Gjest Helen Parr Skrevet 4. april 2008 #2501 Del Skrevet 4. april 2008 Ikke tøys, Zia. Da får ikke Nilma gjort noe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zia Skrevet 4. april 2008 #2502 Del Skrevet 4. april 2008 Det var du som begynte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2503 Del Skrevet 4. april 2008 Slemminger! Men nå har jeg jo jobbet i over en halvtime, så nå fortjener jeg vel en liten pause... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 4. april 2008 #2504 Del Skrevet 4. april 2008 Jeg er misunnelig på den Lyon-turen, Nilma. Jeg satt og lest i Eivind Hellstrøms "Gode adresseri Europa" i går, og Lyon ser fantastisk ut! () (Nå leste jeg i den boken fordi vi skal avgårde på en liten Frankriketur selv, da....så det er ikke veldig synd på meg. ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2505 Del Skrevet 4. april 2008 Jeg er misunnelig på den Lyon-turen, Nilma. Jeg satt og lest i Eivind Hellstrøms "Gode adresseri Europa" i går, og Lyon ser fantastisk ut! ()Vi spontanbestilte faktisk turen uten å vite stort om Lyon, annet enn at det er et mat-Mekka (og så har de visstnok et godt fotballag ). Men dess mer jeg leser - og ser! - dess mer gleder jeg meg. (Nå leste jeg i den boken fordi vi skal avgårde på en liten Frankriketur selv, da....så det er ikke veldig synd på meg. ) Hvor skal dere da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2506 Del Skrevet 4. april 2008 Apropos oppblomstringen av trolletråder i det siste - jeg håper dette er en. Også så stolt, da: Har funnet på den HELT selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 4. april 2008 #2507 Del Skrevet 4. april 2008 Apropos oppblomstringen av trolletråder i det siste - jeg håper dette er en. Også så stolt, da: Har funnet på den HELT selv. Det er en banebrytende bok innenfor sykepleieforskningen som heter "fra novise til ekspert" Dette er nok et eksempel på "fra novise til ekspert"-utviklingen innenfor kokekunsten. Trinn 1 - pre-novise-stadiet. Men den fløte-, creme fraiche- og -med-en-liten-smørklatt-sausen virker jo frisk og god, da... :-D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 4. april 2008 #2508 Del Skrevet 4. april 2008 Vi skal forresten til Antibes/Juan les Pins. Dette er en resturant jeg virkelig gleder meg til å komme tilbake til. Kjempegod mat, greie priser, og et fantastisk vinkart. Og superbeliggenhet. Det er få ting som er bedre ennå sitte på stranden med føttene i ennå solvarm sand mens man nyter et glass iskald vin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zia Skrevet 4. april 2008 #2509 Del Skrevet 4. april 2008 Jeg har alltid trodd at jeg har hatt en tendens til å overdrive mengden av fløte- og crème fraîche i maten, men etter å ha lest en del oppskrifter i matforumet her, har jeg funnet ut at jeg er svært så forsiktig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2510 Del Skrevet 4. april 2008 Vi skal forresten til Antibes/Juan les Pins. Dette er en resturant jeg virkelig gleder meg til å komme tilbake til. Kjempegod mat, greie priser, og et fantastisk vinkart. Og superbeliggenhet. Det er få ting som er bedre ennå sitte på stranden med føttene i ennå solvarm sand mens man nyter et glass iskald vin.Det høres helt herlig ut! :-D Men den fløte-, creme fraiche- og -med-en-liten-smørklatt-sausen virker jo frisk og god, da... :-DSammenliknet med hva - varm tran med smult? Jeg tror pre-novise-stadiet er et dekkende uttrykk, ja. Jeg har alltid trodd at jeg har hatt en tendens til å overdrive mengden av fløte- og crème fraîche i maten, men etter å ha lest en del oppskrifter i matforumet her, har jeg funnet ut at jeg er svært så forsiktig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zia Skrevet 4. april 2008 #2511 Del Skrevet 4. april 2008 Selv om det er litt dårlig gjort å gjøre narr av andre slik, må jeg bare legge inn den desidert verste oppskriften jeg har sett på matforumet: Kyllingform 2 hele kyllinger 1 pose kyllingsuppe 2 poser masjones Pastaskruer Ost Paprika potetgull Kok opp kyllingsuppen etter anvisningene på pakken. Sett også på pastaen (er usikker på hvor mye man egentlig trenger, kommer mest ann på formen, men det skal dekke 2-3 cm av formen). Rens kyllingen og del opp i passe store biter. Når kyllingesuppen er ferdig kokt opp putter man oppi kyllingbitene og de to posene med majones. Dette varmes litt om ikke kyllingen er helt varm. Helles over i formen, og pastaskruene legges over dette igjen. På toppen tar du et godt lag med ost, og deretter et lag med paprikapotetgull. Sette i ovnene på 200 grader og til osten har smeltet. La det avkjøle seg litt før man serverer det. PS: Må også legge til at dette er en utrolig mektig rett. Jeg liker spesielt siste setning godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2512 Del Skrevet 4. april 2008 Jeg liker spesielt siste setning godt!Ja, for det skjønte vi jo ikke! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 4. april 2008 #2513 Del Skrevet 4. april 2008 Jeg har alltid trodd at jeg har hatt en tendens til å overdrive mengden av fløte- og crème fraîche i maten, men etter å ha lest en del oppskrifter i matforumet her, har jeg funnet ut at jeg er svært så forsiktig. Haha, samme her! *sunn og frisk* Selv om det er litt dårlig gjort å gjøre narr av andre slik, må jeg bare legge inn den desidert verste oppskriften jeg har sett på matforumet: Kyllingform [etc etc] Denne merket jeg meg også, ja. Og det med at det er en mektig rett understrekes også i tråden Nilma linker til, by the way. Men jeg har laget mye rart i min tid på studentkollektivkjøkken, jeg, altså, bare så det er sagt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2514 Del Skrevet 4. april 2008 Men jeg har laget mye rart i min tid på studentkollektivkjøkken, jeg, altså, bare så det er sagt.Men hvor mye av det påsto du var "best ever"? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 4. april 2008 #2515 Del Skrevet 4. april 2008 Apropos oppblomstringen av trolletråder i det siste - jeg håper dette er en. Også så stolt, da: Har funnet på den HELT selv. Jeg trodde først det var du som hadde funnet på trolletråden helt selv. Jeg ser forresten at dere var høflige nok til å kommentere retten her inne og ikke direkte i tråden... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2516 Del Skrevet 4. april 2008 I motsetning til visse andre, mener du? Men beundringsverdig understated, det skal du ha. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 4. april 2008 #2517 Del Skrevet 4. april 2008 Bare en uke igjen! Å, må ble jeg ørlitemisunnelig. Nei, jeg ble veldig misunnelig. Jeg håper vi får en utførlig rapport som plaster på såret? Jeg har alltid trodd at jeg har hatt en tendens til å overdrive mengden av fløte- og crème fraîche i maten, men etter å ha lest en del oppskrifter i matforumet her, har jeg funnet ut at jeg er svært så forsiktig. Jeg blir stadig også overrasket over hva folk spiser. Om ikke annet er det utrolig hvor mye rart menneskekroppen tåler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2518 Del Skrevet 4. april 2008 Å, må ble jeg ørlitemisunnelig. Nei, jeg ble veldig misunnelig. Jeg håper vi får en utførlig rapport som plaster på såret?I hvert fall en aldri så liten rapport. Jeg blir stadig også overrasket over hva folk spiser. Om ikke annet er det utrolig hvor mye rart menneskekroppen tåler. Ikke sant? Av og til slår både blodårer og smaksløker krøll på seg når jeg leser på matforumet her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 4. april 2008 #2519 Del Skrevet 4. april 2008 I den andre enden av skalaen så husker jeg også en tråd der noen ønsket alternativer til olje i wok, fordi 1 ss olje med grønnsakene i woken ville velte hele dietten. Da var det blant annet en som woket i 1-2 ss vann, husker jeg. Og da følte jeg meg som en liten fettfråtser, altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. april 2008 Forfatter #2520 Del Skrevet 4. april 2008 :dåne: Den har jeg visst gått glipp av, men det er nok like greit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå