Gå til innhold

Hvordan få sexlyst?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vet ikke om dette er rett forum siden det er første gang jeg skriver her, men jeg prøver :)

 

Jeg har vært sammen min mann i 7 år og gift i litt over 4 år. Vi har alltid hatt problemer med sexlivet. Jeg har null sexlyst og alltid hatt liten sexlyst. Jeg har lest opp alt som er å lese på nettet, vi har vært hos sexterapeut og forsøkt forskjellige ting og vi har pratet om sexen maaaaaange ganger. Hva vi kan prøve, forbedre, hva jeg kan gjøre m.m.

Vi har vært på randen til samlivsbrudd et par ganger grunnet min manglende sexlyst. Hva skal jeg gjøre for å få sexlyst? 

Jeg hadde sexlyst før. Hadde ingen fast partner så ble en del forskjellige dessverre. Jeg ble voldtatt for 10 år siden og etter det hadde jeg problemer en stund, men etter et års tid la jeg det bak meg og sexlivet fortsatte med forskjellige partnere (skjønner ikke at det er mulig etter en voldtekt!)

 

Er det noe galt med meg? Jeg hadde jo sexlyst før! Jeg  vil ha sexlyst, men jeg får det bare ikke. Veldig sjeldent er jeg kåt og har lyst og har ofte såkalt pliktsex selvom det heller ikke er bra :(



Anonymous poster hash: 54d66...956
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du sjekket ut om å være uten hormonprevensjon gjør forskjell? Er du forelsket i mannen din? Det er ikke lett å ha sexlyst hvis du assosierer det med plikt. Du kan jobbe med sexlysten på egenhånd. Fantaserer du? Onanerer? Bruker erotisk litteratur, bilder eller porno for å få litt inspirasjon? Er dere flinke på intimitet, for.eks sensuell massasje? Trenger du en annen mann, er det vennefølelser du har nå?

Anonymous poster hash: ba5d7...9b4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er forelsket i mannen. Altså, ikke nyforelsket så klart, men kjærlighet etter en del år sammen. Jeg går på p-sprøyte, men har også forsøkt spiral uten hormoner. Ingenting hjelper. Jeg hverken fantaserer eller onanerer selv. Vi har forsøkt massasje osv., men begge to kjeder seg veldig da og det blir ikke noe koselig :(



Anonymous poster hash: 54d66...956
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har samme problemet. Elsker mannen min over alt på jord, men sexlysten er helt borte.

Jeg har gått i tidlig overgangsalder, og er ferdig med prevensjon.

 

Før jeg ble gravid med barn så var det ikke noe problem. Men etter barn og overgangsalder er det null og niks. Så henger meg på her i håp om noen tips.



Anonymous poster hash: e47ce...080
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle ønske jeg kom i overgangsalderen selvom jeg bare er 25 slik at jeg kunne sluttet på prevensjon over lang tid og sett om det hjalp :(



Anonymous poster hash: 54d66...956
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også "en av dem"... Kunne helt fint klart meg uten sex. Tror jeg mangler noenting, mangler drifter, rett og slett. Synes virkelig mannlige (og kvinnelige) kjønnsdeler er TOTALT uinteressante.

 

Er over ett år siden jeg og mannen hadde sex nå. Han maser heldigvis ikke, men jeg ser jo at dette ikke er bra i lengden. Jeg er glad i ham og vil ikke miste ham, men tenker av og til at dersom han hadde fått seg en elskerinne, kun for dette formålet, ville det vært greit for meg...... så kunne jeg slippe :-P

 

Kan godt skylde på at vi har små barn og har et hektisk hverdagsliv... men faktum er at jeg alltid har vært slik.



Anonymous poster hash: 50f9d...fbe
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg hverken fantaserer eller onanerer selv.

Anonymous poster hash: 54d66...956

Da er det et sted å starte. Rett og slett prøve å bygge opp noe deilig på egenhånd fra bunn.

Anonymous poster hash: ba5d7...9b4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...