Gå til innhold

Europeere og flyktninger fra Midt-Østen bør forenes...


Gjest Franke Ann

Anbefalte innlegg

Gjest Franke Ann

...i hat og forakt mot USA, og Barack Obama i særdeleshet. Dette gjelder også hissige innvandringsmotstandere og kvalmene do-gooders på begge sider av flyktningedebatten. Uansett hvem du er, og hvor du står, vit at alle bør vi kunne forenes om følgende: 1.Barack Obama er en klovn og 2.USA er inkompetente/uinteresserte i å iverareta Europas interesser.

For det er USA vi har å takke for den flyktningestrømmen vi nå ser til Europa. Så tusen takk for det. Tusen takk til USA for å ha skapt IS (et al). Takk til både Bush Jr og Sr, og takk til Bill Clinton, og ikke minst: Tusen takk, Barack Obama, for å ha satt kronen på verket i Syria og Libya, og virkelig åpnet slusene inn til Europa. 

[/rant]

Så Barack Obama, er han spesielt poppis hos dere for tiden? Progressive europeeres store kjæledegge, han som leder de snille demokratene i kampen mot de slemme republikanerne, USAs første president av antirasistisk rase. Spesielt norske kvinner pleier jo å sluke alt sånn der rått. Men hva syns dere om Obama nå for tiden? Fortsatt like hot? For, helt ærlig, dersom jeg var dere, ville jeg synes at Putin er mye mye hotere enn Obama. Så hva tenker dere om at Europa kanskje bør vurdere å begynne å smiske seg inn litt mer hos Russland, og litt mindre hos USA fremover?

Endret av Franke Ann
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...