Gå til innhold

carolinebergeriksen.no


MissLucy

Anbefalte innlegg

Caroline Berg Eriksen lever i sin egen fantasiverden fullt av filtre. Etter å ha sett Camp Kulinaris kan jeg ikke se at alle behandlingene på klinikken har hatt noen virkning og at det er derfor hun må ta i bruk tunge filtre for å endre hele utseendet i egne kanaler. Hun bruker ekstreme filtre helt bevisst daglig. Hva foregår oppi hodet hennes når hun gjør det? Hva med familie og venner, synes de dette er greit? Det er løgn og et forskrudd bilde av virkeligheten. Flaut å se på. 

  • Liker 35
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

A propos Se og hør-artikkelen. Det er jo rumpeoperasjoner påvirkeren hevder det er rykter om, og avkrefter. Har ikke lagt merke til slike rykter, men det er nå meg. 

  • Liker 21
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Villroses hage skrev (45 minutter siden):

A propos Se og hør-artikkelen. Det er jo rumpeoperasjoner påvirkeren hevder det er rykter om, og avkrefter. Har ikke lagt merke til slike rykter, men det er nå meg. 

Det viser bare igjen hvor gammel artikkelen egentlig er - det var nemlig i forbindelse med diskusjoner om den berømmelige "rumpeputa" her i tråden at den dukket opp i Se og Hør første gang, for mange måneder siden.

-------------------

EDIT: Mulig jeg roter og blander sammen følgende to oppkonstruerte saker om CBE fra hhv september 2019 og februar i år: 

https://www.nettavisen.no/livsstil/caroline-berg-eriksen-ma-svare-pa-rumperyktene-sa-blir-lars-kristian-fornarmet/s/12-95-3423838841

https://www.seher.no/kjendis/derfor-forsvant-hun/80968381

Når de samme gamle bildene resirkuleres igjen og igjen er det lett å gå i surr - noe også Se og Hør tydelig gjør selv, siden de i artikkelen i siste lenke presenter et bilde av LKE og CBE i Bergen i forbindelse med Gullruten for noen år siden som et bilde fra bryllupet deres. :eeeh:

Endret av Aricia
  • Liker 16
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Textbook for influencere er pugget og CBE uttaler seg om; alle snakker om meg. Jeg bryr meg ikke (nei, bare tre podcastepisoder om kvinneguiden),  er borte pga studier (det var to måneder og ikke var hun borte), dele oppskrifter og høytider (sannheten er nærmere «avkledd og på dass»), ikke operert rumpa (nei, det alle merker seg er jo ansiktet). Løgn, bløff og bortforklaringer fra ende til annen.
Det hun sier om datteren er bare jævli. Tenk å utsette et barn for slike holdninger.  

  • Liker 36
  • Nyttig 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mrs Bella skrev (3 timer siden):

Dette er jo bare morsomt! Eller kanskje mest trist. Hvor er det hun finner all kritikken og alle spekulasjonene? Jo, her inne! Hvor hun etter egne utsagn aldri leser. Det står da aldri slike ting i mediene ellers? For hvem bryr seg om en kjedelig, forhenværende rosablogger, egentlig? Og hvorfor sutre over kommentarer og meldinger på Instagram? Jeg anbefaler Caroline å sjekke innstillingene hun har på Instagram, kanskje hun kan finne en løsning der (for eksempel kun tillate kommentarer fra de hun følger selv). Jeg skjønner at Se&Hør har behov for å lage innhold til magasinet, men altså … De behøver ikke legge ut tøys det ikke finnes belegg for - og Caroline kan godt være litt mer ærlig når hun uttaler seg. Hvem som helst kan se kontrasten mellom det hun selv legger ut på SoMe og hva TV-kameraene viser, og kontrasten mellom bilder fra noen år tilbake og i dag. Man får ikke større lepper med årene, tvert om! Og man får ikke større kinnben heller. (Hvis man får det bør man sjekke seg for elefantiasis eller proteus´syndrom.) Og rumpebilder 🤦🏼 Hvorfor legger hun ut rumpebilder? Jeg mener, hvorfor? 

Det siste avsnittet om barna var det tristeste, snakk om å vri på årsakssammenhengene! Det er til å gråte over. Kanskje hun burde «studere» (hun «studerer» jo til PT via et kurs og bør ha erfaring i å «studere») eget yrkesområde litt mer og få en innsikt i hva som skaper hva, hvorfor man ikke skal blottlegge eget privatliv og mindreårige? 

  • Liker 21
  • Nyttig 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 hours ago, blåbærpai said:

Er vel en grunn til at hun så sjeldent takker ja til å være med på tv. Hun har ikke en vinnende personlighet, for å så det mildt🫠

Skjønner ikke hva du mener. Tidenes solstråle, det der😉 hun oser jo vinnende personlighet lang vei, akkurat som mannen sin som går med nesa langt opp i sky og skuler på folk på gata. 🙃

  • Liker 11
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Frisk Frosk skrev (9 minutter siden):

Dette er ikke annet enn et makkverk av et "journalistisk" arbeid. Denne artikkelen er flaut uprofesjonell, selv for Se og Hør!

Journalisten tar ikke opp at Caroline Berg Eriksen i hele sin karriere har løyet om utseende/kropp og jukset med bilder.

 

https://www.seher.no/kjendis/slar-tilbake-mot-operasjonsryktene/81378053

"Spesielt feriebilder vekker oppsikt blant følgerne. Når hun deler bilder av seg selv i bikini, er det flere som spekulerer i om hun har lurt seg til en veltrent kropp...

...Andre har stilt spørsmål om hun bruker rumpepute under klærne, og flere ganger har hun fått spørsmål om hun har lagt seg under kniven.

- Jeg får ta det som et kompliment, sier Caroline lattermildt." (understreking av meg)"

Dette sier altså Caroline Berg Eriksen i 2024.

 

I 2012 sa hun akkurat det samme:

https://influencere.wordpress.com/2019/02/17/cbe-no-lognene-rundt-bilderedigering/

https://www.carolinebergeriksen.no/2012/03/07/onsdag-2/

 
"Haha, så morsom du er  Takk for at du gir meg en god latter. Jeg redigerer aldri bildene mine, jeg klarer ikke det. Lys stiller jeg alltid på, men det er det. Tar det som et stort kompliment at du tror jeg redigerer bildene mine til vanlig."

For 12 år siden lo Caroline Berg Eriksen av påstander om at hun hadde redigert bilder, påstod hun ikke hadde redigert bildene av kroppen, lo og tok det som et kompliment at noen kunne tro det...

 

I 2024 ler Caroline Berg Eriksen like mye av de som påstår at hun har operert kroppen sin (eller redigert bilder), påstår at hun ikke har operert kroppen, og tar det som et kompliment at noen kan tro hun har gjort det...

Og journalisten reagerer ikke et øyeblikk!

Dette til tross for at Caroline Berg Eriksen ble tatt for utstrakt bilderedigering og juks over mange år, og til og med måtte innrømme dette selv, etter at massive beviser ble avdekket.

Da lovet hun bot og bedring, hun skulle ALDRI mer endre kroppens utseende: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/03/frustrerende-start-pa-aret/

Dette fra januar 2016:

"Jeg var så utrolig lei meg for det jeg hadde gjort, jeg var ydmyk, flau og jeg lovte leserne mine at det aldri ville gjenta seg. Dette løftet har jeg holdt. Ikke bare fordi det var viktig ovenfor meg selv og leserne mine, men også fordi jeg har en datter som jeg elsker over alt på jord, og som jeg ikke ønsker skal vokse opp med en mor som har behov for å redigere kroppen sin. Jeg har alt å tape på å bryte dette løftet og jeg er faktisk et såpass ærlig menneske at jeg holder det jeg lover."

 

I de åtte årene som har gått etter 2016 har Caroline Berg Eriksen blitt ekstrem på å redigere bildene hun legger ut på sosiale medier, enten de er redigert eller det er brukt filter på bildene eller vidvinkel som totalt endrer hennes utseende til noe hun åpenbart selv ønsker (tynner og tynnere).

Fullstendig glemt er det for Caroline Berg Eriksen at hun påstod at det var viktig for henne at hennes datter ikke skulle vokse opp med en mor som har behov for å redigere kroppen sin...

 

 

I Se og Hør-artikkelen fra 2024 kommer Caroline Berg Eriksen dessuten med flere andre løgner. Hun påstår at "fansen" følger spent med på hva som kommer på hennes kanaler. Sannheten er at engasjementraten hos CBE er tilnærmet null.

Hun påstår at kommentarfeltet er blitt mye roligere og at de fleste kommentarer er positive - men unnlater å nevne at hun og mannen konsekvent fjerner (saklig) kritiske kommentarer i kommentarfeltene, slik at selv de som kritiserer saklig ikke synes i hennes kommentarfelt lenger.

Caroline Berg Eriksen sier hun "studerer" for å bli personlig trener - men unnlater å nevne at hun ikke tar fullstendig pt-utdannelse, kun et par måneders kurs...

 

Det blir jo litt komisk når journalisten i Se og Hør bruker bilde(r) som viser tydelig at Caroline Berg Eriksen endrer utseendet sitt med kosmetiske injeksjoner.

 

Det er åpenbart at det nå jobbes aktivt med å bygge opp enda et nytt falskt narrativ om Caroline Berg Eriksen. Med andre ord, ikke noe nytt fra bedriftseiers side - hun fortsetter som hun har gjort gjennom hele sin influencerkarriere, med falske narrativ, løgner, juks og bedrag. Og lovbrudd og barneeksponering.

Nå sier Caroline Berg Eriksen til og med mer eller mindre rett ut at hun støtter at 10-åringen skal bli influencer. Samme 10-åring som Caroline Berg Eriksen sverget skulle få slippe å ha en mamma som hadde behov for å redigere eget utseende...

 

 

Dette fortjener spalteplass i Se & Hør ⬆️ Mye mer interessant lesing enn mikrofonstativ-artikkelen det er skrevet som svar på!

  • Liker 25
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hedy Lamarr skrev (5 minutter siden):

Dette fortjener spalteplass i Se & Hør ⬆️ Mye mer interessant lesing enn mikrofonstativ-artikkelen det er skrevet som svar på!

Enig. Men hva kan man forvente av den blekka? Usikker på hvor opptatt de er av kildekritikk, gitt. 

  • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får fantasier om dataprogrammer som cherrypicker etter et slags risiko-og behovssystem med sikte på å opprettholde et bestemt narrativ i reklameøyemed.  

Det er mye som har skjedd på veien som utelates; nåværende kritikk handler fortrinnsvis om bildemanipulering og ikke plastiske operasjoner, CBE har hatt pod-episoder om netthat, angst og søvnvansker, netfit er i dvale. 

Gamle, uaktuelle saker brukes sammen med fordelaktig siste nytt (PT og Camp Kulinaris) som sammen skal gi et inntrykk av en fremtidsrettet bedriftseier som har modnes og ikke lenger bryr seg grunnet viktigere geskjefter som okkuperer tiden.

Denne blaffen fra mediekrykka har neppe særlig verdi. Folk vil ikke lenger har hjernedøde innhold på repeat, og søker seg (forlengst) til andre for inspirasjon. 

Endret av ~ Ada ~
  • Liker 16
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hedy Lamarr skrev (6 minutter siden):

Dette fortjener spalteplass i Se & Hør ⬆️ Mye mer interessant lesing enn mikrofonstativ-artikkelen det er skrevet som svar på!

Temmelig sikker på at Se og Hør aldri vil skrive slikt :D

Når man ser på det @Aricia fant om denne frilansjournalistens firma, og det bl.a. også @Felis og @Pust skrev, så blir det langt mer interessant...

Jeg har skrevet det før, men dette forumet er en fantastisk kilde hvor seriøse medier og journalister kan gjøre dybdedykk i slike useriøse influencere som Caroline Berg Eriksen, de får alt servert på et fat, fikst ferdig med kilder og dokumentasjon og linker.

  • Liker 29
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kollontaj skrev (1 time siden):

Enig. Men hva kan man forvente av den blekka? Usikker på hvor opptatt de er av kildekritikk, gitt. 

 

Frisk Frosk skrev (1 time siden):

Temmelig sikker på at Se og Hør aldri vil skrive slikt :D

Når man ser på det @Aricia fant om denne frilansjournalistens firma, og det bl.a. også @Felis og @Pust skrev, så blir det langt mer interessant...

Jeg har skrevet det før, men dette forumet er en fantastisk kilde hvor seriøse medier og journalister kan gjøre dybdedykk i slike useriøse influencere som Caroline Berg Eriksen, de får alt servert på et fat, fikst ferdig med kilder og dokumentasjon og linker.

Nei, selvsagt vil de ikke skrive det! Skremmende lite motbør influencere får i norsk presse, det vet vi jo allerede. Kritisk journalistikk er så godt som fraværende når det gjelder denne gruppen bedriftseiere. 

  • Liker 19
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Frisk Frosk skrev (2 timer siden):

Temmelig sikker på at Se og Hør aldri vil skrive slikt :D

Når man ser på det @Aricia fant om denne frilansjournalistens firma, og det bl.a. også @Felis og @Pust skrev, så blir det langt mer interessant...

Jeg har skrevet det før, men dette forumet er en fantastisk kilde hvor seriøse medier og journalister kan gjøre dybdedykk i slike useriøse influencere som Caroline Berg Eriksen, de får alt servert på et fat, fikst ferdig med kilder og dokumentasjon og linker.

Vedkommende journalist burde blitt kontaktet med motsvar til den artikkelen, men om det hjelper er en annen sak, de er sikkert bekjente og klør hverandres rygg 😛

  • Liker 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun må bare stikke hodet i sanden og nekte. Alle ser jo at det ikke er samsvar mellom bilder og filmer hun selv legger ut og hvordan hun egentlig ser ut på tv. Det er to helt forskjellige personer. Ser hun det ikke selv?  

  • Liker 20
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

pøbelsara skrev (5 minutter siden):

("Noen" har visstnok også kritisert hennes valg av bunadsskjorte, i følge KK. Jeg tenker at det er de samme som de "mange" som har spurt hvor skjorta, buksa,  barnevognen og frokosten er fra.)

Jeg skulle til å spinne videre på innlegget ditt med nettopp en henvisning til det uthevede. 

Noen nevnte storien om farget bunadsskjorte her forleden (jeg følger ikke CBE, så har ikke sett den og vet ikke hvilken dato den ble postet), men KK følger altså opp, eller hva man skal si, den 3. mai: 

https://www.kk.no/mote/visste-at-folk-kom-til-a-reagere/81335886

"Visste at folk kom til å reagere", faktisk. Men gjorde de egentlig det? Ikke så lett å si for oss andre hvis "provokasjonen" ble postet i stories. Hvis man skal dømme etter antall kommentarer under IG-innlegg er det ikke akkurat mange som bryr seg hverken positivt eller negativt for tiden.

Min ville gjetning: Det er et mønster her, og jeg tipper begge saker er generert på bestilling av det (nå ikke lenger så) nye managmentet for å skape mer respons og aktivitet i CBEs SoMe-kanaler. Hvis man ikke får reaksjoner av noen art kan man jo alltids gå ut i media (muligens via reklamebyrå) for å påstå at man har mottatt en storm av hissige tilbakemeldinger. 

  • Liker 20
  • Hjerte 1
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er jo (gammelt) blogger/influencer brukermanual vol.1:

Hvis ingen kjenner til deg/bryr seg/er likegyldige -> skap drama på et eller annet vis, kreer en provokasjon/skandale for økt engasjement.

Sofie Elise Isachsens mangeårige karriere som Sophie Elise er bygget på dette, godt fulgt av Iselin Guttormsens klasseløse vulgaritet og et lite kurs fra Danmark. Utdannelse er noe herk.

Det nyskapende byrået Kontent benytter seg av gamle, men velfungerende triks for å gjøre gamle fotballfrue aktuell igjen, og ekteparet bidrar med det de kan best: bløff og distraksjon.

  • Liker 20
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes Caroline er veldig lik på camp som på insta jeg da 🤗

  • Liker 4
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Sophie1988 said:

Skjønner ikke hva du mener. Tidenes solstråle, det der😉 hun oser jo vinnende personlighet lang vei, akkurat som mannen sin som går med nesa langt opp i sky og skuler på folk på gata. 🙃

Jeg tror faktisk Caroline privat er en person jeg hadde likt uendelig mye bedre en hennes alter ego CBE. Jeg har sett flere eksempler på at hun har en personlighet privat som ikke henger sammen med den filtrerte SoMe-utgaven.

Om hun hadde forstått dette hadde hun fremdeles vært i topp blant influencere, i klasse med Jenny Skavlan og andre mer jordnære personligheter. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - det er smått utrolig at man kan skusle bort et sånt grunnlag ved å tviholde på det samme gamle. Hun kunne vært større enn Sophie Elise om hun hadde spilt kortene sine riktig, og søkt hjelp fra folk som faktisk vet hva de holder på med.

Nå går det derimot i helt feil retning. Caroline som frontperson er stiv i ansiktet av all botox, på vei til å miste all naturlig sjarme og skjønnhet. Kanalene går på tomgang, det eneste som endres er stadig mer hud, kaffekopp og tvangsmessige treningsøkter.

Fra å ha ganske solide samarbeid er det nå knapt noe. Hun er en "has-been", men jeg håper virkelig på at hun våkner opp på et tidspunkt. (Jeg sier hun, fordi jeg oppfatter LKE som den mest delulu av dem.)

  • Liker 17
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...