AnonymBruker Skrevet 2. august 2017 #10381 Del Skrevet 2. august 2017 Noen som ikke har fått med seg reglene om at man ikke skal spørre spm vedrørende oppskriftene til T 🙊 Anonymkode: 950e0...924 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2017 #10382 Del Skrevet 2. august 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Noen som ikke har fått med seg reglene om at man ikke skal spørre spm vedrørende oppskriftene til T 🙊 Anonymkode: 950e0...924 Den der plastikk-osten irriterer vettet av meg, og Dronningen skryter så fælt av denne "kjempegode cheddaren", den duger jo ikke til noe! Jeg får angst! Anonymkode: 98cbf...f72 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. august 2017 #10383 Del Skrevet 3. august 2017 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Den der plastikk-osten irriterer vettet av meg, og Dronningen skryter så fælt av denne "kjempegode cheddaren", den duger jo ikke til noe! Jeg får angst! Anonymkode: 98cbf...f72 Ja altså det er jo nesten ikke cheddar i slike "oster" engang. Jeg kan fint bruke ei sånn skive på en burger, blir digg det, men jeg kaller det ikke cheddar ass Anonymkode: f1250...498 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pet Skrevet 3. august 2017 #10384 Del Skrevet 3. august 2017 11 timer siden, Juliannaos skrev: Huff, denne damen søker etter MATRÅD, og dette er svaret fra dronningen.. Ja ikke no er som litt sukker når man har halsebrann eller reflux, beste rådet jeg har sett på lenge. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. august 2017 #10385 Del Skrevet 3. august 2017 Den konkurransen forsvant fort ned på sida. Vil medlemmene spare henne 500lappen? Det er jo snilt Anonymkode: 12d42...963 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. august 2017 #10386 Del Skrevet 3. august 2017 14 timer siden, AnonymBruker skrev: Den der plastikk-osten irriterer vettet av meg, og Dronningen skryter så fælt av denne "kjempegode cheddaren", den duger jo ikke til noe! Jeg får angst! Anonymkode: 98cbf...f72 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Ja altså det er jo nesten ikke cheddar i slike "oster" engang. Jeg kan fint bruke ei sånn skive på en burger, blir digg det, men jeg kaller det ikke cheddar ass Anonymkode: f1250...498 vet ikke om jeg vil kalle det ost engang. Den var bare ekkel. Prøvde den på anbefaling fra en venninne som normalt er stødig på kjøkkent. Vil si det fra hennes side var et gedigent feilsteg. Anonymkode: 12d42...963 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. august 2017 #10387 Del Skrevet 3. august 2017 14 timer siden, AnonymBruker skrev: Den der plastikk-osten irriterer vettet av meg, og Dronningen skryter så fælt av denne "kjempegode cheddaren", den duger jo ikke til noe! Jeg får angst! Anonymkode: 98cbf...f72 Den osten der....mer ikke mye ekte cheddar. Den smaker faktisk plast også Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. august 2017 #10388 Del Skrevet 3. august 2017 Er det ikke lov å spørre om oppskriften hennes? Hun må jo regne med at folk spør. Syns det sto at det var siden for læring? Hvorfor er det ikke lov? Om det ikke er lov,så bør hun legge ned. Hva var årsaken til at hun startet gruppen?har hun glemt det? Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 3. august 2017 #10389 Del Skrevet 3. august 2017 21 timer siden, Juliannaos skrev: Jeg la nå inn et ganske langt innlegg her i tråden engang om hvordan forbedre brukervennlighet på bloggen og kvaliteten på bilder... så hun er ikke veldig interessert i å lære nei. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 3. august 2017 #10390 Del Skrevet 3. august 2017 1 time siden, Auri skrev: Jeg la nå inn et ganske langt innlegg her i tråden engang om hvordan forbedre brukervennlighet på bloggen og kvaliteten på bilder... så hun er ikke veldig interessert i å lære nei. Stemmer - det husker jeg. Det var et supert innlegg du skrev, og rådene du kom med ville under andre omstendigheter ha kostet en del kroner. Her ble de presentert gratis og på sølvfat - men selv ikke det var nok. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2017 #10391 Del Skrevet 4. august 2017 Noe sier meg at den kaka ikke er lett å få til... Jeg hadde byttet oppskrift etter forsøk nr to som var mislykket. Kudos til dama som holder ut 10 forsøk og bare ett lyktes.... Anonymkode: 12d42...963 20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Matmonsen Skrevet 4. august 2017 #10392 Del Skrevet 4. august 2017 Er det bakepulverkaken det der? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pet Skrevet 4. august 2017 #10393 Del Skrevet 4. august 2017 12 timer siden, AnonymBruker skrev: Noe sier meg at den kaka ikke er lett å få til... Jeg hadde byttet oppskrift etter forsøk nr to som var mislykket. Kudos til dama som holder ut 10 forsøk og bare ett lyktes.... Anonymkode: 12d42...963 Mamma skrøt mye av meg når jeg laget kake som på bilde der men da var jeg 10år. Har sett samme kake på bloggen å lurte på om barna hadde hatt bakedag, men så la hun ut cupcake med samma rotete pynt så da forsto jeg at bedre enn dette blir det ikke. Hun som har laget tråden bør få råd om å gå inn å se på alle andre blogger for alle er bedre en T på kake og pynting, dette sier jeg uten å overdrive............. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2017 #10394 Del Skrevet 4. august 2017 På 3.8.2017 den 15.37, AnonymBruker skrev: Er det ikke lov å spørre om oppskriften hennes? Hun må jo regne med at folk spør. Syns det sto at det var siden for læring? Hvorfor er det ikke lov? Om det ikke er lov,så bør hun legge ned. Hva var årsaken til at hun startet gruppen?har hun glemt det? Anonymkode: d8fcb...cf7 Det er lov å spørre om alt mulig, men ikke lov å stille spørsmål som potensielt kan diskreditere T. Da ryker man fort "på hodet og ræva" ut.. Anonymkode: 100ad...85f 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pet Skrevet 4. august 2017 #10395 Del Skrevet 4. august 2017 (endret) 42 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er lov å spørre om alt mulig, men ikke lov å stille spørsmål som potensielt kan diskreditere T. Da ryker man fort "på hodet og ræva" ut.. Anonymkode: 100ad...85f Så sant så sant....... man bør gjøre seg dum om medlemskapet skal vare eller være stille som mus .. Begge deler funker kjempe bra Endret 4. august 2017 av pet 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christiane_W Skrevet 4. august 2017 #10396 Del Skrevet 4. august 2017 Jeg er ikke medlem av gruppa, men har fulgt denne tråden en stund for underholdningens skyld og jeg bare fatter ikke at de har over 157.000 medlemmer med det "regimet" admin-gjengen med T i spissen kjører... Så mange latterlige regler og den evige bloggpushingen. Jeg kommer ikke til å søke om medlemskap for å si det sånn, han jeg er gift med overgår T på kjøkkenet, til tross for at vi ikke har pizzamel i huset! Jeg har forresten vært inne på både bloggen og ikke minst Instagram kontoen og bildene er jo jevnt over av laber kvalitet, jeg har venner som poster langt bedre bilder av hverdagsmat enn hva T og resten av gjengen bak Mat fra bunnen presterer. De trenger seriøst et kurs i fotografering og matstyling. For eksempel: http://imgur.com/a/LSH6t Det øverste er fra Mat fra bunnen https://www.instagram.com/matfrabunnenfb/ Det nederste fra matbloggeren Marias salt og Søtt https://www.instagram.com/mariassaltogsott/ Jeg er i alle fall ikke i tvil om hvilke bilder jeg blir fristet av. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SweetM Skrevet 4. august 2017 #10397 Del Skrevet 4. august 2017 På 2. august 2017 den 7.24, Simbyxor skrev: Min oppskrift: 3dl seterrømme 2 dl Kremfløte 100 g Bremykt 1 ss ribbefett 2 never basilikum 1/2 ts sort pepper 400 g ister 8 eggeplommer 4 ss potetmel Bland alt sammen til en suppe, ha i ildfast form, topp med 2 pakker mozzarella. Stek i ovn i 30 min på 225 grader. Del opp retten med smørkniv før servering. Har ikke Bremykt. Kan jeg bruke Meierismør? Setertypen med ekstra salt? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Simbyxor Skrevet 4. august 2017 #10398 Del Skrevet 4. august 2017 1 minutt siden, SweetM skrev: Har ikke Bremykt. Kan jeg bruke Meierismør? Setertypen med ekstra salt? Ja, så lenge den inneholder mye fett! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Simbyxor Skrevet 4. august 2017 #10399 Del Skrevet 4. august 2017 (endret) På 2.8.2017 den 8.45, pet skrev: Ser nydelig ut, til å spise opp rett og slett Takk <3 <3 På 2.8.2017 den 8.50, Pinkee skrev: Sorry, ikke spiselig, du glemte SALT! Må ha 5-6 ss av det, minst! Oi.. beklager.. du kan gjerne tilsette noen spiseskjeer, etter smak På 2.8.2017 den 9.07, Wenda skrev: Og bilde burde være litt mer innbydende. Ta det gjerne på nytt, i et kjøkken med dårlig lys på en brun benkeplate med beige bakgrunn. Rundt 20-21 om kvelden er perfekt tidspunkt å ta bilde Er dette bedre, da? På 2.8.2017 den 10.00, AnonymBruker skrev: Og serviset må ha masse mønster som stjeler fokus fra maten. Anonymkode: d0d34...47d På 2.8.2017 den 10.33, AnonymBruker skrev: Kan jeg bruke hvit pepper? Har ikke sort. Anonymkode: d8fcb...cf7 Du kan bruke hvit, men doble mengden.. Endret 4. august 2017 av Simbyxor 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2017 #10400 Del Skrevet 4. august 2017 15 minutter siden, Christiane_W skrev: Jeg er ikke medlem av gruppa, men har fulgt denne tråden en stund for underholdningens skyld og jeg bare fatter ikke at de har over 157.000 medlemmer med det "regimet" admin-gjengen med T i spissen kjører... Så mange latterlige regler og den evige bloggpushingen. Jeg kommer ikke til å søke om medlemskap for å si det sånn, han jeg er gift med overgår T på kjøkkenet, til tross for at vi ikke har pizzamel i huset! Jeg har forresten vært inne på både bloggen og ikke minst Instagram kontoen og bildene er jo jevnt over av laber kvalitet, jeg har venner som poster langt bedre bilder av hverdagsmat enn hva T og resten av gjengen bak Mat fra bunnen presterer. De trenger seriøst et kurs i fotografering og matstyling. For eksempel: http://imgur.com/a/LSH6t Det øverste er fra Mat fra bunnen https://www.instagram.com/matfrabunnenfb/ Det nederste fra matbloggeren Marias salt og Søtt https://www.instagram.com/mariassaltogsott/ Jeg er i alle fall ikke i tvil om hvilke bilder jeg blir fristet av. Bruker trines matblogg. Forøvrig fornyet nå. Anonymkode: d8fcb...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg