Gå til innhold

carolinebergeriksen.no


MissLucy

Anbefalte innlegg

moon.extravaganza skrev (9 minutter siden):

Hun burde slutte å uttale seg om hva som utgjør/ikke utgjør en spiseforstyrrelse i eget kommentarfelt sporenstreks. 

 

Jeg husker en annen kommentar hun har kommet med tidligere (kan søkes i tråden) der hun er bestemt på at "hun og lke har vært vektstabile i mange år."  Så at det på autopilot er full kontroll på kalorier inn og ut i den husholdningen er det liten tvil om. Derfor blir også voksenopplæringen om kaloritelling for småspising relativt usympatisk all den tid hun legger seg på et lite gjenkjennelig/sympatisk nivå der "alle andre må lære å ha kontroll på kaloriene for de er bevisstløse og derfor går kiloene opp og ned". 

I mitt hode er hun med sin manglende formelle kompetanse på kost og ernæring den første som burde holde kjeft om hva og hvordan andre skal forholde seg til "kalorier".

  • Liker 23
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Revenge o'Cavatina skrev (9 minutter siden):

Så at det på autopilot er full kontroll på kalorier inn og ut i den husholdningen er det liten tvil om. Derfor blir også voksenopplæringen om kaloritelling for småspising relativt usympatisk all den tid hun legger seg på et lite gjenkjennelig/sympatisk nivå der "alle andre må lære å ha kontroll på kaloriene for de er bevisstløse og derfor går kiloene opp og ned". 

I mitt hode er hun med sin manglende formelle kompetanse på kost og ernæring den første som burde holde kjeft om hva og hvordan andre skal forholde seg til "kalorier".

Det at hun har kalorier på autopilot, sier vel også sitt om hennes forhold til det. 

 

Videoen er nedlatende og aggressiv. Hun svarer ikke godt for seg i kommentarfeltet heller, da det skinner gjennom at hun har lite kompetanse på området og ringvirkningene det har at hun pakker inn budskapet sitt på måten hun gjør. Burde ikke hun som PT ha et minimum av kunnskap om dette? Snakker om PT generelt nå. 

 

Hun provoserer meg herfra til månen. 

  • Liker 32
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun ser jo ikke sånn ut i virkeligheten. Kroppen ser faktisk normal ut i real life.
PTCB er avsender. På hennes egen PT-kanal misforstår mottakere. PTCB kunne med letthet fokusert på å levere kvalitet med tydelig budskap. I stedet valgte hun kameravinkler og budskap som kan misforstås. Akkurat som pulsklokkeinnlegget, så mulig det er en bevisst strategi, ikke vet jeg.

Igjen svarer hun lesere at de har misforstått innholdet. Veldig merkelig at hun selv blander inn kaloritelling i svarene sine. 

  • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er skikkelig provoserende at hun svarer på spørsmål om kosthold generelt og spesielt når det gjelder SF. Hun har da ingen kompetanse på området i det hele tatt. Hun burde BARE skrive at det må man ta opp med fagfolk med kompetanse, ikke noe mer. 

  • Liker 28
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snødronninga skrev (16 timer siden):

Når du velger å bruke dettte stillbildet, som innleggscover (eller hva det måtte hete).
Beklager altså, men det forteller alt. 

https://www.instagram.com/reel/DA1XGXZth-e/

 

IMG_4235.jpeg

Så videoen nå. Nedlatende budskap. Og måten hun snakker på er helt grusom både å se og høre! Hadde aldri falt meg inn å «sende en DM» til henne om jeg behøvde råd om vektnedgang. 

  • Liker 14
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mrs Bella skrev (19 timer siden):

Igjen svarer hun lesere at de har misforstått innholdet.

Det er denne unnskyldningen hver gang hun må svare for seg. Alle misforstår. Igjen.

Når noen lever av å formidle budskap, og disse stadig misforstås, bør man kanskje ta til seg kritikken og se hvor det går galt. Det er også en veldig fin ting å teste budskapet sitt før man trykker på deleknappen og deretter hevder at mottakerne av budskapet misforstår det.

 

Endret av Revenge o'Cavatina
fjernet personlig anekdote
  • Liker 21
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jojo345 skrev (4 minutter siden):

Kan flere gå inn og rapportere posten for spiseforstyrrelser?

 

 

Jeg har rapportert langt verre innhold enn dette under posten for spiseforstyrrelser og fått avslag av Insta for det, så tviler på det ville gjøre noe utslag på denne videoen.

Endret av moon.extravaganza
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med nok en braksuksess på sosiale medier, Caroline Berg Eriksen. At du ikke skjemmer deg over det mageplasket der sier alt jeg trenger å vite om deg. 

IMG_4116.jpeg

  • Liker 20
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AntiBullshit skrev (5 timer siden):

Det er fascinerende å se hvordan en personlig trener kan være så opptatt av kropp og tynnhet at hun ikke legger merke til hvordan valgene hun tar kan virke. Å stå i undertøy—eller en sports-BH—og diskutere matvarer som nøtter og iskaffe med skremmende lydeffekter som 'boom!' gir inntrykk av at disse helt vanlige tingene er farlige. Samtidig virker det som om fokuset ikke ligger på budskapet, men på kroppen, spesielt når all teksten er plassert over magen og brystkassen. Dette gjør at man nesten uunngåelig blir tvunget til å fokusere på disse kroppsområdene.

Det er også merkelig at hun ønsker å fremstår så iskald og kynisk (eller kanskje ikke når man vet hvem hun er gift med), særlig når hun, som personlig trener, ikke viser noe hensyn til at ikke alle deler hennes forhold til mat og kropp. Hun liker jo å fremstille det som at hun har et veeeldig avslappet forhold til kropp og mat, bare se på meg naken, mens jeg "spiser" is osv. Men man skjønner jo at det ikke er realiteten i det hele tatt, all den tid det kun er bilder fra en spesifikk vinkel og med spesifikk "lys og skygge" som legges ut, tidligere avsløringer av bilderedigering hvor noe så trist som gravidmagen ble slanket. Når det er så tydelig at hun har et anstrengt forhold til kropp selv så er det noe litt sadistisk med at hun ikke har noen intensjoner om å utvise medfølelse eller gjøre det lettere for andre som kanskje også har et vanskelig forhold til kropp og mat med å feks promotere et uanstrengt forhold til mat og trening i sin PT-kanal. Er jo én ting at hun sitter hjemme for seg selv og sulter og nekter seg selv snacks, er jo en vesensforskjell når hun går ut i det offentlige og oppfordrer andre til det - tenker jeg 

Enig i alt du skrivef. Og det understreker bare at hun IKKE er en seriøs Pt. Det proana greiene som hun driver med er så langt fra en god pt som man kan komme.

Skremmende og farlig vinkling.

  • Liker 26
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

KatyP skrev (1 minutt siden):

Den videoen gjorde faktisk vondt å se. Det er så hårreisende at hun poster sånn uten å tenke. Hva enn man måtte mene om utdannelsen hun har tatt, så har hun tittelen PT. Om Caroline Berg Eriksen, blogger, mamma og (eks) fotballfrue fraskriver seg ansvar så kan faktisk ikke en som er utdannet PT gjøre det. Det følger ansvar med en tittel og hun fraskriver seg ansvaret så til de grader her. Dessuten går hun utenfor kompetanseområdet sitt da jeg ikke noe sted har sett at hun har utdannelse i ernæring. Ved å i tillegg være en onlinebasert pt har hun et ansvar for hvordan mottaker oppfatter budskapet på en annen måte enn om de møttes IRL. Slik kommentarfeltet viser formidler hun usunne holdninger. Slik hun er kledd og står vil hun automatisk appellere til de som sliter med mat og vekt. Hun viser en svært mager kropp i lite klær kombinert med et hinsdes oppheng i kalorier. Legg dette sammen og videoen lagres inn i bunken til en anorektiker på jakt etter thinspo. Men hun fraskriver seg dette ansvaret og står og forteller oss alle hvorfor hun velger å fokusere på denne måten uten å ta innover seg at det ikke oppfattes slik hun tydeligvis ønsker. Det skulle ha fantes noen som holdt kontroll på online pt-er og kvalitetskontrollerte innholdet deres.

Den delen av meg som aldri kommer forbi min anoreksi ble umiddelbart bevisst alt jeg har i huset og begynte å eliminere dette som et valg jeg har i hverdagen. Den friske delen av meg er sint, skikkelig sint. Må PT-Caroline ikke lenger få kalle seg PT

Amen! Spiseforstyrrelser er den sykdommen med høyest dødelighet blant unge mennesker, og den mest komplekse. Jeg fatter ikke at denne bedriften får lov til å fortsette slik, det er så lavmål og stygt at jeg har ikke ord. 

  • Liker 20
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da kontoen het Netfit reklamerte de med at det var et helt team som satt og svarte på spørsmål, slik at kundene skulle være sikre på at svarene bygget på kunnskap og kompetanse. Nå har kontoen byttet navn, uten videre forklaring, og da blir det naturlig å spørre seg om hvilken kompetanse som ligger bak svarene om ernæring og spiseforstyrrelser. Er det Caroline, tobarnsmor fra Særp med et tomånederskurs som pt, som svarer på disse komplekse spørsmålene? Eller sitter det folk med reell kompetanse bak disse svarene.

For ordens skyld, alle skjønner at kompetansen ikke er der, men dette tydeliggjør hvorfor navnebyttet på bedriftskontoen var problematisk. De har markedsført noe kundene sannsynligvis aldri har fått, og nå får de det i alle fall ikke lenger.

Jeg lurer på en ting: Når Caroline blokkerer folk, blir de da registrert som  røde tall på statistikken? Antallet i skjemaet til @Ellie77 samsvarer tilfeldigvis ganske nøyaktig med mennesker som har trykket liker på svaret til Ingeborg Senneset😂

 

  • Liker 27
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

moon.extravaganza skrev (53 minutter siden):

Jeg har rapportert langt verre innhold enn dette under posten for spiseforstyrrelser og fått avslag av Insta for det, så tviler på det ville gjøre noe utslag på denne videoen.

Jeg tenker det er verdt et forsøk om alle fra tråden rapporterer

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant innlegget- det er det sykeste jeg har sett!

Heia Ingeborg S og  Linnea M som kommenterte!!

Endret av cerruti
  • Liker 23
  • Hjerte 1
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jojo345 skrev (3 minutter siden):

Jeg tenker det er verdt et forsøk om alle fra tråden rapporterer

Absolutt! 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

cerruti skrev (1 minutt siden):

Har hun bare slettet innlegget?

Heia Ingeborg S og  Linnea M som kommenterte!!

Jeg ser det fremdeles. 

Endret av moon.extravaganza
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...