Marimba Skrevet 22. mai 2016 #6141 Del Skrevet 22. mai 2016 1 minutt siden, Pawn Hearts skrev: Hvis det er denne oppskriften, er det ikke bakepulver i dem: https://stineskaker.com/2015/07/01/luftige-tebriks/comment-page-1/ Dessuten skal deigen heves, så jeg skjønner ikke helt hva folk diskuterer her. Finnes det en annen oppskrift? Sjefen har komponert en annen oppskrift på fylte tebriks som ikke skal heve, med natron, gjær, pizzamel, masse smør og kefir. http://imgur.com/koWqMRK 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labbetuss40 Skrevet 22. mai 2016 #6142 Del Skrevet 22. mai 2016 Den 20. mai 2016 at 19.13, Lafemmemauvaise skrev: Hvis profilen din er lukket, så kan de ikke snoke rundt på den. Men et av opptakskravene er faktisk at du gir dem tilgang til profilen din, altså må du gjøre FB-sida di åpen og offentlig. Du skal med andre ord gi bæng i privatlivet ditt for å bli medlem av ei FB-gruppe. Sorry, men til tross for all mulig underholdning, så ønsker jeg ikke vilt fremmede mennesker med tilsynelatende overdrevet ego snokende rundt på profilen min. Hvor har du dette fra egentlig? Dette er så langt fra sannheten som det går an å komme. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 22. mai 2016 #6143 Del Skrevet 22. mai 2016 8 minutter siden, Marimba skrev: Sjefen har komponert en annen oppskrift på fylte tebriks som ikke skal heve, med natron, gjær, pizzamel, masse smør og kefir. http://imgur.com/koWqMRK Oi sann. Det var bokstavelig talt andre boller. Den greia der tør jeg ikke prøve meg på. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 22. mai 2016 #6144 Del Skrevet 22. mai 2016 28 minutter siden, Labbetuss40 skrev: Hvor har du dette fra egentlig? Dette er så langt fra sannheten som det går an å komme. Hvis du leser gjennom tråden, så vil du se at a) Dette har vært tatt opp tidligere b) Jeg har i ettertid revidert utsagnet mitt c) En av adminsene fra MFB har selv sagt at en åpen profil betraktelig øker muligheten for opptak. Så det er vitterlig ikke så fjernt fra sannheten som du påstår ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6145 Del Skrevet 22. mai 2016 39 minutter siden, Marimba skrev: Sjefen har komponert en annen oppskrift på fylte tebriks som ikke skal heve, med natron, gjær, pizzamel, masse smør og kefir. http://imgur.com/koWqMRK Klarer ikke lese det. Blir for smått. Hvordan få den større. Gikk ikke her Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Birdo Skrevet 22. mai 2016 #6146 Del Skrevet 22. mai 2016 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Klarer ikke lese det. Blir for smått. Hvordan få den større. Gikk ikke her Anonymkode: d8fcb...cf7 Trykk på bildet 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 22. mai 2016 #6147 Del Skrevet 22. mai 2016 53 minutter siden, Marimba skrev: Sjefen har komponert en annen oppskrift på fylte tebriks som ikke skal heve, med natron, gjær, pizzamel, masse smør og kefir. http://imgur.com/koWqMRK Skal de ikke etterheves heller? Bare lage deig, kjevle ut, og så steke? Hva er da vitsen med gjær? 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 22. mai 2016 #6148 Del Skrevet 22. mai 2016 Et øyeblikk siden, Pinkee skrev: Skal de ikke etterheves heller? Bare lage deig, kjevle ut, og så steke? Hva er da vitsen med gjær? Ikke noe heving. Det var derfor jeg ble temmelig satt ut når jeg så på oppskriften og innså at dette ikke var bakepulverbakst. Det er godt mulig disse smaker greit når de er ferske, men jeg lurer veldig på hvordan de f.eks smaker dagen etter.. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 22. mai 2016 #6149 Del Skrevet 22. mai 2016 2 minutter siden, Marimba skrev: Ikke noe heving. Det var derfor jeg ble temmelig satt ut når jeg så på oppskriften og innså at dette ikke var bakepulverbakst. Det er godt mulig disse smaker greit når de er ferske, men jeg lurer veldig på hvordan de f.eks smaker dagen etter.. Man kan vel si det slik; smaker best nystekte, bør fryses hvis man ikke spiser alt med det samme! Men, nå fikk jeg egentlig lyst til å prøvebake de, både med og uten gjær. For jeg skjønner bare ikke vitsen med gjær hvis den ikke får lov å utvikle seg? Må jo bare medføre at baksten smaker gjær, helt unødvendig, eller? 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 22. mai 2016 #6150 Del Skrevet 22. mai 2016 20 minutter siden, Pinkee skrev: Man kan vel si det slik; smaker best nystekte, bør fryses hvis man ikke spiser alt med det samme! Men, nå fikk jeg egentlig lyst til å prøvebake de, både med og uten gjær. For jeg skjønner bare ikke vitsen med gjær hvis den ikke får lov å utvikle seg? Må jo bare medføre at baksten smaker gjær, helt unødvendig, eller? Prøv og gi tilbakemelding, gjerne inne på MFB-gruppa også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 22. mai 2016 #6151 Del Skrevet 22. mai 2016 12 minutter siden, Marimba skrev: Prøv og gi tilbakemelding, gjerne inne på MFB-gruppa også Har ikke det som skal til, så må bli en annen dag. Og, MFB-gruppa holder jeg meg langt unna, så der blir i alle fall ingen tilbakemelding! Leste her, før jeg hørte om gruppa andre plasser så.......null medlemskap på meg! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 22. mai 2016 #6152 Del Skrevet 22. mai 2016 Nå er stroganoffen tilbake. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6153 Del Skrevet 22. mai 2016 En kvinne la ut et bilde av en sommerdessert. Sånn helt enkelt. Et krus med vaniljeis, friske jordbær og rørte jordbær. På toppen er det sjokoladekjeks, physalis og revet sjokolade. Så er det en annen dame som spør om oppskrift. Ærlig talt? Får være måte på hva man trenger oppskrift på. Anonymkode: 7cd9b...244 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6154 Del Skrevet 22. mai 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: En kvinne la ut et bilde av en sommerdessert. Sånn helt enkelt. Et krus med vaniljeis, friske jordbær og rørte jordbær. På toppen er det sjokoladekjeks, physalis og revet sjokolade. Så er det en annen dame som spør om oppskrift. Ærlig talt? Får være måte på hva man trenger oppskrift på. Anonymkode: 7cd9b...244 De skal omtrent ha oppskrift på oppkoking av vann 😁 Anonymkode: 16e02...892 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6155 Del Skrevet 22. mai 2016 NY REGEL FOLKENS! Dialekt ikke tillatt da det kan være vanskelig for mange å forstå budskapet. Innlegg på dialekt slettes umiddelbart.Skriv ren bokmål, nynorsk, svensk eller dansk. ( Vi tar hensyn til lærevansker/ dysleksi etc.) Ble ikke så godt mottatt den regelen nei. Anonymkode: 7cd9b...244 18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6156 Del Skrevet 22. mai 2016 Flott regel. Men de burde hatt en moderator som kunne skrive litt mer riktig til å presentere den. Hater dialekt. Folk som skriver feil er helt ok, men de som insisterer på å skrive fonetisk er rimelig navlebeskuende. Anonymkode: d0d34...47d 34 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 22. mai 2016 #6157 Del Skrevet 22. mai 2016 Digger den nye regelen! Bra gjort MFB Men at så mange reagerer på at de ikke får lov til å skrive på dialekt synes jeg egentlig er ganske sjokkerende... Er det virkelig så vanlig å skrive på dialekt? Og så vanskelig å "legge om" fra dialekt til bokmål eller nynorsk? 23 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6158 Del Skrevet 22. mai 2016 Hater den regelen. Hvor mange regler skal den gruppa egentlig ha? Anonymkode: 7cd9b...244 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 22. mai 2016 #6159 Del Skrevet 22. mai 2016 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: NY REGEL FOLKENS! Dialekt ikke tillatt da det kan være vanskelig for mange å forstå budskapet. Innlegg på dialekt slettes umiddelbart.Skriv ren bokmål, nynorsk, svensk eller dansk. ( Vi tar hensyn til lærevansker/ dysleksi etc.) Ble ikke så godt mottatt den regelen nei. Anonymkode: 7cd9b...244 Dette var en god regel! Veldig slitsomt å lese tekst som er skrevet på dialekt, og synes det er flott at de godtar svensk og dansk også 13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fotballflue Skrevet 22. mai 2016 #6160 Del Skrevet 22. mai 2016 De sier den nye reglen er diskriminering? På hvilken måte? Også virker det som at enkelte tror at de snakker bokmål i Oslo, siden det sies at alle utenfor Oslo ikke får skrive på sin dialekt 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg