grenseløst irriterende og ekkelt. Håper du får sovet litt, du da! Uff, det hørtes kjempeekkelt ut. Håper du fikk sove etterhvert! Siste fra forum Still Life Sommerfugleboka Hvorfor gjør han sånn? Fresifjas *Mim*s vidunder og andre viderverdigheter Jeg tenkte kanskje det var Nilma som hadde åpnet ny bok Jeg kviknet da til etterhvert i går, og dro på skoshopping og kafé med venninne, før jeg hentet mannen på flyplassen utpå kvelden. Veldig morsomt med fellesshopping, vi fniste så på den ene skobutikken at jeg tror betjeningen lurte på om vi var edru. Jeg forelsket med helt i en skotskrutet utgave av disse , men jeg synes det var drøyt å betale en tusenlapp for såpass sære sko, så jeg nøyde med med et par fornuftige , forhåpentligvis velegnet til storbytrasking senere i sommer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 12. juni 2009 Forfatter #7902 Del Skrevet 12. juni 2009 Veldig fin fredag: Nesten rett fra jobb og i hyggelig bursdag, deretter hjem til Barnaby, tapas og prosecco. Nå er jeg litt proseccoforsoffen, litt trøtt og temmelig fornøyd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 13. juni 2009 #7903 Del Skrevet 13. juni 2009 Jeg spiste bare grillet marsmallows Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 13. juni 2009 #7904 Del Skrevet 13. juni 2009 Veldig fin fredag: Nesten rett fra jobb og i hyggelig bursdag, deretter hjem til Barnaby, tapas og prosecco. Nå er jeg litt proseccoforsoffen, litt trøtt og temmelig fornøyd. Lurer på om jeg skal teste den proseccoen du nevnte - er den ok til apéritif, tror du? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. juni 2009 Forfatter #7905 Del Skrevet 13. juni 2009 Jeg spiste bare grillet marsmallows Uffda! Hvorfor det, da? Lurer på om jeg skal teste den proseccoen du nevnte - er den ok til apéritif, tror du?Jeg kan ikke skjønne annet. Den er jo ikke knusktørr, men jeg opplevde den overhodet ikke som søt selv om den var ganske fruktig, for den var jo samtidig veldig frisk. Jeg synes i hvertfall den var knallgod, og hadde blitt superfornøyd over å få den som apéritif. Jeg har faktisk akkurat vært på polet for å kjøpe en flaske til å ha på lur. Dessuten kjøpte jeg denne, som polmannen anbefalte til middagen vår i dag (stekt steibit, halve ovnsbakte nypoteter, salsa verde og salat). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 13. juni 2009 #7906 Del Skrevet 13. juni 2009 Uffda! Hvorfor det, da? For jeg tilbragte kvelden i lag med to fnisejenter som tvang meg Jeg er jo litt eh, belærende til ungene om det å smake på ting før man sier at man ikke liker. Den fikk jeg i retur i går Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. juni 2009 Forfatter #7907 Del Skrevet 13. juni 2009 For jeg tilbragte kvelden i lag med to fnisejenter som tvang meg Jeg er jo litt eh, belærende til ungene om det å smake på ting før man sier at man ikke liker. Den fikk jeg i retur i går Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. juni 2009 Forfatter #7908 Del Skrevet 13. juni 2009 Jeg hadde skrevet et langt innlegg om den ikke så veldig gode engelske frokosten vi spiste på nyåpnet kafé i formiddag, og så forsvant det i cyberspace! Duste-KG! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 13. juni 2009 #7909 Del Skrevet 13. juni 2009 for forsvunnet innlegg! Dessuten kjøpte jeg denne, som polmannen anbefalte til middagen vår i dag (stekt steibit, halve ovnsbakte nypoteter, salsa verde og salat). Vi skal teste denne til vår salsa verde - og steinbit. Og proseccoen tror jeg må på planen for neste helg. Var det her du la ut lenke til den, forresten, eller... ? *svimete* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. juni 2009 Forfatter #7910 Del Skrevet 13. juni 2009 for forsvunnet innlegg!Verden gikk vel neppe glipp av noe stort, jeg uttrykte bare en smule indignasjon over at et sted som markedsfører seg som svært kvalitetsbevisst serverte iskald eggerøre, grå poteter, sur Rema-juice (ifølge nettsiden presser de selv - særlig!) og slagnet toast. *vurderer mail* Vi skal teste denne til vår salsa verde - og steinbit. :dåne: Skulle nesten ikke tro det var mulig. Og proseccoen tror jeg må på planen for neste helg. Var det her du la ut lenke til den, forresten, eller... ? *svimete* Lurer på om det var i en eller annen blogg? :klø: Her er den, i hvert fall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 13. juni 2009 #7911 Del Skrevet 13. juni 2009 (endret) Så bra at du likte den proseccoen, Nilma! Jeg var på det lille polet i den lille byen i nærheten av sommerhuset tidligere i dag, og der var den proseccoen utsolgt, gitt. Jeg synes også at det var fruktig, og ganske "snill" - med den mener jeg at den bør være drikkbar også for folk som for eksempel synes at I borboni og blanc de blancs-champagner er for "sure". Men jeg fikk tak i tre flasker I borboni. Endret 13. juni 2009 av pøbelsara Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 13. juni 2009 #7912 Del Skrevet 13. juni 2009 Takk for prosecco-lenke! Og ja - det er nok en uncanny middagssammenfalldag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 13. juni 2009 #7913 Del Skrevet 13. juni 2009 Fruktig og snill gjør meg ingenting, så lenge den ikke er søtladen. Ellers er det nå stor forskjell på I Borboni og ulike blanc de blancs-champagner, da, pøbelsara. Førstnevnte klarer ikke jeg/magen min, mens mange knusktørre champagner går helt fint for magen - og foretrekkes av ganen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 13. juni 2009 #7914 Del Skrevet 13. juni 2009 Fruktig og snill gjør meg ingenting, så lenge den ikke er søtladen. Ellers er det nå stor forskjell på I Borboni og ulike blanc de blancs-champagner, da, pøbelsara. Førstnevnte klarer ikke jeg/magen min, mens mange knusktørre champagner går helt fint for magen - og foretrekkes av ganen. Jodda! Men enkelte champagnenoviser jeg kjenner reagerer likt på den utpreget mineralske smaken og evt. mangelen på frukt i begge, tror jeg. Selv om jeg sjelden trenger syrenøytraliserende etter min yndlings-blanc-de-blancs, og det må jeg ofte ha etter et par glass I borboni. Men det er definitivt verdt det, synes jeg. Men jeg må innrømme at for meg så troner I borboni sånn ca. ganske høyt opp på hitlisten - faktisk over mange champagner - men slett ikke alle. Nå elsker jeg syre, og har spist sitronbåter og rå rabarbra uten sukker fra før jeg kunne snakke rent, så min store forkjærlighet for I borboni har nok noe med det å gjøre, tenker jeg. (...også liker hr. Kneknekk den også - så da har jeg den nødvendige cred-en liksom... ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. juni 2009 Forfatter #7915 Del Skrevet 15. juni 2009 Hmf, der forsvant sannelig både lørdag og søndag før jeg fikk svart, gitt. Fruktig og snill gjør meg ingenting, så lenge den ikke er søtladen.Nei, det synes jeg overhodet ikke den var, siden den samtidig var ganske så frisk i smaken. Jodda! Men enkelte champagnenoviser jeg kjenner reagerer likt på den utpreget mineralske smaken og evt. mangelen på frukt i begge, tror jeg. Selv om jeg sjelden trenger syrenøytraliserende etter min yndlings-blanc-de-blancs, og det må jeg ofte ha etter et par glass I borboni. Men det er definitivt verdt det, synes jeg. Men jeg må innrømme at for meg så troner I borboni sånn ca. ganske høyt opp på hitlisten - faktisk over mange champagner - men slett ikke alle. Nå elsker jeg syre, og har spist sitronbåter og rå rabarbra uten sukker fra før jeg kunne snakke rent, så min store forkjærlighet for I borboni har nok noe med det å gjøre, tenker jeg. (...også liker hr. Kneknekk den også - så da har jeg den nødvendige cred-en liksom... )Mannen min er så morsom; i matveien er han en søtmons av dimensjoner, både når det gjelder ting som karamell og sjokolade og når det gjelder f.eks. frukt i mat - alt som er søtt er godt - men av en eller annen grunn synes han I Borboni var supergodt. :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 15. juni 2009 #7916 Del Skrevet 15. juni 2009 Håper KG-fraværet betyr at helgen har vært fin! Hvordan gikk det med beaujoulais til salsa verde og steinbit, forresten? Jeg pønsker litt for å finne gode vinalternativer (gjerne både en hvit og en rød). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. juni 2009 Forfatter #7917 Del Skrevet 15. juni 2009 Håper KG-fraværet betyr at helgen har vært fin! Hvordan gikk det med beaujoulais til salsa verde og steinbit, forresten? Jeg pønsker litt for å finne gode vinalternativer (gjerne både en hvit og en rød).Jotakk, helgen har vært fin, om enn litt sløv (jeg har da tittet innom KG, men vært for lat til å skrive stort ). Skal man først ha rødvin til fisk, så synes jeg absolutt kombinasjonen beaujoulais/salsa verde/steinbit var god. Vinen er jo såpass lett at den ikke overdøver resten, og steinbit og salsa verde er så kraftig/smakfullt at jeg synes retten godt tålte den ekstra smaken rødvin gir i forhold til hvitvin. Det er nesten så jeg synes den hadde tålt en bittelitt kraftigere rødvin, men nå synes jo jeg beaujolais er litt tynne greier, nesten uansett (selv om denne var ganske god i forhold til andre jeg har smakt), så det er ikke sikkert jeg er til å stole på her. Og mht. syren i salsa verde er det forresten kanskje greit at vinen er såpass snill når det gjelder tanniner og fylde? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 15. juni 2009 #7918 Del Skrevet 15. juni 2009 Jotakk, helgen har vært fin, om enn litt sløv (jeg har da tittet innom KG, men vært for lat til å skrive stort ). Skal man først ha rødvin til fisk, så synes jeg absolutt kombinasjonen beaujoulais/salsa verde/steinbit var god. Vinen er jo såpass lett at den ikke overdøver resten, og steinbit og salsa verde er så kraftig/smakfullt at jeg synes retten godt tålte den ekstra smaken rødvin gir i forhold til hvitvin. Det er nesten så jeg synes den hadde tålt en bittelitt kraftigere rødvin, men nå synes jo jeg beaujolais er litt tynne greier, nesten uansett (selv om denne var ganske god i forhold til andre jeg har smakt), så det er ikke sikkert jeg er til å stole på her. Og mht. syren i salsa verde er det forresten kanskje greit at vinen er såpass snill når det gjelder tanniner og fylde? Takk for svar - jeg har tenkt som deg. Verdicchioen jeg prøvde meg med på lørdag var i hvert fall alt for tannløs til maten (men den var i det hele tatt snill og nesten pregløs helt på egenhånd også). Lurer på om det kunne gå med Vespaen, jeg, rett og slett? Jeg synes også beaujolais er litt skvipete som oftest, når sant skal sies. Mht hvitvin har jeg også begynt å lure på en sancerre, rett og slett. Den har god frukt, og samtidig det litt grønne, bitre som burde passe godt til urtene i sausen, kanskje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 15. juni 2009 #7919 Del Skrevet 15. juni 2009 Eller denne, som i hvert fall har frukt så det rekker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. juni 2009 Forfatter #7920 Del Skrevet 15. juni 2009 Vespa var sannelig lurt! Den er jo også saftig og fruktig, men uten at den er skvipete. Vil gjerne høre hvordan det funker om du går for Sancerre. Forresten vil jeg gjerne høre hvordan det funker uansett hvilken hvitvin du prøver; selv om det var helt ok med lett rødvin til, og jeg er en ihuga rødvinsdrikker, ser jeg for meg at dette kanskje er best med hvitvin, særlig salsa verde føler jeg er "hvitvinsmat". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå