AnonymBruker Skrevet 14. januar #21 Del Skrevet 14. januar 2 minutter siden, Luckiness said: Jeg vil påstå at en ikke sikkert kan vite om iskremen er hjemmelaget på restaurant. Tror mange bruker ferdig-is, men av bedre sort, som er «hjemmelaget». Men mulig du har spurt de aktuelle restaurantene og vet det er laget av dem. Er enig i at det sikkert er restauranter som trikser. En av grunnene til at jeg spurte var også for å vite om man kan smake forskjell på hjemmelaget og butikkjøpt iskrem. Om det ikke er mulig å smake forskjell så kan man selvsagt aldri vite om restauranten lurer deg. Men om det er mulig å smake forskjell så går det jo an å sjekke anmeldelsene og se om de sier at iskremen smaker hjemmelaget eller butikkjøpt. 1 minutt siden, Stor pike said: Ulempen med is på restaurant er at man bare får en "smakebit". Bedre å kjøpe med seg hjem og ha seg en riktig porsjon. Ja, på restaurantene jeg har sett å ville det bli alt for dyrt å spise seg mett på iskrem. TS Anonymkode: 9c55c...fda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar #22 Del Skrevet 14. januar Jeg synes den hjemmelagde vi har bedre enn butikkene sine. Nå har vi også en iskremmaskin, kanskje det er derfor. https://bakerenogkokken.no/kjokkenmaskiner/iskremmaskin/sage-iskremmaskin-the-smart-scoop/ Anonymkode: 7551c...40e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar #23 Del Skrevet 14. januar Har ismaskin med aktiv kjøling. Den lager bedre is enn jeg får noe annet sted. Bare pass på å ta den ut litt før den er ferdig (før den har frosset helt inn) da er den best. Anonymkode: abad7...8fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar #24 Del Skrevet 14. januar Jeg synes veldig ofte at butikk-is smaker «harsk». Fløten får en hinne av noe som smaker ekkelt. Jeg vet ikke om de er at den står for lenge, eller om de ikke har kontroll på kjølingen? Anonymkode: abad7...8fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar #25 Del Skrevet 14. januar Beste is= gelato😋🤤 Dyr butikk is og hjemmelaget is på restaurant er omtrent lik, synes jeg.. Is som jeg har lagd hjemme får ofte litt sånne krystaller i seg… nei, ikke bra. Forøvrig var det veldig godt med milkshake i går som syvåringen mikset med FirstPrice vaniljeis, oboypulver og helmelk😅👍😋 Anonymkode: d52cf...76a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar #26 Del Skrevet 14. januar Hjemmelaget is i iskremmaskin er mye bedre enn mye kjøpeis. Syns de dyre iskremene koster for mye, og kjøper derfor billig vaniljeis, og har på oboy pulver, som sønnen til anonym over her. Det syns jeg er fantastisk godt:) Men har en kompis som lager utrolig god is i sin iskrem-maskin, og har vurdert å kjøpe en selv. Anonymkode: b21ff...c36 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mars #27 Del Skrevet 27. mars Testet ut hjemmelaget italiensk iskrem på en iskrembar og det er første gangen jeg har følt at pistasjiskremen faktisk smaker pistasj. TS Anonymkode: 9c55c...fda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå