Gå til innhold

Nattklubb! Selvbetjent når bartender ikke er tilstede. Med forbehold om midlertidig stengt for regnskap og renhold.


Zenobia

Anbefalte innlegg

hovedbilde_alkoholfrie_drinker.jpg

@fiole

Alle disse er alkoholfrie. Jeg fant dessverre ingen forlokkende Mojito Driver (bare en ganske tafatt én :sukk:), som ville vært perfekt følge til en cubansk opplevelse. Originalen kommer jo fra Havana. Du får ta fantasien i bruk  ;)

Endret av Zenobia
Glemte å tagge
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

11 minutter siden, fiole skrev:

@NonJuan Hvem er så heldige at de får offentligjort kjøkkenet sitt :legrine:

Ja det er @Jessica! som må ta seg av dette da!!  Da hadde hun drept meg!!

For å si det slik... hadde det vært mitt hadde jeg ikke offentliggjort ( <- For et stygt ord ) det :fnise:

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Giromon.gif

Nå har jeg vært Djevelsk dyktig et par timer med motorsag

Nå tror jeg at jeg vil ha en iskald Vørterøl

0247.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah, vørterøl!! Det hadde jeg nesten glemt. Fantastisk godt.

Jeg skal sjenke meg enda en kopp med te :Nikke:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du verden får du ikke bråk med naboene da? Det er tross alt Palmesøndag i dag:sjokk: @NonJuan

Endret av fiole
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

9 minutter siden, fiole skrev:

Du verden får du ikke bråk med naboene da? Det er tross alt Palmesøndag i dag:sjokk: @NonJuan

Naboen bråker 24/7 ellers 7 dager i uka!!  Så er ikke veldig synd på han.  Sikkert musikk for han dette

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, Zenobia skrev:

Ah, vørterøl!! Det hadde jeg nesten glemt. Fantastisk godt.

Jeg skal sjenke meg enda en kopp med te :Nikke:

Liker du Vørterøl?  Makan... vi liker mye av det samme...!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Iskald vørterøl er det beste i hele verden. :rodmer:  *buuuuu-rpp!* 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Zenobia skrev:

Hey, også ser jeg at du har oppdatert signaturen din @NonJuan ! Den var bra :Nikke:

Japp det var på tide :P   

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært i DJ-tråden din og spilt Rebel Yell – var det da du herjet med motorsaga du lyttet til den? :P

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

17 minutter siden, fiole skrev:

Ingefærøl er også godt....iskald :mynona:

Jeg så i en test at E.C. Dahls sin ingefærøl bare fikk 2 poeng :(  Det er den jeg er vokst opp med. De andre snobbemerkene er ikke det samme :snurt:

17 minutter siden, Severus skrev:

Iskald Dr. Pepper er også godt

:vinke:dr-pepper-glass-can.png&f=1

Værsågod!|

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Zenobia skrev:

Jeg så i en test at E.C. Dahls sin ingefærøl bare fikk 2 poeng :(  Det er den jeg er vokst opp med. De andre snobbemerkene er ikke det samme :snurt:

:vinke:

Jeg kjøpte den siste ingefærølen på en invandrerbutikk og den var kjempegod...det var jo noe importert uten at jeg husker hvem eller hvor det kom fra så vil jeg kjenne igjen boksen 0.33 om jeg ser den. Har du en slik butikk i din verden...:)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg er en drøy time unna enhver innvandrerbutikk her jeg er :sukk: Sjelden jeg kommer meg på noe sånt. Men skulle det inntreffe, skal jeg se etter ingefærøl. Har du søkt på nettet? Var det asiatisk? Jeg fant et japansk..

Nå må jeg gå litt.. kommer kanskje tilbake utpå kvelden :goodbye:  Kos dere!

 

Endret av Zenobia
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingefærøl :

1,5 dl sukker

1,5 ss ingefær, revet

0,25 ts tørrgjær (en knivsodd)

1 stk sitron

  vann (nok til å fylle flaska nesten opp)

Slik gjør du det:

Dette er nok til 1,5 liter ingefærøl. Du trenger:

en stor brusflaske på 1,5 liter en trakt sukker sitron tørrgjær fersk ingefær

Bruk en plastflaske, ikke glass. Ølet gjærer og det finnes en sjanse for at flasken kan eksplodere. Bruk trakten og hell sukker og gjær ned i flasken. Rist godt så det blander seg.

Riv ingefær, press sitronen og bland med en gaffel. Hell blandingen ned i flasken. Fyll etter med vann. La det være tre centimeter med luft på toppen av flasken.Vend flasken til alt sukkeret har løst seg opp.

Sett flasken lunt til har blitt hard å klemme på. Dette tar mellom ett og to døgn. Sett så flasken i kjøleskapet for å stoppe gjæringen. Her bør den stå ytterligere ett døgn før du åpner den. Lagre den i kjøleskapet slik at gjæringen ikke starter opp igjen. Det kan det være lurt å bruke tesil når du heller i det første glasset.

Ølet får en helt minimal alkoholprosent (ca 0,4%).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har leita på litt på nett men finner ikke noe jeg kjenner igjen umiddelbart

Endret av fiole
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...