Gå til innhold

Spesielt tilbehør til pinnekjøtt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg hørte noen som brukte pepperrotsaus til. Hvordan det blir, skal jeg ikke si for det har jeg aldri prøvd selv.

Anonymkode: fb761...4ea

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

For oss er rødkål et must til pinnekjøtt! 😋 + poteter, kålrabistappe og dampet mår. 

Anonymkode: 9a31e...db6

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 3.11.2019 den 12.55, AnonymBruker skrev:

Pinnekjøtt er ikke pinnekjøtt uten kålrabistappe og kokte poteter og tyttebær. 

Å begynne og eksprimentere med tilbehøret vil ødelegge hele pinnekjøttmiddagen. 

Anonymkode: 1b353...1f3

Nei 

Anonymkode: 4a585...846

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg anbefaler pinnekjøttpizza. 

Pizzabunn, rømme som saus, og så pinnekjøtt og noen små klatter tyttebærsyltetøy. Gjerne rødløk også. 

Den trenger egentlig ikke ost, ihvertfall ikke mye. 

Høres kanskje rart ut, men er faktisk utrolig godt. Kombinasjonen av det salte kjøttet og det søte syltetøyet og fettet fra rømmen er knallgod. 

Anonymkode: c3801...cae

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På 3.11.2019 den 14.28, AnonymBruker skrev:

Bruk potetene som rist i dampingen av kjøttet. På grunn av saltet i kjøttet vil de ikke bli ødelagt og potetene får en fantastisk smak. 

Anonymkode: 1b8ee...aa7

Potetene vil da koke i 2-3 timer og vil mest sannsynlig koke til mos.  Er det godt da?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, SupaWoman skrev:

Potetene vil da koke i 2-3 timer og vil mest sannsynlig koke til mos.  Er det godt da?

Nei på grunn av saltet i kjøttet vil de ikke bli ødelagt og potetene får en fantastisk smak. 

Anonymkode: 4a585...846

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Nei på grunn av saltet i kjøttet vil de ikke bli ødelagt og potetene får en fantastisk smak. 

Anonymkode: 4a585...846

Ja de blir gjennomtrukket av fett og kraft og vil smake akkurat det samme som kjøttet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, SupaWoman skrev:

Potetene vil da koke i 2-3 timer og vil mest sannsynlig koke til mos.  Er det godt da?

Hele fine poteter med en god saltsmak. Nydelig! 

Anonymkode: 1b8ee...aa7

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, SupaWoman skrev:

Potetene vil da koke i 2-3 timer og vil mest sannsynlig koke til mos.  Er det godt da?

De blir faktisk helt perfekte. 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, SupaWoman skrev:

Ja de blir gjennomtrukket av fett og kraft og vil smake akkurat det samme som kjøttet. 

Nei, de smaker ikke pinnekjøtt. Blir kjempegode 😉

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

28 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg anbefaler pinnekjøttpizza. 

Pizzabunn, rømme som saus, og så pinnekjøtt og noen små klatter tyttebærsyltetøy. Gjerne rødløk også. 

Den trenger egentlig ikke ost, ihvertfall ikke mye. 

Høres kanskje rart ut, men er faktisk utrolig godt. Kombinasjonen av det salte kjøttet og det søte syltetøyet og fettet fra rømmen er knallgod. 

Anonymkode: c3801...cae

Høres godt ut. Steker du pizzabunn først og så legger på tilbehøret, eller steker du den etter du har tatt på rømme?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

34 minutter siden, Blondie65 skrev:

Til PINNEKJØTT?

Når Trond Moi serverer det kan jeg ikke tenke meg det er helt kræsj, selv om det er uvanlig. Og det var jo nettopp uvanlig tilbehør som var tema for tråden, ikke sant?  

Anonymkode: 2f28e...e69

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 3.11.2019 den 12.55, AnonymBruker skrev:

Pinnekjøtt er ikke pinnekjøtt uten kålrabistappe og kokte poteter og tyttebær. 

Å begynne og eksprimentere med tilbehøret vil ødelegge hele pinnekjøttmiddagen. 

Anonymkode: 1b353...1f3

Tyttebær er ikke vanlig for alle til pinnekjøtt. For meg er det derimot et must og absolutt noe jeg anbefaler for de som ikke har det på lista over deres tradisjonelle tilbehør til pinnekjøtt 😉 

Anonymkode: 8e5ad...1e1

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

39 minutter siden, Blondie65 skrev:

Til PINNEKJØTT?

... Her foreslås det også å bruke pinnekjøttrester i stedet for bacon i en carbonara. Jeg har faktisk prøvd noe liknende, og det var godt. 

Anonymkode: 2f28e...e69

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

1 time siden, AnonymBruker skrev:

For oss er rødkål et must til pinnekjøtt! 😋 + poteter, kålrabistappe og dampet mår. 

Anonymkode: 9a31e...db6

Dampet MÅR??!?

Anonymkode: 8e5ad...1e1

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Dampet MÅR??!?

Anonymkode: 8e5ad...1e1

Dampet mår, ja. Altså en pølse, ikke et dyr. 

Anonymkode: 2f28e...e69

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, Lady T skrev:

De blir faktisk helt perfekte. 

Mandelpoteter?  Skal absolutt prøve 

Anonymkode: 0f41a...7b7

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Mandelpoteter?  Skal absolutt prøve 

Anonymkode: 0f41a...7b7

Ja, eller amandine. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...