Gå til innhold

Dagene går....


Tetra

Anbefalte innlegg

Fikk akkurat vite at en tidligere skoleveninne av meg skal til Mallorca samtidig med oss, har ikke sett henne på 6 år, og har bare sporadisk kontakt på msn siden vi bor så langt fra hverandre, så nå skal vi nok møtes :) Tror hotellene våre ligger så og si ved siden av herandre også... Skal bli koselig :)

Nå er hagemøblene komt på plass :hoppe: , nå er jeg fornøyd ja!! :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Godt og varmt ute, holder på å maler terassen.....

Skal ha Martines oldeforeldre på grilling senere i dag, så får vel se å dra meg på butikken å få kjøpt inn litt ingredienser til en salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres jo ut som en super ferietur. Skal si dere rakk over mye. Koselig for Martine det :)

Skal dere til Mallorca og???? åhhhh nå ble jeg så misunnelig ja. Her er ferien over om to dager og det er noe herk. Er så lite klar for å begynne igjen at det er nesten litt skummelt.

Men samtidig går jo tiden fortere til hus når en jobber :sjarmor:

Håper dere nyter lørdagskvelden.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er det på an igjen med jobb... frister lite, men men... bare 9 seinvakter, 2 dagvakter og 2 nattevakter til før sydenturen nå... har jeg nedtelling eller??? :sjenert:

I går var det siste innspurt av ferien, var to turer på plantasjen, skulle egentlig ikke ha noe, men endte med at vi måtte hjem å hente varebilen ;) Kjøpte gjerde til å ha mot veien, så i går kom det på plass, kjøpte også en vintergrønnbuske som jeg satte ned og fikk barket hekken skikkelig, var flere steder det var litt tynt.

Nå skal jeg snart kjøre Martines oldeforeldre på flyplassen, så en tur til byen å kjøpe maling, hadde alt for lite til terassen, og nå må vi jo ha til gjerde også..... Martine skal være hjemme sammen med tanta si og kjæresten hennes, blir midt i sove tiden hennes og jeg liker ikke å gå fra henne i bilen, så da blir hun heller hjemme

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut som dere får gjort mye om dagen - det er bra!

Høres bra ut med nytt gjerdet :)

Her skjer det lite om dagen. Tilbake på jobb, og ting begynner å komme i rutiner igjen. Deilig egentlig.

Huser kommer opp dag for dag. Ikke lenge til tett hus :hoppe:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glossy: Ja her får vi gjort mye om dagen :) Deilig for alt som er unnagjort. Så spennende med tett hus snart da, må legge ut bilder.... ;)

I dag kom mamma på overraskende besøk, så vi tok en tur til byen. Hun blir her noen dager, passer perfekt det så får vi jobbet litt ute :)

Har malt ett strøk på gjerdet i dag og malt andre strøket på begge le veggene + oljet rastebenken til Martine ett strøk...... Må se om jeg får tatt noe mer i morgen før seinvakta, må benytte meg nå som jeg har barnevakt som kan aktivisere snuppa.....

Hardt å begynne på jobb igjen, fullt kjør og mye som må ordnes når en er tilbake. Har fått mer ansvar også nå som avd.leder har sluttet og så og si alle er i ferie, så med andre ord, det er mye å henge fingrene i for tiden, men men... bare 18 dager til syden turen nå :)

:rosasmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Endelig litt tid til nett.... slapper av litt nå mens Martine sover.

Har sendt mamma hjem igjen også nå, hun ble helt til i dag, ypperlig siden jeg jobber så mye nå :)

Fikk malt et strøk til på gjerdet, så nå er det ferdig... er ikke mange metrene, men jammen tok det sin tid... brukte 5 timer på onsdagen før jeg dro på jobb.....

Skikkelig tåke ute nå, ikke noe kos i det hele tatt, VIL HA SOL!!!!! Men skal vel ikke klage, har vært fin hver eneste dag så.....

Nei, tror jeg skal gå å legge meg litt, har vært på nattevakt i natt og skal på seinvakt etterpå. Skal jobbe hele helga også så, blir ikke mye tid til kos hjemme hos gullene mine. Men får ta det igjen når vi skal til syden, bare 15 dager igjen :)

Martine fant forresten ut i dag hvordan hun skal åpne ytterdøra, så nå gjelder det å være obs så ikke hun drar på oppdagelsesferd ;) Hun har også fått dilla på å telle..... eeeeeeeeeen, toooooooo, tle, sess (1,2,3,6) Helt utrolig hvor mye hun har utviklet seg bare på noen få sommermåneder.... koslig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemme alene dag i dag :) Gubbelure er på jobb å Martine er i barnehagen, første dag etter ferien.

Hadde liksom store planer for alt som skulle gjøres i dag, men mye blir spolert pga regnet... Ikke kan jeg henge ut klesvasker, ikke kan jeg beise terassen ferdig :( Får heller gjøre litt innendørs.

Sitter å lurer på hva jeg skal servere til middag på fredag, skal lage middag til 11.... Hmmm... muligens taco kanskje, det er jo lett når en er så mange... *tenke litt til*

Ellers lite nytt her i heimen, går for det meste i jobbing nå frem til neste ferie..... men nå er det bare 12 dager igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir nok til at vi serverer taco i morgen, enkelt og greit... Alle som kommer liker det også, til og med sambos gamle tante på 93 år :ler:

Har bakt sjokoladebløtkake med pære i kveld, håper bare den blir vellykket, ble hvertfall et fint og luftig sukkerbrød, så får en bare håpe resten blir like vellykket, har aldri laget kaken før... Skal også ha jordbærgele med jordbær oppå :sikle:

Nei, får henge i her, finværet kom nå, så må få på maskine nr 3 med klær og gå å legge på nytt på sengene. Martine er akkurat badet og lagt, trengs etter en dag i barnehagen, har nok dratt med mange kilo sand hjem etter hun begynte ;)

Bare 9 dager til vi reiser nå :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koste oss masse i går sammen med famililene våre, var skikkelig bra vær også, så var ute hele dagen.

Martine var forresten 1 1/2 år i går også.... Blitt stor jente nå ja :) Var på helsestasjonen for 3 dager siden, da var hun blitt 10,3 kg og 80,5 cm lang :)

Nei, nå må jeg se å få gjort litt her, skal på seinvakt etterpå, fullt kjør med jobbing nå før neste fredag, 4 seinvakter og 2 nattevakter, så her kommer det til å gå i ett kjør....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Jammen ikke lenge igjen nå!!

Så flink Martine er blitt :) Her er sommermåndene også veldig utviklende :ler: Stadig nye ord!!

Ha en super ferie hvis jeg ikke snakker med deg!

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glossy: :klem: Nei nå er det ikke lenge igjen, gleder oss bare såååå mye :)

Har begynt å få på plass det meste nå, var en snrtur i byen i sta å fyllte på reiseapoteket, kjøpte badebleie til martine + noen nye leker som skal holdes hemmelig til flyturen, så hun har noe spennende å holde på med ;)

Bare tre vakter igjen på jobb nå, så drar vi på lørdagsmorgen :hoppe: Har så smått begynt å pakke det vi skal ha med, liker å ha kontroll i god tid :sjenert:

I dag skal jeg på kveldsvakt, sliten nå, har jobbet i ett strekk siden forrigeferie, så kjenner det skal bli godt med et avbrekk nå ja.

I morgen får vi besøk av ene fadderen til Martine, sambos kusine som bor i Bergen, blir koslig ja, har ikke sett henne siden jul :)

Nei, må se å få gjort litt her mens snuppa sover, har en del jobbtelefoner å ta selv om jeg har fri, får ikke tatt de på jobb siden jeg bare jobber kveld, så må jeg forberede et møte jeg skal holde om halvannen time :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde liksom planer om å få gjort så mye mens snuppa er i barnehagen i dag, men så klart ble det brudd på hovedvannledningen i nabobygda, så vi er uten vann :sur:

Har fått bakt brød da, men all oppvaksen står utover, ikke en dråpe vann å hjelpe seg med. Skulle også vaske alle gulv, men det også får vente. Det samme med potetene som skulle gjøres klar til middagen.... æsj altså... blir så irritert....

Så i ren irritasjon ringte jeg frisøren og fikk meg time der, så får jeg hvertfall brukt dagen til noe fornuftig, så nå får jeg vel hive meg i bilen... Håper vannet er komt tilbake til jeg er hjemme igjen, så jeg får tatt unna litt før jeg henter snuppa.

Bare 3 dager til vi reiser :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ble du fin på håret???? ;)

Ble helt kort.... :) Har hatt det kort, men nå ble det enda kortere ;) Godt å få tynnnet ut litt før vi drar...

Men det verste av alt var at gubben ikke la merke til det... var hjemme i en halv time før jeg sa det til han, gjett om han ble flau da... :ler:

Men nå skal jeg være frisør, gubbelure sitter og venter på å bli klipt, så får stikke

:vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Glossy: :klem:

Nå er det endelig ferie!!! Kjenner det var godt nå.... Mye mer sliten nå enn jeg var før forrige ferie, selv om jeg bare har jobbet tre uker, men men, mye som har spilt inn så...

Er så og si ferdig å pakke, bare noe småtteri som får vente til siste slutt. Skal en tur til byen etterpå, sambo skal til kiropraktor, jeg og martine tenkte å reise litt før med bussen så kommer han etter med bil.

Skal stikke innom svigerinna mi og kjæresten også om de er hjemme.

Ellers lite planer for dagen, bare vente på morgendagen. Regner med vi reiser i 9 tiden, blir spennende å se hvordan den utålmodige frøkna vår takler en så lang flytur :ler: Har kjøpt et par nye bøker, et puslespill og en leke som hun ikke har fått sett, tenkte å la henne få det på flyet så opptar det nok litt tid...

Håper bare vi har husket å pakke alt.

Har endelig fått satt meg litt inn i kameraet som jeg fikk i bursdagsgave også, bare å lære å redigere etc som står igjen nå. Svigers har nettopp kjøpt ny pc, vi fikk deres "gamle" stasjonære pc, og der var vist et sånt redigeringsprogram... gleder meg til å utforske litt ja, selv om jeg som regel ikke har all verden av tålmodighet til å holde på med slikt.

Nei, får gå å henge ut en klesvask til tørk, strålende vær :)

Da blir jeg borte hvertfall en uke, og kanskje litt til :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper du får en suuuuper tur!!!!

En skikkelig heldiggris det er det du er ;)

Håper Martine takler en flytur, men det gjør hun sikkert. De pleier å dele ut litt leker og artige ting å spise. Skal nok se hun klarer det kjempe fint!!

Venter i spenning på referat fra turen :)

:vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Da er jeg tilbake etter en aldeles nydelig ferie, hadde den bare vart litt lengre...

Mye som må gjøres her hjemme nå, Martine er på tur med farmor, så jeg får vel pakke ut å vaske litt klær. Blir tidlig kveld i dag, dro fra hotellet halv 4 i natt, så er en smule trøtte hele gjengen.

kommer tilbake en annen dag :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi begynt å komme på plass litt hjemme etter ferien. Skriver ikke så mye om turen her, tar det heller på hjemmesiden. Hadde skrevet den lange loggen der nå, men når jeg skulle lagre så hadde generatoren slått seg ut, så alt gikk tapt, er passe forbanna nå, så tar det igjen en annen dag, da skal jeg også få oppdatert med nye bilder fra turen bl.a.

Har hatt opprydning på pc'n nå, og har sendt en haug av bilder til fremkalling, har ikke fremkalt bilder på 1/2 år, så det ble en del ja....

Lite vi har gjort i dag, ble bedt ut på byen med svigers på middag, koslig :) Etterpå dro vi på besøk til svigerinna i og kjæresten på kaffi, og når vi likevell var i byen dro vi innom et vennepar av oss før vi dro hjem.

I morgen er det på an igjen med jobb, angrer litt på at jeg har tatt på meg ekstra da, men får vel spe på litt siden vi har brukt så mye på ferie ;)

Sitter også å teller på knappene nå om jeg skal studere litt utover høsten, hadde fott mail av arb. giver om jeg var interessert i å ta et studie på 15 studiepoeng, men jeg får se. Er jo ikke allverden det, og kunne så absolutt tenke meg å studere litt, har lest gjennom studieplan og pensumliste tec i dag og det virker ikke uoverkommelig. Må tenke litt på det, selv om fristen for å søke egentlig er ute, mye som må ordnes før jeg evt kan begynne, må jo klaffe med at vi har barnepass, permisjon fra jobb etc, så får nå se hva det blir til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...