Gå til innhold

Roci's lille hudpleieblogg

  • blogginnlegg
    12
  • kommentarer
    0
  • visninger
    4 696

Om denne bloggen

Etter at jeg i voksen alder har opplevd hvor stor forskjell god hudpleie kan gjøre for huden, har jeg blitt en "hudpleienerd" som synes hudpleie er spennende og interessant. Det er mye "hype" rundt hudpleie, ikke minst når det gjelder anti-age, og det er fort gjort å la seg lure hvis man ikke vet hva man skal se etter. Det er virkelig en jungel der ute!

God og effektiv hudpleie trenger ikke være dyrt, og man kommer veldig langt med å vite hvilke ingredenser og virkestoffer man skal se etter, og hvilke det kan være greit å unngå.

Det er viktig å være klar over at jeg ikke er utdannet hudpleier, så jeg tilbyr ikke tjenester som hudpleieprogrammer osv., da jeg ikke er kvalifisert til det. Jeg vil etter beste evne sørge for at innholdet her på bloggen kan dokumenteres og er basert på kunnskap fra pålitelige kilder.

Jeg er 50+, og hudtypen min er moden, kombinert (normal/fet) og har lett for å bli dehydrert/fuktfattig. For noen år siden klarte jeg, til tross for ganske god kunnskap om hudpleie, å overbehandle huden min. Det tok flere måneder å reparere hudbarrieren, og huden min er fortsatt litt mer sensitiv enn hva den var før (noe som forsåvidt også kan skyldes overgangsalder), men det var samtidig en svært nyttig erfaring som jeg tar med meg videre.

 

Blogginnlegg i bloggen

Har du dehydrert hud?

I løpet av vinteren er det sikkert flere av oss som har opplevd at huden kjennes tørr og stram, og kanskje til og med blitt litt flassete. Kulde og tørr inneluft nærmest suger fukt fra huden, og den vanlige fuktighetskremen ser ikke ut til å fungere lenger. Samtidig opplever du kanskje i tillegg at huden er blankere og mer oljete, uten at det hjelper på den stramme følelsen. Hvis dette høres kjent ut, så har du sannsynligvis dehydrert hud. I motsetning til tørr hud, som er en hudtype, er de

Roci

Roci i Hudtilstand

×
×
  • Opprett ny...