Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

16 timer siden, Juliannaos skrev:

En av admin som skryter fælt av en oppskrift fra Tanja...

 

20170712_141343.png

Det er virkelig en kult. En matkult. Fra bunnen.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

3 timer siden, Jacklost skrev:

Det er virkelig en kult. En matkult. Fra bunnen.

Medlem i hønehjørnet?

Anonymkode: d8fcb...cf7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 timer siden, Juliannaos skrev:

En av admin som skryter fælt av en oppskrift fra Tanja...

 

20170712_141343.png

Og ingen overraskelse at vedkommende som la ut dette på MFB er administrator der......

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Jacklost skrev:

Det er virkelig en kult. En matkult. Fra bunnen.

PÅ bunnen mener du vel? :a034:

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 timer siden, AnonymBruker skrev:

Jeg er ikke ekspert altså, men hvorfor er det gjær i hevefri bakst?🙈

Anonymkode: ce259...409

Dette er det mange som har spurt om der inne... men da blir de stemplet som kverulerende og frekke 🙈 men ja, jeg skulle gjerne sett et skikkelig svar på dette! 

Anonymkode: 00d37...581

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det må da oppskriftseksperten svare på?

Det er bare sånn.....gjort det iallefall år. Det blir svaret. Lykke til

 

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg ikke skjønner er hvorfor hun ikke kan ta til seg rådene istedenfor å stå på sitt og slå tilbake med advarsler og utestengelse fra gruppen. Er det SÅ viktig for hun å bevise at hun er den perfeksjonerte, feilfrie "matguden" over alle guder, og at absolutt ingen kan "belære" selveste henne? Hvorfor er det så viktig å holde masken?

Hadde jeg drevet en blogg, hadde jeg gjerne justert oppskriften og lagt inn en notis nederst med "Mengden bakepulver er justert ned til 3-4ts etter at mange påpekte mengden. Takk til alle som har bidratt med innspill til oppskriften :-) "

På den måten kunne hun gjerne fått folk til å føle seg mer inkludert ved at gruppen føles som et samarbeid og et fellesskap. En plass hvor alle bidrar og innspill blir tatt i mot, fremfor å være basert på en ovenfra-og-ned kultur. Istedenfor at folk trenger å gå med klump i halsen fordi de har blitt kastet ut for å komme med et råd i beste mening, kunne de heller gått litt stolt og tenkt "Stilig, jeg kom med et godt råd til selveste T, og nå har hun faktisk oppdatert oppskriften sin. :-) "

Men det er vel nettopp en slik ovenfra-og-ned kultur de vil ha, når de kaller medlemmer for "gjester", bruker ord som "ledersamling" om treffene sine, og driver med denne spinnville modereringen mot folk som kommer med innspill. Her gjelder det heller virkelig å herske, og vise vanlige brukere hvor landet ligger, helt på "bunnen" av rangstigen!

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir vel snarere at hun etter nøye planleggibg og oppfinnibg har bestemt seg for å redusere mengden bakepulver mot å piske et eller annet litt hardere, fordi det skal være 100% hennes og hun kan ikke gå med på at det var for mye i utgangspunktet, hun har bare designet og funnet opp en ny måte å gjøre det på. 

Dama er jo Reodor Felgen på kjøkkenet. 

Anonymkode: d0d34...47d

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 timer siden, tonebelinda skrev:

Og ingen overraskelse at vedkommende som la ut dette på MFB er administrator der......

En admin?  Du tuller nå?

Anonymkode: d8fcb...cf7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk en gang til svar at de hevefrie tebriksene trenger gjær for å heve i ovnen mens de stekte........:edie:

Anonymkode: 126ec...076

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

40 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Fikk en gang til svar at de hevefrie tebriksene trenger gjær for å heve i ovnen mens de stekte........:edie:

Anonymkode: 126ec...076

Kødder du?

Anonymkode: d8fcb...cf7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

52 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Fikk en gang til svar at de hevefrie tebriksene trenger gjær for å heve i ovnen mens de stekte........:edie:

Anonymkode: 126ec...076

😂😂😂

Anonymkode: 00d37...581

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

23 timer siden, AnonymBruker skrev:

Det må da oppskriftseksperten svare på?

Det er bare sånn.....gjort det iallefall år. Det blir svaret. Lykke til

 

Anonymkode: d8fcb...cf7

Prøvde meg på å spørre igjen, admin svarer "Bare prøv uten da!"

Anonymkode: e07c6...258

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Prøvde meg på å spørre igjen, admin svarer "Bare prøv uten da!"

Anonymkode: e07c6...258

Akkurat. De slenger ut "tomme" svar. For de vet ikke,skjønner ikke. 

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Og der ble den stengt. Jesus Christ!

Anonymkode: e07c6...258

Tror den er slettet nå.....

Anonymkode: 100ad...85f

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Jaja...Si en ting, gjøre en annen...

 

http://imgur.com/a/Ktcy8

 

 

 

Anonymkode: a83c5...cfa

Jupps, de endret denne regelen i all stillhet og kan bare ikke skjønne hvorfor gjestene ikke klaaarer å lese reglene altså!

Det beste er å lese reglene minst to-tre ganger om dagen for å være sikker på at alle endringer blir registrert. I tillegg må alle innlegg starte med "Ikke for å være negativ..." eller "Beklager om dette ikke passer inn, men..." Vær alltid ydmyk på forhånd så du er sikker på at Sjefskokka og hennes minions er tilstrekkelig blidgjort, og vil du helgardere deg skikkelig så skryt vilt av ett eller annet T har kokt i sammen, og da helst med ordene "orgasme", "ekstase" eller "fantastisk". Da er du reddet!
Men for all del, ikke vær flink eller kom med for gode råd! Hele tiden hold deg på det jevne. Vær flink nok til at T & co er blide og gjestene klikker liker, men aldri så flink at du overgår T! Det er dødssynd nummer 1 inne på MFB. Glem aldri at du bare er gjest!

:rolleyes::ler:

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...