Gå til innhold

Meningsløs ressursbruk er unaturlig


Anders42

Anbefalte innlegg

Naturen har en rasjonell og fin balansegang , det må den ha for å fungere som bosted for mennesker og dyr , for å gi oss mat , for å gi oss oksygen å puste i .

Vi er vel alle enige i at naturen gir oss sjelefred, ro , energi . Det er den vi ofte oppsøker når ting blir vanskelig , det er der mennesket ofte oppnår harmoni.

Stillheten , de fine fargene , solen varmer kanskje opp knausen du sitter på , dyr som driver sitt liv i naturens tempo.

Kjenner du godfølelsen når du tenker over det ?

Kjenner du at det er dette som egentlig betyr noe ?

Kanskje kjenner du det , kanskje er du motvillig enig i at dette trauste , ukule , naturlige elementet er tusen ganger mer perfekt og godt enn den håpløse "verden" skapt av markedsførere , politikere , mediene som skriver rent vrøvel fra dag til dag om fullstendig meningsløse hendelser . Om politiske spill , om kjendiser som gjør ditt&datt . For en verden.

Har du noen gang tenkt over hvor unaturlig det er at vi mennesker bruker enorme ressurser på denne leken vi driver , maktens spill over folket .. Verden blir ikke bedre , tvert imot.

Gjennom historien er det utelukkende eksempler på at det øvre sjiktet i befolkningen har utnyttet de som står lavere , de har startet kriger med millioner av døde som resultat - uten annet oppnådd enn å pleie sitt eget ego.

Politikere , rikfolk , religiøse ledere .. mange av disse har tatt verden vekk fra sin naturlige utvikling , der det gode og rasjonelle seirer , tvunget igjennom sine egoistiske drømmer og tanker .

Resultatet i dag er en verden av overfladiske mennesker som bruker enormt med energi på seg selv , på materialistisk status , på selfies?? , og jakt på noe perfekt? Hva da ? En perfekt partner? Perfekte barn? Perfekt jobb ? Perfekte meninger ? Til hvilken nytte ?

Hva tror du man tenker tilbake på når man ligger der på gamlehjemmet og venter på at døden skal komme? Alle ting man kjøpte seg? Alt vrøvlet man leste i mediene? Alt som var perfekt?

Smålig krangel på internett , hva gir det? Eller spillet til politikerne som er så åpenbart at det gjør vondt .. Har vi virkelig ikke viktigere ting å kjempe for ?

Titusenvis av mennesker har sitt daglige virke i å stemple papirer, i et system som er skapt av de som ønsker kontroll over horden , og vi tripper fornøyde etter når vi har gjort vår plikt.. logrer som en liten hund når vi vet at vi har betalt inn våre skatter og avgifter .. til systemet . Systemet som er din fiende om du gjør noe feil , systemet som blir din fiende om du blir syk på feil måte . Grå , arrogante mennesker bestemmer da over liv og død ut ifra sine egne idealer . Kanskje fjerne fra dine. Når de trenger din stemme for å klore til seg makt og rikdom, da er du GOD NOK . Da smiler de sine falske smil og lover deg alt du tror du behøver.

Historien viser også at menneskenes lidelser er proposjonal med dekadansefaktoren i samfunnet . Den er nå igjen stigende .

Hva trenger egentlig DU for å føle deg fri og harmonisk?

Med meningsløs ressursbruk så mener jeg all energi gitt av mennesker til noe som ikke gir noen harmoni , trygghet og energi tilbake.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...