Gå til innhold

HOLDBAR sminke/foundation!!


'Lilly'

Anbefalte innlegg

Jeg skal gifte meg om ett år, og har tenkt til å sminke meg selv. Vet jeg er tidlig ute.... MEN er det noen som har gode råd når det gjelder:

- holdbar foundation + pudder

- holdbar mascara

- holdbar eyeliner + kajal

- holdbar øyenskygge

- holdbar leppestift + penn

Det jeg bruker nå er egentlig OK, det, men siden jeg er lettrørt frykter jeg at sminken kan begynne å halte litt etterhvert.

Her vil jeg høre deres erfaringer!! :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En leppestift som virkelig sitter godt er Max Factors Lipfinity. Ellers lønner det seg vel å satse på vannfast mascara. Jeg bruker Loreals 4x et eller annet. Jeg er dessuten fornøyd med en flytende eye-liner som heter FOB fra Hennes & Mauritz.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mascara: Kanebo 38C

Med denne kan du både svømme og gråte og allikevel sitter den! Den er allikevel ikke vannfast, men vaskes av i vann på 38C. Helt genial! Tror aldri jeg kommer til å prøve noe annet mer! Koster ca 165,- hos parfymerier. Cubus har den visst også. :)

Leppestift:

Invincible fra Loreal, sitter fint og lenge og er veldig fin og god i konsistensen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har aldri funnet en foundation som holder seg pen hele dagen.... vanligvis må jeg pudre den litt etter et par timer for da er jeg litt blank i fjeset... og etter enda et par timer ser dem skjoldete ut! fryktelig irriterende! er det virkelig ingen her som vet om en virkelig fin underlagskrem som holder seg pen i minst 6 timer?!?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Da jeg gifta meg brukte hun som sminket meg en foundation fra Clarins, husker ikke navnet, men den skal være ultra-matt. Jeg har også problem med at jeg blir fort blank. Jeg måtte selvsagt fram med pudderet i løpet av dagen, men denne holdt veldig bra. Jeg har transparent pudder fra Clinique, "stay matte" tror jeg det heter og det er også bra, gir et veldig naturlig resultat.

B:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for fine svar så langt! Mye er notert og mye skal prøves!!!

Bare fortsett å komme med gode råd! :D :D :D :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Augustbrud02_

Mascara: Kanebo 38C - holder og tåler absolutt alt (unntatt vann over 38 grader). Denne skal jeg bruke når jeg gifter meg i august!

Leppestift: Lipfinity - definitivt! Denne skal jeg bruke når jeg gifter meg. Du trenger kun å ta den på på morgenen og bruke litt lipgloss (som følger med) utover dagen. Den er super og smitter absolutt ikke av, med mindre du skal kysse oljebasret sminkefjerner da.

Mitt råd er at du kjøper deg litt forskjellig og prøver dge frem, for alt sånt er smak og behag. Selv bruker jeg kun Lipfinity nå og aldri noen annen leppestift!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er veldig fornøyd med min oljefrie foundation fra Revlon...holder seg matt lenge...Tror den heter Revlon Colorstay :D

Ellers må jeg bare henge meg på de osm anbefaler Kanebo 38 C mascara - har brukt den i ca 1 år (inkl min beste veninnes bryllup - hvor jeg ikke ble "panda") og er kjempe fornøyd!

Lipfinity er flott - bare jeg husker på å "forberede" meg noen dager før med leppepomade...hvis ikke blir Lipfinity ikke så pen på meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Virvel

Jeg er helt fornøyd med Everyday Foundation fra BodyShop - men har i grunnen ikke "utsatt" sminken for noe så krevende som et bryllup, hehe, så jeg vet ikke om den holder mål for deg :) Den er uansett ikke så veldig dyr, så du kan fint teste den ut uten å blakke deg helt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Den beste og mest holdbare foundation jeg har prøvd er Shiseido sin krem foundation "The foundation." Den er dyr, men den gir et flott og naturlig resultat. Jeg har prøvd MANGE, men denne er absolutt best etter mine erfaringer.

For at en foundation skal sitte er det viktig at underlagskremen får trekke godt inn før du tar på foundation. Det fins velegnede spesialprodukter til dette hvis man har hud som blir veldig fort blankt.

Jeg bruker i tillegg Shiseido sitt løse pudder, men venter med påføringen til foundationen har fått "satt seg" - ca. ti minutter. Da blir resultatet best og mest varig!

Lykke til på den store dagen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flytende eyeliner kombinert med tårer må vel gå galt? Ville heller brukt blyant, jeg har i hvert fall aldri funnet en eyeliner som holder i slike sammenhenger. Men det kan jo hende jeg ikke har prøvd alle, da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har også problemer med flytende eyelinere! en liten tåre i øyet og jeg har et hvitt hull på øyesminka mi!

vanlig kajal er vanskelig å legge like presist og sterkt som flytende...

mitt beste råd er å alltid ha no i munnen! en tyggis eller et drops! det avleder øynene fra å tåre (med mindre du sitter og tuter da! :lol: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Gjest Bente

Foundation: Jeg anbefaler Teint Idole fra Lancome på det sterkeste!!

Den holder HELE dagen og smitter IKKE av!

Mascara: Vertiginous Mascara(vannfast) fra Helena Rubinstein.

Forlenger vippene og bøyer de.

Eyeliner: Spectacular liner fra Helena Rubinstein.

Utrolig holdbar.

Leppestift: Lipfinity fra Max Factor

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

LipFinity fra MaxFactor sitter hele dagen og litt til... Bruk Helena Rubinstein MatSpecialist i T-sonen, og legg Spectacular fra samme produsent som foundation. Løspudderet fra MaxFactor er utrolig bra. Legg på et lag med den medfølgende "twisten" og børst av det overflødige med en stor make-up kost. Som mascara kan du f. eks. benytte Waterproof Volominous mascara fra L'Oreal. Denne sitter garantert hele dagen (og natten...).

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Forts... (fikk besøk)

Chanel har utrolig holdbare øyenskygger. Finnes i etuier med sett av 4 lekre farger. Striper seg ikke på øyelokket, og sitter hele dagen. Et pluss er at etuiet er lekkert!!! Husk å legge et lag foundation og pudder også på øyelokket før påføring av øyenskygge!

Diors kajaler finnes i flere utgaver. En av disse egner seg bl. a. til å legge på våtkanten, og sitter godt. Dette er kanskje et alternativ til tradisjonell kajal/eyeliner som legges langs vipperoten og lett flyter utover? Revlons ColorStay EyeLiner er flytende og holdbar, men du trenger litt trening for å legge den og den flyter utover ved tårer. Guerlains Terracotta "pudder-kajal" (husker ikke navnet) sitter som støpt og flyter ikke utover! Denne kan benyttes både på våtkant og som eye-liner, men krever (igjen) litt trening. Er dyr, men en god investering.

Vet ikke hvilke farger du har, men nyanser av lilla kan være fint til bryllup hvis du har blå øyne. Benytter du f. eks. en lys lilla eye-liner istedenfor sort har du løst litt av problemet... Det synes ihvertfall ikke så godt...

Revlon ColorStay LipLiner sitter godt. Husk å legge liplineren på selve leppene også, slik at du ikke blir sittende igjen med kun konturene dersom leppestiften skulle smitte av. Dette unngår du med LipFinity, men...

Husk å ta med et "arsenal" i vesken for oppfrisking utover kvelden!

Og igjen; - lykke til! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...