Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Det kommer litt an på hva vi får tid til, men i hvert fall Waitrose, M&S og F&M. :) Vi har ikke kjøleskap på rommet denne gangen, så det begrenser litt hva vi kan handle, men jeg håper å kunne stikke innom en butikk like før vi drar for litt ost og sånt.
Det slo meg forresten akkurat: Teen på Wolseley er det absolutt siste vi skal gjøre før vi drar, og det ligger på Piccadilly, så F&M er jo like i nærheten. De bør vel ha noen brukbare oster. :sjarmor:

Forresten Ludovie, var det du som nevnte Selfridges Food Hall en gang? Var det så at den er verdt et besøk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vet dette ikke har noen som helst ting med saken å gjøre, og beklager for dette, men jeg kunne ikke la være å legge merke til at dine aller første innlegg er alle skrevet med et klokkeslett som slutter med 16 min :fnise: Hehe, syns det var litt morsomt og nesten skummelt på samme tid :jepp:

Men det virket som en koselig dagbok du hadde ! :D Og beklager igjen for at jeg skrev noe så meningsløst men syns bare det var litt utenom det vanlige, hehe ! :)

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie
Det slo meg forresten akkurat: Teen på Wolseley er det absolutt siste vi skal gjøre før vi drar, og det ligger på Piccadilly, så F&M er jo like i nærheten. De bør vel ha noen brukbare oster. :sjarmor:

Bra timing! :)

Noen ganger har jeg forresten fått legge ting i kjøleskapet i baren eller på kjøkkenet på hoteller jeg har bodd på.

Forresten Ludovie, var det du som nevnte Selfridges Food Hall en gang? Var det så at den er verdt et besøk?

Jo, så absolutt! Det er et par år siden jeg var der sist, og jeg tror jeg har hørt at det ikke er like bra som før. Allikevel, jeg kan ikke tenke meg at det har blitt så fryktelig dårlig. Dessuten er det en østersbar der, hvor man kan sette seg ned og spise østers og drikke champagne. :sjarmor: Harvey Nichols' Food Hall er også bra, forresten.

Endret av Ludovie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kalven ble veldig god! Mørt kjøtt i kremete saus med litt friskhet fra hvitvinen sånn at det ikke hverken ble for mektig eller tamt (som jeg synes vanlig frikassé kan være). Og selv om sausen ikke var tam, var den jo fremdeles ganske mild, sånn at den ikke overdøvet smaken på det fine kjøttet. Godt fornøyd altså, og har masse mat igjen som blir middag senere i uken. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg ble angrepet av en pose gougères da jeg var i fryseren for å ta opp brød i sted, jeg tror nesten jeg bare må ta livet av dem. :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:spise:

Da merker jeg meg den oppskriften. Skjønner hva du mener med tam frikassé forresten - jeg pleier å bruke masse friskpresset sitron i sausen tilslutt, og masse finhakket dill og/eller persille for å balansere all sødmen og friske den opp litt. Men milde, forsiktige smaker er det jo uansett.

Endret av Aricia
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenkte faktisk på at jeg gjerne skulle hatt litt persille eller liknende i dag, jeg skal absolutt prøve å huske det om jeg lager gryten igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie
Jeg ble angrepet av en pose gougères da jeg var i fryseren for å ta opp brød i sted, jeg tror nesten jeg bare må ta livet av dem. :lur:

Stakkars. :kose:

Ved nærmere ettertanke er jeg imidlertid dødsmisunnelig! :slåss:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie
Jeg tenkte faktisk på at jeg gjerne skulle hatt litt persille eller liknende i dag, jeg skal absolutt prøve å huske det om jeg lager gryten igjen.

Kjørvel er også godt, synes jeg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars. :kose:

Ved nærmere ettertanke er jeg imidlertid dødsmisunnelig! :slåss:

Det er ikke så synd i meg, jeg skal ta en grusom hevn og drukne dem i rødvin. :filer:

Kjørvel er også godt, synes jeg. :)
Det ser jeg nesten aldri i butikkene her, men jeg skal legge meg det på minnet. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt ukarakteristisk lyst på vafler i det siste (normalt sett er jeg bare middels begeistret) og nå er jeg dessuten sterkt påvirket av vaffelpraten inne hos Fresi, så nå har jeg konsentrasjonsvansker her. Men jeg kom tilfeldigvis på at jeg har noe H-melk som må brukes opp. :lur:

Plan: Lage vaffelrøre, dra på møte, få mannen til å servere nystekte vafler når jeg kommer hjem. :tommelsmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kald kantinevaffel er bedre enn ingen vaffel!

Jeg laget derimot rene luksusvaflene i går; jeg hadde både en skvett kremfløte og et beger ricotta som burde brukes opp, så begge deler gikk i vaflene. De ble gooode! :sikle:

Nå drikker jeg te, surfer på KG og venter på at it-gjengen skal bli ferdig med en eller annen oppdatering, sånn at jeg får gjort noe fornuftig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå drikker jeg te, surfer på KG og venter på at it-gjengen skal bli ferdig med en eller annen oppdatering, sånn at jeg får gjort noe fornuftig.

Du offrer deg med andre ord :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nja, det er vel mest det at jeg ikke har så mye annet å foreta meg når de har tatt ned mange av programmene jeg bruker. Jeg kunne selvsagt ryddet litt på pulten og ordnet litt med noen andre småting, men... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*misunnelig på vafler*

Og på surfing i påvente av ferdige oppdateringer. Her skal det nijobbes i dag, fra omtrent nuh.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*misunnelig på vafler*

Og på surfing i påvente av ferdige oppdateringer. Her skal det nijobbes i dag, fra omtrent nuh.

Gudd løkk! :kaffekopp:

Her kommer nok "straffen" når jeg må prøve å ta igjen det forsømte når programmene er oppe igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...