AnonymBruker Skrevet 6. mars #21 Del Skrevet 6. mars Kjøleskap: matfløte, smør, egg, creme fraiche, ost. Grønnsaker: ulike type løk, hvitløk, sitron, gulrøtter, poteter. Tørrvare: ulike typer pasta, hermetiske tomater, tomatpuré, bønner, linser, cous cous, ris, soyasaus, ulike kryddere, hvitvinseddik, sherryeddik, oljer, buljongterninger, ulike typer mel, sukker, gjær, bakepulver, vaniljesukker. Fryser: her varierer det mer, kjøper ofte kjøtt/fisk/kylling på datosalg, men har stort sett alltid kylling og fisk, frosne grønnsaker og smoothie blandinger. For meg er dette basisvarer og Jeg kan fint lage minst to uker med middager av det jeg til enhver tid har hjemme. Anonymkode: 821f2...732 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ellah Skrevet 7. mars #22 Del Skrevet 7. mars (endret) Jeg elsker å lage mat, så vi har alltid fult kjøleskap, fryser og kjøkkenskap - men dette er det jeg alltid setter på handlelista så fort det er tomt: Kjøleskap: smør, melk, yoghurt, gulost, parmesan, ketchup, sennep, pesto og diverse grønnsaker Kjøkkenskap: hvetemel, pizzamel, en type grovt mel, sukker, havregryn, tørrgjær, riseddik, soyasaus, olivenolje, buljongterninger, hermetiske tomater, tomatpure, mais, krydder, ris, pasta, noriark og nudler Fryser: denne bare fylles opp av div datovarer, middagsrester, det vi ikke bruker opp av pakninger som er åpnet og om jeg har bakt boller eller lignende. Endret 7. mars av Ellah Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå