Gå til innhold

KåGe-restauranten


Zenobia

Anbefalte innlegg

2 timer siden, Dr. A. Kula skrev:

Fikk plutselig assosiasjoner til Bill og Monica. :nigo:

Vatt? Ar ju tålking abot ( ai hev never hæd seksa interkurs vit Lavinski) bill :hoho:klitten

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Men syltelabber finnes selvfølgelig. Hvorfor skulle de ikke det?  :jolie:

Godt som middag, godt som knask!   :Nikke:   :spise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Men syltelabber finnes selvfølgelig. Hvorfor skulle de ikke det?  :jolie:

Godt som middag, godt som knask!   :Nikke:   :spise:

Gåggla litt, du har heilt rett. Labbene blir jo brukt!!! både som kvess og som du sier til middag.....hm Då har det nok vært litt ud å spisa det men det har tatt seg opp igjern :Hehe:

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, fiole skrev:

Gåggla litt, du har heilt rett. Labbene blir jo brukt!!! både som kvess og som du sier til middag.....hm Då har det nok vært litt ud å spisa det men det har tatt seg opp igjern :Hehe:

Vet jeg har rett. Vokste jo opp med det. :)

Kokte syltelabber som har kost seg i saltlake. Mange syns konsistensen på svoren og fettet er ugrei, og det er naturlig nok lite kjøtt. 

Jeg elsker det, og den halve munnfull av mørkt kjøtt er fabelaktig.  :spise:

Tør du prøve,

bør du prøve.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Vet jeg har rett. Vokste jo opp med det. :)

Kokte syltelabber som har kost seg i saltlake. Mange syns konsistensen på svoren og fettet er ugrei, og det er naturlig nok lite kjøtt. 

Jeg elsker det, og den halve munnfull av mørkt kjøtt er fabelaktig.  :spise:

Tør du prøve,

bør du prøve.

Jeg har spist mye syltelabb tidligere som kvess ikke middag......men har ikke sett det på fleire år...hm må nok bestilles hos slakteren det da

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Akkurat nå, fiole skrev:

Jeg har spist mye syltelabb tidligere som kvess ikke middag......men har ikke sett det på fleire år...hm må nok bestilles hos slakteren det da

Ja, bestill. Enten hos slakter eller via f.eks Meny. 

Rå, kok sjøl, legg i saltlake.

Ferdigpakkene som noen har er tørre og langt fra godt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slik er jeg oppvokst med, og spiser syltelabber som middag den dag i dag.

Hjemmekokte.  Ligge i saltlake i keramikk-krukke kjølig noen dager/ei uke.

Tas rett fra krukka  (noen bruner/varmer i panne, ikke jeg.)

Serveres med en stuing du liker... liker gulrot&sukkerertstuing og kålstuing.  Poteter, nykokte eller kalde kokte i skiver med godt smør på.

Rødløk, sukkererter, reddik, rødbeter, erter på siden. Noen liker hvit saus til.

Og akevitt. 

Vår- og forsommermat for meg.

 

Endret av Jerry Lee
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Slik er jeg oppvokst med, og spiser syltelabber som middag den dag i dag.

Hjemmekokte.  Ligge i saltlake i keramikk-krukke kjølig noen dager/ei uke.

Tas rett fra krukka  (noen bruner/varmer i panne, ikke jeg.)

Serveres med en stuing du liker... liker gulrot&sukkerertstuing og kålstuing.  Poteter, nykokte eller kalde kokte i skiver med godt smør på.

Rødløk, sukkererter, reddik, erter på siden. Noen liker hvit saus til.

Og akevitt. 

Vår- og forsommermat for meg.

 

:sikle: det eneste jeg vil teste da er å kjøre litt grill på i stekeovnen.....ska sei, det blei, en grei matrett fra deg :spise:Eg e klar eg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, fiole skrev:

:sikle: det eneste jeg vil teste da er å kjøre litt grill på i stekeovnen.....ska sei, det blei, en grei matrett fra deg :spise:Eg e klar eg

Løp og kjøp.

Kok og salt.

Spis og kos deg.  :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og Jærri ble fordundre meg veldig fysen på dette nå.

Soon, Jer!   Soon! 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Glemte å si...nykål/sommerkål er og veldig godt til syltelabber.

Tror nok jeg vet hva jeg skal kvesse ganen med en av Påskedagene...tennene har løpt for lenge siden de:fnise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, fiole skrev:

Tror nok jeg vet hva jeg skal kvesse ganen med en av Påskedagene...tennene har løpt for lenge siden de:fnise:

Fint. Håper det vil smake Dem meget.  :takke:

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og...alt godt tilbehør nevnt til syltelabber er like passende og godt til spekesild,  for de som liker det. :)

Og flatbrød til begge deler.

Og akevitt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
25 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Fint. Håper det vil smake Dem meget.  :takke:

Je tenker at je blir meget fornøyet :nigo:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Og...alt godt tilbehør nevnt til syltelabber er like passende og godt til spekesild,  for de som liker det. :)

Og flatbrød til begge deler.

Og akevitt. 

Spekesild, kryddersild, bøkling, kippers og ansjos....NAM sier jeg bare

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, fiole skrev:

Je tenker at je blir meget fornøyet :nigo:

Flott. Rapport forventes etter påske.  😉

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, fiole skrev:

Spekesild, kryddersild, bøkling, kippers og ansjos....NAM sier jeg bare

:jepp:  :spise:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...