Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Fjodor D.

Det straffer seg å drikke uhemmet en tirsdagskveld. :filer:

:sikle: Alle matvarene du kjøpte høres ørlite fristende ut. Her har vi kjøpt mat for bare 700 kroner denne uken, fordi vi må spise ut av fryser og skap. Den maten ble i tillegg kjøpt på Rimi, så vi fikk litt for pengene også. Det er kjedelig å spise fryseren tom.

Vi bruker altfor mye penger på mat, men dæven så godt det er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det straffer seg å drikke uhemmet en tirsdagskveld. :filer:
Hvem, jeg? :engel: Det er vel strengt tatt ranglingen, mer enn drikkingen, som er problemet.

:sikle: Alle matvarene du kjøpte høres ørlite fristende ut. Her har vi kjøpt mat for bare 700 kroner denne uken, fordi vi må spise ut av fryser og skap. Den maten ble i tillegg kjøpt på Rimi, så vi fikk litt for pengene også. Det er kjedelig å spise fryseren tom.

Vi bruker altfor mye penger på mat, men dæven så godt det er.

:Nikke: Vi også! Jeg skal ikke fortelle hva jeg handlet for i går, og vi er bare to. :sjenert:

Vi prøver også å spise litt ut av skap og fryser, om ikke annet for å få litt bedre plass, men jeg havnet litt utpå i går, kan man si. :fnise:

*dødsimponert* :dåne:
Det var liksom meningen. :sjarmor:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bruker også mye penger på mat. Ikke nok med at vi ikke alltid er like gode til å planlegge og i tillegg stort sett kjøper god kvalitet, men vi spiser jo så mye også. Ulempen med å trene mye er den enorme apetitten man får. :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fjodor D.

Jeg har (dessverre) svært god apetitt konstant. :hoho:

For å si det slik, så har vi som mål å klare oss med 5000 til mat hver måned, men vi overskrider den grensen noe så til de grader. Jeg kan rett og slett ikke huske en eneste måned vi har holdt oss innenfor budsjettet.

Men, men, vi har jo anledning å ta oss råd til det, og vi reker ikke gatelangs eller i byens puber og barer i tide og utide heller, ikke røyker vi, ikke shopper vi klær og ikke har vi.. (osv osv), så det kan jo forsvares. Nei, god mat kan alltid forsvares, uansett. :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dødsimponert over å være på jobb før åtte. :overrasket: Selv kom jeg snikende kvart på ni.

Og jeg bruker også altfor mye penger på mat, hele lønnen min går jo til det. I tillegg henger jeg på byens barer både titt og ofte. :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nextlife
Løsningen er adblocker (firefox)! :tommelsmil:

Her jeg sitter nå er det desverre ikke jeg som bestemmer hva jeg kan bruke/ikke bruke :filer:

Endret av nextlife
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sol! :sol:

Firenzebøker i posten! :hoppe:

Vin i kjøleskapet! :hoppe:

Check på to av punktene her også! :hoppe:

Kos deg. :tommelsmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Løsningen er adblocker (firefox)! :tommelsmil:

:Nikke:

Og på jobben kobler vi opp via sikker sone - og der er det ikke lyd. Kult når det gjelder irriterende lyder, kjipt når det gjelder youtube-linker.

:vinke: til Nilma.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Klikkelyd??
Kjip Samsung-reklame.

:Nikke:

Og på jobben kobler vi opp via sikker sone - og der er det ikke lyd. Kult når det gjelder irriterende lyder, kjipt når det gjelder youtube-linker.

:vinke: til Nilma.

:velkommen: Hei Skravla!

Jeg har rosé! Jeg er glad! :strix:

Til opplysning. :fnise:

Jeg er såklart intrisert! :nigo: Og jeg har akkurat fortært et utmerket måltid, ledsaget av Leitz'en du anbefalte - veldig god! Jeg likte at den var fruktig, men samtidig en anelse bitter, sånn at den ikke ble for "tam". Synes faktisk den var god både til spekemat, kylling og ost. :tommelsmil:

Nå drikker jeg Malabar og prøvesmaker denne.

Endret av Nilma
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er såklart intrisert! :nigo: Og jeg har akkurat fortært et utmerket måltid, ledsaget av Leitz'en du anbefalte - veldig god! Jeg likte at den var fruktig, men samtidig en anelse bitter, sånn at den ikke ble for "tam". Synes faktisk den var god både til spekemat, kylling og ost. :tommelsmil:

Leitz! :hoppe:

Ikke sant den er god? Den blir ikke for tam, nei, den strammer til på slutten der, og har rikelig med syre i tillegg som en god riesling har. Første gang jeg smakte denne årgangen var til kveite (?), appelsinkokt fennikel og beurre blanc, og da syntes jeg vinen kompletterte perfekt. Det er nok ikke akkurat appelsin der, men antakelig noe sitrus og et anstrøk tropisk frukt kanskje, som ga meg det inntrykket. Jeg elsker den vinen. :hjerte:

Jeg drikker ellers Domaine la Suffrene Bandol-rosé. Den er ok, men ikke himmelropende fantastisk, tror jeg. Jeg er bare litt full - derav begeistringen. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...