AnonymBruker Skrevet 16. februar 2015 #1 Del Skrevet 16. februar 2015 Har en uåpnet vakuumpakket røkelaks i kjøleskapet som plutselig fristet veldig. Dessverre gikk den ut på dato for litt over en måned siden. Gjennom plasten ser den rød og fin ut enda. Tror dere den fortsatt er spiselig hvis den ser og lukter normalt, selv om best før var over en måned siden? Anonymous poster hash: 1dfe1...3a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2015 #2 Del Skrevet 16. februar 2015 lukt på den, og ta en liten smakebit som regel er sånne datoer "best før" å da kan maten være god lenge etter datoen Anonymous poster hash: 2a620...2e2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2015 #3 Del Skrevet 16. februar 2015 Hadde det vært et par dager hadde jeg spist den. Men ÈN måned? Nei, nei nei. Kast den og kjøp ny Anonymous poster hash: f1b59...56f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 16. februar 2015 #4 Del Skrevet 16. februar 2015 1 mnd siden?! Nei takk. Når det er snakk om fisk eller kylling så er jeg veldig forsiktig. 1-2 dager kunne jeg gått med på om det lukter og ser greit ut, men ville aldri i verden spist det om det var snakk om 1 mnd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tomasjj Skrevet 16. februar 2015 #5 Del Skrevet 16. februar 2015 Tja, en måned er litt lenge, selv om den er røkt. Men maten kan være fordervet før dato og brukbar etter - derfor, åpne pakken og bruk sansene dine. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 16. februar 2015 #6 Del Skrevet 16. februar 2015 Har nettopp lest om listeria og bl.a røkelaks, så jeg hadde aldri spist den en måned (!) etter utløpsdato. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2015 #7 Del Skrevet 16. februar 2015 Kunne aldri falt meg inn å spise fisk som gikk ut på dato for en måned siden. Anonymous poster hash: 8d0ac...1d6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tomasjj Skrevet 16. februar 2015 #8 Del Skrevet 16. februar 2015 Laks er jo forresten en fet fisk, så da blir den raskere fordervet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå