Gå til innhold

Dagene går....


Tetra

Anbefalte innlegg

Ikke så ofte jeg får oppdatert meg hos deg heller, men vi har jo verdens beste unnskyldning da. :wink:

Du og Martine er jo så aktive. Får skikkelig dårlig samvittighet, jeg. :roll: Dagene går så fort. Synes ikke jeg rekker noen ting.

Forresten, gratulerer med ny bil!!! :-D

:klem2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så koselig med en liten miniferie. Har vurdert å ta en selv til min far, men det blir liksom ikke tid. Har mye program både her og der. Men det er jo liksom bare å skjerpe seg.

Så ris grøt er hardere enn mais?? Kipt for meg.. Jeg gir henne risgrøt da hun ikke var begeistret for mais. Tenkte jeg skulle prøve igjen en dag. Hun digger jo grøt. Det går ned som bare det. her om dagen måtte lage mer. :ler:

gleder meg til å gå på kontroll jeg og. For hvis hun ikke har gått myye opp denne gangen så vet ikke jeg. Da gir jeg opp hele greiene. For nå spiser hun jo mer enn noen gang.

Holder på å avvenne henne med natt mat siden hun får grøt. Natt nr 2 komme i natt. Gikk over all forventning faktisk, så dette skal vi klare.

Ha en super natt!!! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var den siste timen med babymassasje unnagjort..... ble ikke så mye for vår del, Martine har vært helt på tuppa i dag, alt er liksom så ille. gråt hele tiden mens vi var på massasjen, så ble til at jeeg bar henne å kikket på de andre for å få med meg øvelsene....

Tror nok det som har utløst hele suttringen i dag er at hun sov så lenge, komt ut av rytmen hun har hatt over lang tid. Sov 12 timer i strekk i natt :o Så i grunn er det ikke rart hun har blitt litt skipplet.....

Men så klart når vi kom i bilen og var på veg hjem, ble hun storfornøyd, det slår liksom aldri feil ;)

Nå storkoser hun seg oppe i vippestolen sin, har akkurat fått litt fersken purre for første gang og litt melk. litt av et rot når en skal spise av skje ja..... mat i hele ansiktet, må jo kline smekken godt rundtom i hele ansiktet, hjelpe mamma å tørke ;):hoho::ler:

Nei får gå opp til sjarmtrollet, hører hun sitter å ler for seg selv, vil nok ha litt selskap tenker jeg. Skal slenge inn et nytt bilde i albumet også (eller to......)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hi hi, ja vi er nettopp begynt med mat fra glass her og. De er jo så søte der de sitter med mat fra topp til tå. Hun er ikke overbegeistret for potetmos med grønnsaker, men det går ned. Har kjøpt fresken jeg og, så tenkte å prøve det.

Takk for lykke ønskninger for morra dagen!! Tar de mer enn gjerne i mot!!!

Gir en lyd i morra :wink:

Natta :sove:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var helsestasjon besøket unnagjort, men så klart glemte helsesøstra å skrive i helsekortet hvor tung og lang Martine har blitt, oppdaget det ikke før jeg kom hjem.... irriterer meg :-? Men men.... får få de nøyaktige tallene neste gang.

Har lagt på seg ca 500gr fra sist, så nå er hun nesten 5800gr hvis jeg husker rett og så tror jeg hun var rundt 63cm lang...... Hukommelsen er ikke så mye å skryte av nei...... får som sagt komme med riktige tall etter neste besøk som blir i slutten på juli, da er det også tid for ny vaksine.

Nå har martine endelig sovnet, roter en del for tiden, er vi borte så skal det ingenting til før hun blir grinete, ganske frustrerende, her bør vi følge klokken til punkt og prikke med både mat og søvn, ellers har vi det gående :-?

Senere i dag skal vi ned i fjøra og feire st. hans. pleier spise rømmegrøt, og kanskje vi leter frem grillen, men vil se an været og Martines humør. Mulig vi trekker inn i svigers sitt naust og ser bålet der i fra, er overskyet og litt regn, så frister ikke så mye å sitte i fjøresteinene.

Skal muligens feire litt lørdag også, da skal velforeningen ha forsinket st. hans feiring i fjøra rett nedforbi her, med grilling og båltenning, koslig :) får bare håpe været blir fint.

Ha en fin st. hans feiring alle mann :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Madden

Innom med en god :klem: og takker for koselig hilsen!

Ha en flott st.Hans feiring!!

Og du...grattis med ny bil da!! :blomst_opp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk for hilsen Madden :-)

Ahhhh..... endelig litt tid for meg selv :)

Sambo er hos foreldrene sine å låner garasjen så han får polert bil, mens min mor er ute på trillletur med Martine :)

Jammen litt godt å ha huset for seg selv i blandt :-)

Fredag var vi en tur i byen, smbo hadde fri fra jobb, ble jammen en bytur i går også, tok med meg mamma i dritt været, måtte jo finne på noe ;)

I går kveld fikk vi mamma til å passe Martine så vi tok oss en snartur til byen, bare for å kikke litt, godt å komme seg litt ut.

I dag blir det en tur på plantasjen, var der i går å kjøpte en utlampe, men da vi pakket den opp var glasset sprukket, men måtte uansett hatt oss en tur til, må ha en på framsida av huset også. Skulle egentlig bli enige med naboene om utlampe slik at alle har samme, men ingen gidder å ta initiativ, så da bare kjøpte vi en, så får vi se hva de sier, vi kjøpte i stål og vet at hvertfall ene parten ville ha det. Har også hatt problemer med å finne lamper som passer for elektrikern har lagt uttaket så nært ventilasjonsanlegget som er montert på ytterveggen at det har vært problem å finne liten nok lampe.

Om ikke lenge får vi besøk av en veninne av meg og datteren hennes som jeg er fadder på, det blir jammen koslig, har ikke sett dem siden påske. Ringte i dag og lurte på om vi ville ha besøk, for de skulle oppover på disse kanter av landet. Koslig :-) Håper bare det blir finevær.....

Nei får hoppe i dusjen før martine og mrmoren kommer fra tur, skal også få baket ferdig brødene jeg har begynt på, er vel på nippet til å ese utover kjøkkenbenken tenker jeg :wink:

Ha en fin søndagskveld alle mann (kvinner) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var det på an igjen med enda en ny uke..... skjønner ikke hvor ukene og dagene blir av. Skulle ønske jeg kunne gå hjemme med Martine så lenge jeg vil.... men det går nok ikke. har så smått begynt å søke meg jobber nå, permisjonen min går ut 22.12 så må vel begynne med noe etter nyttår, orker ikke begynne midt i julen nei....... endelig en gylden anledning til å ha fri hele jula, det blir lite med det når en går i turnus jobb.

Har foreløpig søkt på en jobb, men har ikke fått svar enda, eneste jeg vet er at der var 5 søkere, så skal bli spennende å se.

I går var jeg en tur på plantasjen og kjøpte noen sommerblomster, mamma var her på besøk så da benyttet vi anledningen til å få gjort litt ute mens hun passet Martine. Jeg plantet blomster i kasser, mens sambo hengte opp utlamper, og vi fikk ryddet litt utfor huset, så straks mye bedre ut her ja :)

I går kveld å vi film etter at Martine var lagt "Svigers er aller verst" eller hva den nå heter.

I dag er det drittvær ute, så gidder ikke ta frem regntøyet å gå tur foreløpig, nå har jeg akkurat fått Martine til å ta formiddagshvilen i sengen vår i stedet, håper bare hun får sovet litt. Vi skal nemlig i middagsselskap senere i dag, og da er det vel best at hun er uthvilt.

Får også besøk i dag av sambos nevøer og kusine, de skal være her fremover en stund, skal ikke bo med oss da, men de kommer nok til å tilbringe en del tid her også. blir koslig det.

Nei, får se å få gjort noe fornuftig nå som frøkna sover.

Ha en fin dag alle sammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!!

Heldig du som har permisjon til desember. Valgte å ha til november jeg. Mannen skal ha den siste mnd. Så da skal jeg ut i arbeid i begynelsen av november. Men like greit det :wink: For her planlegges nummer to allerede!! hi hi.

Greit å bare kjøre på.... :sjarmor:

skal på husmorferie med småen i morra. Skal besøke min far sammen med en venninne som fikk barn i feb og. Så det gleder vi oss til. Har meldt fin vær så vi krysser fingrer!

Natta snuppa!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!!

Heldig du som har permisjon til desember. Valgte å ha til november jeg. Mannen skal ha den siste mnd. Så da skal jeg ut i arbeid i begynelsen av november. Men like greit det :wink: For her planlegges nummer to allerede!! hi hi.

Greit å bare kjøre på.... :sjarmor:

skal på husmorferie med småen i morra. Skal besøke min far sammen med en venninne som fikk barn i feb og. Så det gleder vi oss til. Har meldt fin vær så vi krysser fingrer!

Natta snuppa!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hilsen Glossy :) Alltid like koselig :klem:

Så det blir to tette Glossy?? Koslig det da :) Her blir det nok å vente en stund, eller kanskje ikke.... vi får se.... enten må vi ha 2 tette slik at de kan dele rom (Har bare 2 soverom), eller så får vi vente noen år, kjøpe større hus så tenke på en til..... Litt dumt å flytte med en gang vi har kjøpt ny leilighet.....

Bare innom en snartur nå, kan jo ikke sitte her i finværet når det endelig har komt. Måtte inn en tur, ta meg litt drikke, akkurat gått en tur fotr å få martine til å sove litt, hun har vært travelt opptatt heledagen og ikke hatt tid til å sove, slik er det når nysgjerrigheten tar overhånd ;) Hun skal nemlig få med seg alt som skjer rundt seg, har så smått begynt å sette henne litt opp i vognen, med støtte av dynen under slik at hun får se litt mer, koser seg skikkelig.

I dag har vi bare nytt solen, var i byen og så på Kongens garde som hadde parade gjennom sentrumsgatene og til slutt en oppvisning på rådhusplassen. Deretter dro vi på Cafe en hel gjeng før vi dro hjem i gjen.

Sitter bare å venter nå på at sambo skal komme hjem, lurte på om vi skulle grille, men slik det ser ut kommer han bare hjem en snartur for å få i seg bittelitt mat, har vist planer om å begynne med slåtten siden det er godvær, så da må han nok hjem å hjelpe til.

Nei, får gå ut å nyte solen i gjen mens den enda er her :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Madden

Ja er det ikke herlig med sommervær!?! Endelig sier nå jeg!

Bare synd at jeg ikke har ferie før onsdag....håper det holder seg så fint lenge da...

Har dere lagt noen planer for sommeren da Tetra?

:klem2: fra Madden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for hilsen Madden :klem2:

Ingen umiddelbare planer for ferien her i gården nei..... får se hvor mye fri sambo får, tror ikke han har opparbeid full ferie siden han ikke har jobbet et helt år enda. Blir nok for det meste hjemme, men en og annen småturen må vi jo ha. Kanskje blir det rom for en hyttetur..... Må få beiset kåken også i sommer, gruer meg allerede, har planer om å leie lift, er jo så hyt å komme til..... Så snakker vi om å bygge terasse.....

I dag har vi vært ute å nytt solen, hentet hjem hagemøbler å fått plassert dem utfor på plenen. Har også satt opp som et telt som Martine kan ligge i, skjermet for sol og vind.

Får ta kveld nå, hun har begynt å våkne så tidlig om morgenen nå, 6.30

Natta

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Strålende vær i dag også, vært utte så og si hele dagen :briller: martine liker seg ikke så godt i varmen da, så hun har lagt innfor døra til soverommet. Har kjøpt et telt til henne, men likte seg ikke inni der med babygymmen, alt ble så mye bedre når hun fikk komme innomhus ;)

Har hatt besøk av sambos nevøer og kusine på 12. 10 og 6 år, vi stekte vaffler i hagen og koste osss skikkelig, har akkurat kjørt dem til mormoren nå.

Nå kommer sambo i hvert øyeblikk, enedlig en dag han slutter i normal tid, blir en smule :evil: på kollegene hans som aldri har tid til å dra hjem, de elsker å jobbe lange dager og da må nesten han også være der for de trenger han som er sjåfør.... syns synd i damene og barna til disse karene jeg.....

Får se hva vi finnner på senere i dag, skal bort til oldemoren til Martine å hente en tripp trapp stol, hun er jo litt for liten til den ennå, men som sagt før så får vi besøk på mandag og da kan den være kjekk å ha. Må også til svigers å hente en størrre bilstol til vi skal på flyplassen å hente gjestene.

Ha en super helg alle sammen og nyt solen mens vi har den :briller:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så godt å lese at dere koser dere i solen!!! Det gjode vi også, men nå er det slutt på solen her hos oss. Overskyet, men heldigvis opplett. Vi krysser fingrene for MER :sjarmor:

Lite nytt hos oss for tiden. Har bryllupsdag i dag så da skal vi på middag til svigers. Det gjør seg på en lat søndag når jeg ikke gidder å lage noe mat :Nikke:

Marthe og pappaen har tatt formiddagsluren i sengen og jeg har huset for meg selv. Tenkte å gå ut å dusje og kose meg på badet ALENE!!! Det er det nemelig veeeeldig lenge siden jeg har fått gjort. Må som oftest dele med ei lita ei :tunge1:

Ha en super søndag vennen så snakkes vi!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lite nytt her i heimen, nyter det fine været til fulle.... I dag er det 27 garder i skyggen :kul:

Nesten for varmt å sitte i sola, inne en tur nå for å kjøle meg ned litt. Martine ligger ute i vogna og sover, varmt til henne også, kjølig der hun står nå, ser ut til at hun koser seg. har ikke orket å gått tur heller når det er så varmt, får ta det i gjen.

hadde forresten besøk i går av ei jente på ett år som jeg er fadder på, var så koslig atte :) Mamman hennes er også fadder på Martine. Var og hentet dem på flyet tidlig i går og kjørte dem videre i går kveld, de skulle nemlig på hjemplassen vår på ferie. Så får se om jeg også reiser utover når det nærmer seg helgen, hadde vært kos å fått litt mer tid sammen med dem. Men i morgen kommer mamma hit, skal se til martine, jeg har nemlig tenkt å få beiset litt tror jeg, hvertfall de veggene som er i skyggen, har så innmari lyst å bli fedrdig med det, kommer nemlig til å ta sin tid, må se å få leid lift også så vi kommer til på de høyeste, men det får bli til sambo har ferie.

Nei, får vel prøve å gjøre noe før tuppa våkner, samle sammen litt papir kanskje, er papirhenting på fredag..

Så langt kom jeg gitt.... der våknet hun.... ;)

Ha en fin sommer dag alle sammen :kul:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

God sommer Tetra!

Det kan jo hende vi møtes i sommer!

Gi Martine en klem fra oss!

Mange :klem: fra Jonas og Sanna!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God sommer Tetra!

Det kan jo hende vi møtes i sommer!

Gi Martine en klem fra oss!

Mange :klem: fra Jonas og Sanna!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for koselig hilsen Susanna.

Fortsatt ikke så mye som skjer her hjemme, har så smått begynt å tenke på om vi skal ha oss en liten bilferie i år, men vi får se, tar det på sparket. Var på et aldeles nydelig hotell i fjor på Lillestrøm, vurderer å reise dit å ta utflukter der i fra.

Har fått beiset huset nå, snart ferdig med første strøket, jammen er det mye arbeid. Benyttet meg nå et par dager, mamma har vært her på besøk så hun har fått kost med martine dagen lang mens jeg har stått med hodet i malingsspannet.

I dag får jeg se om jeg orker male, godt å ha en liten pause. Prøve å få martine inn i rytme igjen, i går la hun seg ikke før 22.30 :o , var lys våken og hadde aldeles ikke tenkt å legge seg.....

Nei, får se å få gjort noe, legge sammen litt klær og kanskje det er på tide at den lille frøkna mi får på seg noen klær snart ;)

Ha en fin dag alle sammen :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her var jammen det nye forumet også... veldig uvant må jeg si... håper det går fort å venne seg til dette her.

Fortsatt lite nytt her. Martine vokser og vokser. Babbler i ett kjør og kjører bil så spyttet flaggrer, spesielt er det gøy å spytte med masse melk i munnen :lol:

I kveld kom regnet, men varmt er det likevell. Fikk malt litt i dag, men håper på fint vær til helgen så vi får tatt på det høyeste, skal nemlig leige lift, sambo får ikke klatre så høyt opp for meg. Nabon skulle også ha lift så da leiger vi den sammen, like greit det.

I morgen blir det bytur på oss, skal se litt på vogner, har litt lyst å kjøpe ny til Martine, er så upraktisk med stor kombivogn når vi hr den med så mye i bil, den er dessuten veldig tung å trille. Er veldig usikker på hva jeg bør velge, så blir vel en runde å titte litt i første omgang. Praktisk med en liten trille, tar liten plass i bilen og er lett å kjøre, men da må den være solid og god å sitte i, hun er jo tross alt bare 5 mnd enda, og ryggen må kunne legges flatt så hun får sovet i den også. Jammen ikke lett i denne vognjungelen. Er det noen som har gode tips er det bare å komme med dem. martine har jo også blitt så nysgjerrig, så det er kjedlig å ligge i baggen hele tiden, vil opp å se verden :)

Nei, får vel luske meg i seng, Martine har begynt å våkne i 7 tiden om morgenen igjen så.... Tungt det når en er vant å ligge til 9 ;) Men men.... legger oss som regel ned igjen, da ligger hun på pappans plass etter han har dratt på jobb. Koslig med en liten kosestund ja. :D .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...