Aricia Skrevet 25. mars 2009 #7021 Del Skrevet 25. mars 2009 Snart er det forresten Sigurd Solliens matprogram fra Nord-Norge! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2009 Forfatter #7022 Del Skrevet 25. mars 2009 Så flott! *hopper litt med Nilma* Det er jo nydelig musikk, da. Jeg kjenner ikke ensemblet fra før, men det gjør kanskje du? Ellers kommer jeg alltid i julestemning av Händels Messias, men det er jo bare koselig. , eller snarere Nei, jeg kjenner ikke til dem. Vi hadde bare lyst til å gå på konsert en av dagene, og siden jeg lenge har hatt lyst til å oppleve St Martin-in-the-Fields passet det jo utmerket. Jeg har heller ikke hørt Messias "live" før, så jeg gleder meg stort. (Snille mannen ga for øvrig avkall på en fotballkamp han hadde lyst på for at vi skulle kunne gå på konsert. ) Heldige dere!Jeg gleder meg! Snart er det forresten Sigurd Solliens matprogram fra Nord-Norge! Jeg har vært på restauranten dagens kokk driver et par ganger, så det blir ekstra morsomt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 25. mars 2009 #7023 Del Skrevet 25. mars 2009 Åh! Konsert! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 25. mars 2009 #7024 Del Skrevet 25. mars 2009 Jeg tar tilbake det jeg sa med at Trøndelag og Jæren har de beste råvarene i Norge. Kongekrabbe, skrei og reinsdyr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 25. mars 2009 #7025 Del Skrevet 25. mars 2009 Jeg tipper forresten at det blir kveite og lam når de kommer til Vestlandet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 25. mars 2009 #7026 Del Skrevet 25. mars 2009 Sjikkli bra å komme inn hit til side opp og side ned med fristeleser når man har tilbragt dagen på sykehus Suuuuulteeeeen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 25. mars 2009 #7027 Del Skrevet 25. mars 2009 Jeg tar tilbake det jeg sa med at Trøndelag og Jæren har de beste råvarene i Norge. Jeg mente selvfølgelig å skrive Rogaland. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2009 Forfatter #7028 Del Skrevet 25. mars 2009 Åh! Konsert! Det blir stas! Jeg tar tilbake det jeg sa med at Trøndelag og Jæren har de beste råvarene i Norge. Kongekrabbe, skrei og reinsdyr. Gode greier, alt sammen. Det bare irriterer meg sånn at de ikke viser mer av selve matlagingen. Sjikkli bra å komme inn hit til side opp og side ned med fristeleser når man har tilbragt dagen på sykehus Suuuuulteeeeen Regner med det var godt å komme hjem til seg selv uansett? (Dessuten har jeg inntrykk av at du kan lage festmåltider med å slenge sammen noe småtteri fra kjøleskapet på en fem minutters tid, så jeg tviler på at dere sulter. ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 25. mars 2009 #7029 Del Skrevet 25. mars 2009 Gode greier, alt sammen. Det bare irriterer meg sånn at de ikke viser mer av selve matlagingen. Enig i det. Men samtidig ligger jo oppskriftene på tv2.no, så der får man litt mer utfyllende informasjon. Menyen fra Nord-Norge synes jeg lå minst to hakk over Midt-Norges meny. 1-0 til Nord-Norge, altså! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 25. mars 2009 #7030 Del Skrevet 25. mars 2009 (endret) (Snille mannen ga for øvrig avkall på en fotballkamp han hadde lyst på for at vi skulle kunne gå på konsert. ) Dét er et offer som koster! Jeg tipper forresten at det blir kveite og lam når de kommer til Vestlandet. Og østers! Det hadde vært stilig. Gode greier, alt sammen. Det bare irriterer meg sånn at de ikke viser mer av selve matlagingen. Samme her. Og dessuten ble jeg litt irritert over at de brukte så mye tid på siselering av champignon (kjedelig) og på bringebærdropsene. Typisk nordnorske spesialiteter. Jeg ville heller hatt mer detaljert tilberedning av kongekrabbe og reinsdyrplomme, samt feks vanning av tørrfisk. Endret 25. mars 2009 av Aricia Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2009 Forfatter #7031 Del Skrevet 25. mars 2009 Enig i det. Men samtidig ligger jo oppskriftene på tv2.no, så der får man litt mer utfyllende informasjon.Joda! Menyen fra Nord-Norge synes jeg lå minst to hakk over Midt-Norges meny. 1-0 til Nord-Norge, altså!Jeg synes begge så utrolig gode ut, vet ikke om jeg hadde klart å velge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 25. mars 2009 #7032 Del Skrevet 25. mars 2009 Vi skal på konsert! Heldige dere. Jeg hadde en av mine fineste konsertopplevelser i St. Martin-in-the-Fields for litt over ett år siden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2009 Forfatter #7033 Del Skrevet 25. mars 2009 Dét er et offer som koster! Han får sett et par kamper uansett da, men likevel. :rødme: Og østers! Det hadde vært stilig. Samme her. Og dessuten ble jeg litt irritert over at de brukte så mye tid på siselering av champignon (kjedelig) og på bringebærdropsene. Typisk nordnorske spesialiteter. Jeg har siselerte sjampinjonger og dropsflak til ethvert måltid. Jeg ville heller hatt mer detaljert tilberedning av kongekrabbe og reinsdyrplomme, samt feks vanning av tørrfisk.For ikke å snakke om sausene og tilbehøret ellers. Jeg har veldig sans for å tilberede en råvare på flere måter, som Berglund med skreien i dag, og hjorten i forrige program. Noe sånt har jeg veldig lyst til å eksperimentere med ved anledning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2009 Forfatter #7034 Del Skrevet 25. mars 2009 Heldige dere. Jeg hadde en av mine fineste konsertopplevelser i St. Martin-in-the-Fields for litt over ett år siden.Jeg synes jeg husket at noen hadde vært der, ja. Hva hørte dere? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 25. mars 2009 #7035 Del Skrevet 25. mars 2009 Jeg har siselerte sjampinjonger og dropsflak til ethvert måltid. For ikke å snakke om sausene og tilbehøret ellers. Jeg har veldig sans for å tilberede en råvare på flere måter, som Berglund med skreien i dag, og hjorten i forrige program. Noe sånt har jeg veldig lyst til å eksperimentere med ved anledning. Jeg har også sans for det å tilberede én råvare på ulike måter (og av forskjellige stykningsdeler) og kombinere i én rett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 25. mars 2009 #7036 Del Skrevet 25. mars 2009 Jeg synes jeg husket at noen hadde vært der, ja. Hva hørte dere? Ja, det var det da? Det var et tredelt stykke, anbefalt av en musikkinteressert kollega. Kombinasjon solister, kor og orkester. Jeg er klar over at jeg avslører pinlig uvitenhet på området i dette øyeblikk, men det skulle være noe ganske lett fordøyelig for oss som ikke var så bevandret i den klassiske musikks verden. Og det var virkelig nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2009 Forfatter #7037 Del Skrevet 25. mars 2009 Jeg har også sans for det å tilberede én råvare på ulike måter (og av forskjellige stykningsdeler) og kombinere i én rett. Denne har jeg for eksempel siklet på en stund. Kanskje eilan kan ordne luftbro med passende kjøtt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2009 Forfatter #7038 Del Skrevet 25. mars 2009 Ja, det var det da? Det var et tredelt stykke, anbefalt av en musikkinteressert kollega. Kombinasjon solister, kor og orkester. Jeg er klar over at jeg avslører pinlig uvitenhet på området i dette øyeblikk, men det skulle være noe ganske lett fordøyelig for oss som ikke var så bevandret i den klassiske musikks verden. Og det var virkelig nydelig!Jeg vet ikke så mye om emnet jeg heller, men synes det er utrolig flott å være på konsert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 25. mars 2009 #7039 Del Skrevet 25. mars 2009 Denne har jeg for eksempel siklet på en stund. Kanskje eilan kan ordne luftbro med passende kjøtt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 25. mars 2009 #7040 Del Skrevet 25. mars 2009 Denne har jeg for eksempel siklet på en stund. Kanskje eilan kan ordne luftbro med passende kjøtt? Altså. Først må vi kjøpe de der årslammene, så må de vokse opp. Og slaktes. Sist vi prøvde oss, jul/nyttår for litt over et år siden, rømte de tilbake til flokken de kom fra, gang på gang. De befant seg på andre siden av en stor bukt, rett sørvest for eiendommen vår. Og som kjent blåser vinden i den retningen nestn alltid. Husker at de ringte fra lensmannen, da sto sauene utenfor kontorvinduet hans og brekte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå