AnonymBruker Skrevet 26. mars 2015 #21 Del Skrevet 26. mars 2015 Den nye Sukrin melisen er vel tilsatt stevia, bl.a. for å gjøre den like søt som 'normal melis' og for å gjøre den rundere i smaken, - så langt jeg vet da. Det burde være nix problemer å bare erstatte vanlig melis med den nye Sukrin melisen tenker jeg. Takk! Det er så godt når det er så mange orakler samlet på et og samme sted. Det er alltid noen som har et svar. Anonymous poster hash: 75f84...0d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 26. mars 2015 #22 Del Skrevet 26. mars 2015 Takk! Det er så godt når det er så mange orakler samlet på et og samme sted. Det er alltid noen som har et svar. Anonymous poster hash: 75f84...0d1 Jeg har ikke prøvd å lage marsipan med den nye Sukrin melisen altså. Lager ikke ofte marsipan selv om jeg synes det er veldig godt (kanskje like greit at jeg ikke lager det så ofte ), så jeg har ikke fått prøvd den nye melisen.....ennå. Kanskje noen har prøvd den og kan hjelpe litt med om den er varmere i smaken og har samme søthet som vanlig sukkermelis? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 26. mars 2015 #23 Del Skrevet 26. mars 2015 Jeg har ikke prøvd å lage marsipan med den nye Sukrin melisen altså. Lager ikke ofte marsipan selv om jeg synes det er veldig godt (kanskje like greit at jeg ikke lager det så ofte ), så jeg har ikke fått prøvd den nye melisen.....ennå.Hva med å lage litt påskemarsipan? Jeg er spent på resultatet og venter i spenning på resultatet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 26. mars 2015 #24 Del Skrevet 26. mars 2015 Hva med å lage litt påskemarsipan? Jeg er spent på resultatet og venter i spenning på resultatet. Frister du meg til å kjøpe mandler i morgen? - og til å sjekke om min Coop Mega kanskje har den nye Sukrin melisen? 'Desverre' ligger det en Sunkostbutikk et titalls meter lenger inne på senteret, og de har Sukrin melis. - også jeg som egentlig hadde lagt planer om å dra på Spar for å kjøpe kjøttdeig i morgen Ja...jeg lager slik gammeldags marsipan... skålder mandler, tørker dem noen døgn, maler dem for hånd på mandlekvern 2 ganger og blander raskt inn eggehvite (og eventuelt gul konditorfarve siden det er påske). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 31. mars 2015 #25 Del Skrevet 31. mars 2015 Frister du meg til å kjøpe mandler i morgen? - og til å sjekke om min Coop Mega kanskje har den nye Sukrin melisen?'Desverre' ligger det en Sunkostbutikk et titalls meter lenger inne på senteret, og de har Sukrin melis. - også jeg som egentlig hadde lagt planer om å dra på Spar for å kjøpe kjøttdeig i morgen Ja...jeg lager slik gammeldags marsipan... skålder mandler, tørker dem noen døgn, maler dem for hånd på mandlekvern 2 ganger og blander raskt inn eggehvite (og eventuelt gul konditorfarve siden det er påske).Hehe - hvordan gikk det med påskemarsipanen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2015 #26 Del Skrevet 31. mars 2015 Malte mandler og tørkede aprikoser. Legg aprikosene i bløt til de er skikkelig soggy, finhakk dem deretter i en foodprosessor. Bland sammen. Nam! Anonymous poster hash: 8fbf0...33b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april 2015 #27 Del Skrevet 1. april 2015 Smaker det "kaldt" om man lager med sukrinmelis og gold? Takler ikke smaken av vanlig sukrin lengre. Nope, min erfaring er at sukrinmelis ikke har den kjølige ettersmaken som sukrin. Har en god oppskrift jeg har brukt et par ganger, fra funksjonellmat om jeg ikke tar feil: 90 g mandelmel (jeg bruker den fettreduserte fra funksjonell mat, men man kan helt fint male selv) 2 eggehviter 60 g sukrinmelis Blis supergodt! Jeg lagde bare noen marsipan kuler (ca 10 stk), men du kan forme dem som du vil, evt med sjokoladetrekk osv. Anonymous poster hash: 84208...65a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vorin Skrevet 2. april 2015 #28 Del Skrevet 2. april 2015 Lagde nylig Linda Stuhaug sin marsipan, var veldig godt! Merket ikke noe til daddelsmaken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå