Severus Skrevet 25. mai 2016 #6221 Del Skrevet 25. mai 2016 Tebriks er de nye gule bombene. 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2016 #6222 Del Skrevet 25. mai 2016 Noen legger ut gule bomber. I de neste ukene så blir det postet X antall ganger spørsmål om hvordan man lager gule bomber Nå rundt 17. Mai så ble det postet en post om pavlova. Fortsatt er det folk som spør hvordan man lager pavlova Samme gjelder disse tebriksene også Og sånn fortsetter det året gjennom og ved årsskiftet så gjentas alt om igjen Svært lite nytt og inspirerende (nei, pasta med vilt er langt ifra nytt selv om den selvutnevnte matguruen aldri har hørt eller sett det før som hun poengterer) Anonymkode: f1250...498 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2016 #6223 Del Skrevet 25. mai 2016 Prøvde å finne gladkokken på blogglisten, men fant ikke. Må da være høyt oppe? Går på bloggen gladelig. Er så inspirerende, flotte fotos, skikkelig skrevet, godt forklart. Sånne bør man støtte på blogg Anonymkode: d8fcb...cf7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2016 #6224 Del Skrevet 25. mai 2016 42 minutter siden, AnonymBruker skrev: Pasta med vilt? Nytt? Jøss, vanlig her, for liker ikke kjøttdeig og pølser. Sist brukte jeg rester fra fenalår. Pasta og vilt er da vanlig. Noen som kan fortelle meg oppskriften? Har masse oppskrifter med vilt jeg bruker. Kan se om jeg finner hennes blant de Anonymkode: d8fcb...cf7 ViltpastaEn neve spaghetti Rester av vilt 300-500 g2 dl fløte3 eggeplommer1 boks snøfrisk3 sjarlottløk 1 ts salt1 ts pepper1 ts rosmarin 1 ts basilikum1 ts timian. Fersk timian og basilikum til pynt (+ smør til steking) Anonymkode: 1fcc2...25e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2016 #6225 Del Skrevet 25. mai 2016 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Prøvde å finne gladkokken på blogglisten, men fant ikke. Må da være høyt oppe? Går på bloggen gladelig. Er så inspirerende, flotte fotos, skikkelig skrevet, godt forklart. Sånne bør man støtte på blogg Anonymkode: d8fcb...cf7 www.Gladkokken.com Anonymkode: 1fcc2...25e 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ForumEmma Skrevet 25. mai 2016 #6226 Del Skrevet 25. mai 2016 Gladkokken har egen fb side for de som lurer 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2016 #6227 Del Skrevet 25. mai 2016 35 minutter siden, AnonymBruker skrev: ViltpastaEn neve spaghetti Rester av vilt 300-500 g2 dl fløte3 eggeplommer1 boks snøfrisk3 sjarlottløk 1 ts salt1 ts pepper1 ts rosmarin 1 ts basilikum1 ts timian. Fersk timian og basilikum til pynt (+ smør til steking) Anonymkode: 1fcc2...25e Er dette noe nytt? Bytt ut vilt med kylling, pølser, kjøttdeig, spekemat så finner du det i de fleste kjøkken. Anonymkode: d8fcb...cf7 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mousj Skrevet 25. mai 2016 #6228 Del Skrevet 25. mai 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: ViltpastaEn neve spaghetti Rester av vilt 300-500 g2 dl fløte3 eggeplommer1 boks snøfrisk3 sjarlottløk 1 ts salt1 ts pepper1 ts rosmarin 1 ts basilikum1 ts timian. Fersk timian og basilikum til pynt (+ smør til steking) Anonymkode: 1fcc2...25e SIden vi tygger oss igjennom minst to hjort i løpet av året, så blir det ofte pasta med hjortekjøtt. Men hva som er poenget med TRE eggeplommer, og to hele desiliter fløte er ubegripelig. Om du freser løken, har i litt hvitvinseddik og lar dette koke inn, og sper med kraft eller pastavann, så kan en justere med litt fløte og ost for å få kremet konsistens på sausen. Og da får man til og med frem smaken på det kjøttet man har brukt. I dette kunne du brukt Firstprice boksskinke eller biter av eggekartong. Fløten og osten tar knekken på all annen smak i det blandingsforholdet der. Og kjære Tanja - det er fremdeles veldig vanlig å bruke STOR bokstav i tittelen på blogginnlegg... 20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluffe Skrevet 25. mai 2016 #6229 Del Skrevet 25. mai 2016 2 timer siden, ForumEmma skrev: Gladkokken har egen fb side for de som lurer Oppfordrer alle til å melde seg inn 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 25. mai 2016 #6230 Del Skrevet 25. mai 2016 Åh djeveleggene til Gladkokken så skikkelig nam ut! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 25. mai 2016 #6231 Del Skrevet 25. mai 2016 Og noen i Mfb vet fortsatt ikke forskjellen på timian og rosmarin... Bare sjekk bildene til både viltgryta og de tebriksene. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 25. mai 2016 #6232 Del Skrevet 25. mai 2016 Wenche 25.05.2016 kl.15:46 Et raskt googlesøk så finner du flere viltpastaretter:) Mat fra bunnen 25.05.2016 kl.19:07 Åja Wenche: )Jeg har ikke googlet. Men jeg har aldri sett det på noe spisested Og jeg bare måtte dele denne... Ikke rart man tror man har funnet opp alle mulige retter hvis referanseområdet er begrenset til det man har sett på menyen til en restaurant. 37 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2016 #6233 Del Skrevet 25. mai 2016 3 minutter siden, onyx skrev: Wenche 25.05.2016 kl.15:46 Et raskt googlesøk så finner du flere viltpastaretter:) Mat fra bunnen 25.05.2016 kl.19:07 Åja Wenche: )Jeg har ikke googlet. Men jeg har aldri sett det på noe spisested Og jeg bare måtte dele denne... Ikke rart man tror man har funnet opp alle mulige retter hvis referanseområdet er begrenset til det man har sett på menyen til en restaurant. Hahahahahahaha!! Flirer feil på meg! Å, den hjemmesiden til gladkokken var flott! Flere oppskrifter der jeg skal prøve, man får lyst til det når bildene er så lekre! Anonymkode: d877a...8fb 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 25. mai 2016 #6234 Del Skrevet 25. mai 2016 7 minutter siden, onyx skrev: Wenche 25.05.2016 kl.15:46 Et raskt googlesøk så finner du flere viltpastaretter:) Mat fra bunnen 25.05.2016 kl.19:07 Åja Wenche: )Jeg har ikke googlet. Men jeg har aldri sett det på noe spisested Og jeg bare måtte dele denne... Ikke rart man tror man har funnet opp alle mulige retter hvis referanseområdet er begrenset til det man har sett på menyen til en restaurant. Hahahahahahaha hahahahahaha 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #6235 Del Skrevet 26. mai 2016 23 timer siden, onyx skrev: Wenche 25.05.2016 kl.15:46 Et raskt googlesøk så finner du flere viltpastaretter:) Mat fra bunnen 25.05.2016 kl.19:07 Åja Wenche: )Jeg har ikke googlet. Men jeg har aldri sett det på noe spisested Og jeg bare måtte dele denne... Ikke rart man tror man har funnet opp alle mulige retter hvis referanseområdet er begrenset til det man har sett på menyen til en restaurant. Kunne vært interessant å vite hvilke spisesteder T frekventerer? Så vidt jeg har fått med meg, bor hun et godt stykke unna større byer (der det er stort utvalg av spisesteder). Jeg har forøvrig spist pasta med viltkjøtt veldig mange ganger, både hjemme og på spisesteder. Mest i Italia (der det finnes minst ørten hundre varianter), men også i Oslo. Egentlig litt rart; det virker som om at "primus motor" og "grunnlegger" av Norges største matgruppe på FB ikke er orientert om matretter i de store "matlandene", som Italia, Frankrike m.fl...... Anonymkode: 51eb8...e11 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #6236 Del Skrevet 26. mai 2016 Haha, jeg likte kommentaren inne på bloggen. Måtte inn dit for å sjekke oppskriften på friterte bananer. Sitat (navn) 28.04.2016 kl.21:34 Serveringstips: del opp bananen i to. Da ser det ikke ut som en penis 😉 Sitat Mat fra bunnen 29.04.2016 kl.18:14 Gir vel bare ekstra appetitt det (navn) Anonymkode: 9c2f8...a56 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 26. mai 2016 #6237 Del Skrevet 26. mai 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Kunne vært interessant å vite hvilke spisesteder T frekventerer? Så vidt jeg har fått med meg, bor hun et godt stykke unna større byer (der det er stort utvalg av spisesteder). Jeg har forøvrig spist pasta med viltkjøtt veldig mange ganger, både hjemme og på spisesteder. Mest i Italia (der det finnes minst ørten hundre varianter), men også i Oslo. Egentlig litt rart; det virker som om at "primus motor" og "grunnlegger" av Norges største matgruppe på FB ikke er orientert om matretter i de store "matlandene", som Italia, Frankrike m.fl...... Anonymkode: 51eb8...e11 Jeg spiste pizza med reinkjøtt på ei sjappe i Nord Sverige, de hadde også pasta både med elg,rein,hjort etc. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #6238 Del Skrevet 26. mai 2016 Blir helt matt. Innehaver av gruppa vil mishandle biff og drukne i saus. En stakkar prøver å si i mot, men den dama gir seg ikke på hakka møkk. MÅ ha siste ordet. Anonymkode: af244...ec8 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #6239 Del Skrevet 26. mai 2016 19 minutter siden, AnonymBruker skrev: MÅ ha siste ordet. Anonymkode: af244...ec8 Hun er kjent for det desverre... Anonymkode: e42bc...d56 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #6240 Del Skrevet 26. mai 2016 25 minutter siden, AnonymBruker skrev: Blir helt matt. Innehaver av gruppa vil mishandle biff og drukne i saus. En stakkar prøver å si i mot, men den dama gir seg ikke på hakka møkk. MÅ ha siste ordet. Anonymkode: af244...ec8 Lenger opp blant kommentarene skriver en dame at retten nok blir god kjøttdeig eller karbonadedeig også. T svarer "Usikker", en annen gjest skriver at hun lager en lignende rett med kjøttdeig og at det er veldig godt. T svarer da at "Er vel hva en er vant med og liker 😊 For meg er denne med biff." Veldig merkelig å være så lite åpen for endring av oppskrifter, det er jo akkurat det hun gjør når hun "finner opp" en ny rett... Anonymkode: a11da...c58 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg