Pawn Hearts Skrevet 26. mars #21 Del Skrevet 26. mars 2 hours ago, AnonymBruker said: Hva har dere forresten i omeletten? Nå har jeg laget med ost, løk, tomat og skinke. Men tar gjerne imot tips til annet fyll og Anonymkode: 286e2...ec3 Soltørket tomat er godt i omelett. Dryss gjerne over revet parmesan også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sonit Skrevet 26. mars #22 Del Skrevet 26. mars Lav varme er løsningen. Med lokk blir den mer luftig, uten lokk flatere. Jeg foretrekker å folde den sammen mens den er noe fuktig på toppen, da blir den saftigere. Om du skal ha fyll, så stek det før du heller over eggestanden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars #23 Del Skrevet 26. mars Stekt sopp,purre,tomat,ost og skinke er godt fyll. Jeg bytter på med gulost,baconost og fetaost. Strør over fersk gressløk,hvis jeg har, ved servering. Anonymkode: 2272f...7ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars #24 Del Skrevet 26. mars Stener den på en side og setter så stekepannen i stekeovnen. Blir høy og luftig Anonymkode: 0260c...8cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mars #25 Del Skrevet 27. mars Skyver eggeblandingen inn mot midten inntil alt begynner å stivne. Så vender jeg ene halvdelen over den andre før alt er stivnet. Lav varme. Har aldri opplevd at den ryr sammen. Høres overstekt ut. Du må snu den før toppen er stivnet, da eggene fortsette å koagulere etter du tar den av plata. Tørr omelett er ikke godt. Jeg bruker forøvrig ikke vann/melk/fløte, kun egg, som jeg pisker opp med mikser noen sekunder. Salt og pepper har jeg på etter den er stekt, så slipper den å bli grå. Anonymkode: 64273...e2f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mars #26 Del Skrevet 27. mars Jeg bruker lokk, og tålmodighet 😀. Hiver oppi det fyllet jeg har, det meste er godt. Har jeg noe sjalottløk jeg må bruke opp, steker jeg den litt før jeg har eggene oppi. Bruker ikke væske, bare egg som jeg visper godt sammen.Rester fra middagen kan også fingere som taxokjøttdeig eller stekte pølsebiter. Anonymkode: 32717...f59 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mars #27 Del Skrevet 27. mars AnonymBruker skrev (18 timer siden): Tid. Lavere temp så den får stivna ordentlig før du bretter. Lurt å bruke lokk. Anonymkode: 41e71...79f Hvis du ikke har lokk, som meg, så legg et ark aluminiumfolie over panna, blir helt perfekt. Og enig i det med lav varme, heller lenge. Anonymkode: d718a...700 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Humlemor Skrevet 27. mars #28 Del Skrevet 27. mars AnonymBruker skrev (19 timer siden): Jeg har prøvd med 2 egg, 3 og 4 også. Men får det bare ikke til. Hva gjør jeg galt? Har fulgt oppskriften som ligger på meny.no, med 2 egg. Så står det at man skal legge til egg, salt og pepper. Jeg har prøvd med stor stekepanne og liten. Problemet er at jeg får ikke til å vende den ene siden over den andre, da faller alt sammen og blir bare en eneste røre. Ble veldig godt uansett, men skulle gjerne lært meg å lage omelett. Har blitt så hekta på det. Vil lage sånn fluffy omelett som jeg har fått i Miami. Anonymkode: 286e2...ec3 https://www.matprat.no/oppskrifter/rask/omelett-med-skinke-og-paprika/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwh4-wBhB3EiwAeJsppJjlajgnxL5ochsvlbPYlJcgjKBOjpJPjufameoqih14nnpFlyeWexoCeDIQAvD_BwE Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mars #29 Del Skrevet 27. mars Smør/fett/olja nå være varm først, men trenger ikke steke på kjempehard varme. Ikke pisk egga ihjel, det smaker best når egga bare er spadd ut. Når du tømmer egga oppi panna, dytt hele røra innover hele tiden fra ytterst. Da forsterker du innsiden. Dytt litt og litt og litt hele tiden, slik at innerste mengden er litt tykk. Til slutt har undersiden fått litt hold/skorpe, og varmen har gått gjennom til øverst. Da kan du legge "lokk". Jeg pleier dele den i midten mens jeg steker da, slik at jeg får to små omeletter. Lykke til! Den trenger ikke se perfekt ut. Den skal heller smake deilig hihi Anonymkode: c2e03...60c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pop up bruker Skrevet 27. mars #30 Del Skrevet 27. mars Omelett er godt, og den perfekte måten å bruke opp rester på! Mine tips til en god omlett: - Bruk mange nok egg! - Jeg bruker følte, og syns det gir en kremete og god smak - Bruk olje eller smør i panna - Stek på lav varme over lang tid - Hell på panna innimellom så den væska som er opp på omletten går ut til kantene. På denne måten går det fortere å få den ferdig uten at du brenner bunnen. - Jeg bretter sjeldent omeletten, for jeg har ofte så mye i at den da ryker veldig fort. Bedre å la den ligge hel og pen i panna! Kos deg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå