Gjest Pjusk Skrevet 22. september 2004 #1 Del Skrevet 22. september 2004 Vet nesten ikke om dette kan kvalifisere til pizza, men den smaker iallefall kjempegodt!!! Toro Pizzabunn-mix (tilsett bare vann) Kjevl ut til en pizzaleiv og smør på pesto og strø på mozzarello-ost. Jeg er kjempeglad i skorper, så jeg bretter kantene godt inn på pizzaen (blir nesten innbakt). Stekes på 250 grader i ca. 12. min. Nam - nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 22. september 2004 #2 Del Skrevet 22. september 2004 Vi gjorde det enda enklere i går, for vi hadde superdårlig tid... Tok ut noen pitabrød fra fryseren, la dem på en plate og slang på div. fyll + ost. Inn i ovnen i ti minutter, og vi hadde knallgod "hurtigmat"! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 27. september 2004 #3 Del Skrevet 27. september 2004 Pjusk, dette er da absolutt Pizza!! Nam!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 27. september 2004 #4 Del Skrevet 27. september 2004 Foretrekker litt tykk bunn med masse fyll, jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 28. september 2004 #5 Del Skrevet 28. september 2004 Dette minner meg om hjemmelagd-variant av dr Oetkers mozarella og pesto-pizza :slurp: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 28. september 2004 #6 Del Skrevet 28. september 2004 Nan (brød, ikke morsmelkerstatning) er supert som pizzabunn forresten. I alle fall om du har dårlig tid og liker tykk bunn på pizzaen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 28. september 2004 #7 Del Skrevet 28. september 2004 Nan (brød' date=' ikke morsmelkerstatning) er supert som pizzabunn forresten. I alle fall om du har dårlig tid og liker tykk bunn på pizzaen.[/quote'] Smart Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pjusk Skrevet 29. september 2004 #8 Del Skrevet 29. september 2004 Dette minner meg om hjemmelagd-variant av dr Oetkers mozarella og pesto-pizza :slurp: Behøver jeg å si hvor inspirasjon kom fra?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss Marple Skrevet 29. september 2004 #9 Del Skrevet 29. september 2004 Ciabatta funker også veldig godt som pizzabunn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aline Skrevet 29. september 2004 #10 Del Skrevet 29. september 2004 hmm... nan-brød som bunn hørtes godt ut. Hvor sunt kan man lage en pizza? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 29. september 2004 #11 Del Skrevet 29. september 2004 har noen prøvd de pose-fyllene som finnes fra toro? Hadde tenkt til å lage pizza idag og har kjøpt sånn ferdig-deig pose.Stor pose. Hvor mange poser med fyll trenger jeg til dette?Holder det med en, eller bør jeg bruke to..? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 29. september 2004 #12 Del Skrevet 29. september 2004 Hvor sunt kan man lage en pizza? Pizza er ikke så usunt som man tror. Bruk grovere mel i bunnen. Selve tomatsausen er det praktisk talt ikke noe fett i, om man ikke steker løken i en hel pakke smør da. Bruk mager topping, f.eks. kyllingkjøtt eller karbonadedeig og lettost på toppen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Virvar Skrevet 29. september 2004 #13 Del Skrevet 29. september 2004 Gjest, en pakke holder til en pizza Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 29. september 2004 #14 Del Skrevet 29. september 2004 Pizza er ikke så usunt som man tror. Bruk grovere mel i bunnen. Selve tomatsausen er det praktisk talt ikke noe fett i, om man ikke steker løken i en hel pakke smør da. Bruk mager topping, f.eks. kyllingkjøtt eller karbonadedeig og lettost på toppen. Jeg bruker oppskrift fra Grete Roede, og lager stor og god pizza som jeg og mannen blir mer enn mette av. Den holder seg da innenfor GR-grensene for hvor mye kalorier man skal spise til middag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 29. september 2004 #15 Del Skrevet 29. september 2004 Grønnsakspizza er faktisk veldig godt. løk, sjampinjong, paprika, mais, advokado, squash, tomat.. man kan putte de fleste grønnsaker på pizza. blir både godt og sunt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aline Skrevet 30. september 2004 #16 Del Skrevet 30. september 2004 Jeg prøvde ut i går; Nan-brød (ikke verdens sunneste alternativ kanskje men...), kjøpte en boks knuste tomater iblandet litt urter, vårløk, spekeskinke, den lett-ost-blandingen som det går reklame for på tv nå + ett dryss hvitløk.... super godt, og det KAN da ikke være veldig usunt nei, jeg stekte ingenting av ingrediensene og alle ingrediensene er sunne, muligens med unntak av nanbrødet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå