Okapi Skrevet 6. august 2015 #121 Del Skrevet 6. august 2015 Søte snører og panda selger de ennå. Joa, men søt lakris er liksom litt som koffeinfri kaffe og Star Wars uten TIE Fighters. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rouge noir Skrevet 6. august 2015 #122 Del Skrevet 6. august 2015 Har kun sett de i butikken, syntes det er for dyrt.. Ifa er min desidert største svakhet. Synd jeg får super oppblåst mage av det Så denne tråden først i dag... lest alle sider, og måtte svare på dette gamle innlegget. Bülow-lakrisen ble solgt noe rimeligere på Heftyes, Kirkeristen i Oslo, men de fikk ikke lov til å selge det lenger av produsenten, ikke på grunn av prisen, men fordi de hadde produktene deres i grønne esker og ikke pent i hylle... Synes det var himla snobbete.. kjøpte ukentlig før, men etter det.. vel.. jeg kjøper det ikke like ofte, jaffal. Og med tungt hjerte. Den beste synes jeg er A, samt de to påskevariantene de kommer med (en med sjokkis og mint og en med karamell.) Men nok syt! Meium fra Trøndelag lager en lakris. Den smaker masse av rålakris og er himla god, i alle fall som helt fersk og supermyk. Jeg drømmer om den lakrisen! Likte en is de hadde på en eller annen bil som solgte is, trekket var tykt og litt crunchy, og det var en myk kjerne.. veldig god. Ut over det; draumir, rockerull eller noe fra freia, panda, panda med fyll (yum!), kick, lakrisfudge, en finsk lakris de har på bansinstasjoner, sånne lakris'snører' som er rullet opp i en flat runding i godtehylla pluss en nederlandsk en jeg ikke husker navnet på.. Og: lakriskonfekt er kanskje juks, men jeg eeeeelsker det! Ellers lager jeg lakrismandler. De er gode, om jeg kan si det selv. Tror neste prosjekt blir lakrismacarons. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rouge noir Skrevet 6. august 2015 #123 Del Skrevet 6. august 2015 Joa, men søt lakris er liksom litt som koffeinfri kaffe og Star Wars uten TIE Fighters. Søt lakris er som Star Wars uten Jar Jar Binks. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
himmeloghav Skrevet 7. august 2015 #124 Del Skrevet 7. august 2015 Jeg savner lakrisrullene og mint lakris fra lakrisgutta. Noen som vet hvor det selges? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
K@tt Skrevet 7. august 2015 #125 Del Skrevet 7. august 2015 I Danmark har de salte lakrissnører! Åh, Lakrisgutta-lakris er nam! Spesielt den med vannmelon, men det er vel egentlig ikke lakris? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
K@tt Skrevet 7. august 2015 #126 Del Skrevet 7. august 2015 Og Kick! Den "vanlige" røde, så klart. Kick og Cola spiste jeg masse av på VGS Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 7. august 2015 #127 Del Skrevet 7. august 2015 Så denne tråden først i dag... lest alle sider, og måtte svare på dette gamle innlegget. Bülow-lakrisen ble solgt noe rimeligere på Heftyes, Kirkeristen i Oslo, men de fikk ikke lov til å selge det lenger av produsenten, ikke på grunn av prisen, men fordi de hadde produktene deres i grønne esker og ikke pent i hylle... Synes det var himla snobbete.. kjøpte ukentlig før, men etter det.. vel.. jeg kjøper det ikke like ofte, jaffal. Og med tungt hjerte. Den beste synes jeg er A, samt de to påskevariantene de kommer med (en med sjokkis og mint og en med karamell.) Men nok syt! Meium fra Trøndelag lager en lakris. Den smaker masse av rålakris og er himla god, i alle fall som helt fersk og supermyk. Jeg drømmer om den lakrisen! Likte en is de hadde på en eller annen bil som solgte is, trekket var tykt og litt crunchy, og det var en myk kjerne.. veldig god. Ut over det; draumir, rockerull eller noe fra freia, panda, panda med fyll (yum!), kick, lakrisfudge, en finsk lakris de har på bansinstasjoner, sånne lakris'snører' som er rullet opp i en flat runding i godtehylla pluss en nederlandsk en jeg ikke husker navnet på.. Og: lakriskonfekt er kanskje juks, men jeg eeeeelsker det! Ellers lager jeg lakrismandler. De er gode, om jeg kan si det selv. Tror neste prosjekt blir lakrismacarons. Hvordan lager du det?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rouge noir Skrevet 8. august 2015 #128 Del Skrevet 8. august 2015 (endret) Hvordan lager du det?? Jeg bruker lakrispulver fra Bülow, som jeg egentlig ikke er superhappy med å reklamere for.. men jeg må jo dele 500 g mandler litt vann (Kanskje 5 ss, nok til å dekke mandlene and then some) kanskje 3 ss maldon (smak til) 3-5 ss raw liquorice powder fra Bülow Blander vann, salt og lakrispulver i en bolle, slenger oppi mandler og blander. Legger bakepapir i en ildfast form, heller mandlene med sausen i, setter inn i ovnen (200 grader). Tar de ut iblant og 'rører' litt rundt. De er ferdige når de er tørre og sprø. (Fant lignende oppskrift på netter, så jeg tar ikke cred for ideen ) Endret 8. august 2015 av rouge noir Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 8. august 2015 #129 Del Skrevet 8. august 2015 Jeg bruker lakrispulver fra Bülow, som jeg egentlig ikke er superhappy med å reklamere for.. men jeg må jo dele 500 g mandler litt vann (Kanskje 5 ss, nok til å dekke mandlene and then some) kanskje 3 ss maldon (smak til) 3-5 ss raw liquorice powder fra Bülow Blander vann, salt og lakrispulver i en bolle, slenger oppi mandler og blander. Legger bakepapir i en ildfast form, heller mandlene med sausen i, setter inn i ovnen (200 grader). Tar de ut iblant og 'rører' litt rundt. De er ferdige når de er tørre og sprø. (Fant lignende oppskrift på netter, så jeg tar ikke cred for ideen ) Takk for oppskrift! Men hvorfor liker du ikke på reklamere for Bulow-lakrispulveret? :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rouge noir Skrevet 9. august 2015 #130 Del Skrevet 9. august 2015 Takk for oppskrift! Men hvorfor liker du ikke på reklamere for Bulow-lakrispulveret? :o På grunn av det jeg skrev i innlegget du siterte først: Heftye i Kirkeristen solgte i Bülow før, men så fikk de ikke lenger lov av Bülow, fordi de har varene sine i kasser... de pakker jo sammen hver kveld, de må nesten ha det i kasser. I tillegg selger de masse andre fancy godismerker, ingen andre som har sagt nei. Jeg synes det er fint med butikker i Kirkeristen, og jeg synes det er inmari kos med en familebutikk som Heftye. Veldig usnobbete sted, og får litt avsmak for små merker som Bülow var i Norge da de begynte å selge det på Heftye, som blir 'for fine' når de får litt fotfeste. Liker ikke sånt. Snobberi er æsj. Lakris, derimot.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 9. august 2015 #131 Del Skrevet 9. august 2015 Egentlig synes jeg lakris med sukker er bedre enn sukkerfri. Men Dent Oi med lakris og pære er utrolig gode. Kommer det et akutt lakrisbehov opp så er de ganske så tilfredsstillende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 19. september 2015 #132 Del Skrevet 19. september 2015 Har heelt dilla på kick seasalt om dagen!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 19. september 2015 #133 Del Skrevet 19. september 2015 Noen som har prøvd de nye salte ubåtene fra Nidar? Jeg har ikke funnet de enda, men er veeeeeldig spent Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nevian Skrevet 20. september 2015 #134 Del Skrevet 20. september 2015 Noen som har prøvd de nye salte ubåtene fra Nidar? Jeg har ikke funnet de enda, men er veeeeeldig spent Har heller ikke funnet de, men jeg er mer spent på disse lakriskulene med hvit sjokolade og mint! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 20. september 2015 #135 Del Skrevet 20. september 2015 Noen som har prøvd de nye salte ubåtene fra Nidar? Jeg har ikke funnet de enda, men er veeeeeldig spent Jeg har sett de på flere Coop extra butikker, men har ikke prøvd enda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 20. september 2015 #136 Del Skrevet 20. september 2015 Jeg har prøvd de salte ubåtene. Liker vanlige lakrisbåter bedre. Kommer nok ikke til å kjøpe igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 20. september 2015 #137 Del Skrevet 20. september 2015 Jeg var på Jula forleden for å se på Jula-ting. Men der hadde de Lakrisal! Det ble ingen Jula-ting den dagen, men to ruller Lakrisal. Har ikke smakt dem på flere år, for de er ikke lette å få tak i lenger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lulu88 Skrevet 20. september 2015 #138 Del Skrevet 20. september 2015 Søstrene Grene sine lakrisruter,dundersalt, tyrkisk peber... Av ting som er borte savner jeg salte snører og much lakriskuler Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 22. september 2015 #139 Del Skrevet 22. september 2015 Jeg har prøvd de salte ubåtene. Liker vanlige lakrisbåter bedre. Kommer nok ikke til å kjøpe igjen. Samme her, syntes ubåter var kjedelige. Savnet det litt harde laget som er utenpå lakrisbåtene.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
neon_sun Skrevet 23. september 2015 #140 Del Skrevet 23. september 2015 De har mye bra lakris på søstrene grene :-) Jeg har ikke funnet djupur noe sted etter Rema sluttet å selge de, men på SG fant jeg en, om ikke helt fullverdig, kopi av de. Desverre var posen knøttliten og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå