Gå til innhold

Spørsmål rundt litt spesiell seksuell preferanse


melkete

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg er gutt i andre halvdel av 20-årene som har lurket på forumet her i flere år og lest spørsmål om seksualitet og annet. Som regel syns jeg folk er ganske flinke til å svare på hva de syns om diverse ting relatert til seksualitet (selv om noen kanskje kan være ganske frekke/moraliserende av og til), og jeg har hatt en del usikkerhet knyttet til min egen seksualitet en stund. Tenkte derfor høre litt spesielt hva kvinner syns og om jeg egentlig har noe å bekymre meg for.

Må bare først si at jeg er 100% hetero og tenner veldig på jenter. Jeg syns kvinnekropper er noe av det flotteste som fins, og elsker å leke med og ta på dem. Det som skiller meg litt ut er nok heller måten jeg liker å ha sex på.

Siden jeg syns en del som poster her ikke er spesifikke nok når de beskriver sin egen seksualitet tenkte jeg her poste de topp 3 seksuelle episodene jeg har hatt i mitt liv. Alle disse var med min første kjæreste som var veldig åpen for min måte å uttrykke seksualiteten min på om som virkelig digga å gjøre slike ting med meg.

1. Jeg har tatt bind for øynene på jenta og bakbundet henne. Hun ligger på ryggen og har kun på seg truse. Jeg sitter over henne med skrittet mitt inntil hennes (jeg har også kun på meg boxer) og smører inn overkroppen hennes med olje. Jeg tar spesielt og smører puppene hennes nøye og stimulerer brystvortene mens jeg heller MYE olje på dem, slik at de nesten konstant er innsmurt i griseri mens jeg enten "skrur" forsiktig på brystvortene eller masserer puppene. Etterhvert tar jeg frem en vibrator (ikke så ulik den berømte magic wand, men en litt mindre og søtere utgave (eksen min syntes de vanlige ser for "kliniske" ut så hun ville heller at vi kjøpte en mindre og mer feminin rosa en)) og begynner først å stimulere ørene hennes (hennes svake punkt) med den på laveste styrke før jeg beveger meg nedover og stimulerer først brystvortene i 3-4 minutter (selvfølgelig mens jeg passer på at det er rikelig med olje der) før jeg beveger meg nedover mot trusa. Trusa beholdes på mens jeg stimulerer der og på ikke noe tidspunkt tar jeg trusa av. Stimulerer først på innsiden av lårene og går sakte rundt skrittet og opp mot toppen av trusa før jeg sakte beveger meg nedover. Når jeg finner et godt punkt (ved hjelp av å observere hennes reaksjon) lar jeg den være der og skrur opp styrken på vibratoren. Holder den der en stund før jeg plutselig stopper og lar henne lure litt på hva som skjer før jeg heller en god dose olje ned i trusa. Når jeg så skrur på vibratoren igjen og dytter den mot samme punkt tyter det olje ut fra siden til trusa. Etter hun helt tydelig får en sterk orgasme sier hun stopp og vi gir oss. Etterpå forteller hun meg at hun kom 3 ganger iløpet av leken.

2. Jenta er kledd ut som maid og har som oppgave å følge hva jeg sier (men jeg er ikke spesielt dominant altså, det er gjort på en veldig kjærlig og snill måte, jeg tenner ganske lite på sadisme). Jeg sier jeg vil hun skal gjøre meg ren så vi går i dusjen og hun kler av meg klærne mine og kjolen sin men beholder undertøyet og strømpene og strømpeholderen og maid-hatten på. Så dusjer vi og måten hun vasker meg på er at hun smører inn puppene sine med såpe og så gnikker de mot den delen av kroppen min hun til enhver tid vasker. En god del såpe går med til dette. Pikken min vasker hun med hendene da og uten såpe, slik det burde gjøres. Etter dusjen tørker hun meg med håndkle og så får hun i oppgave å sjekke at hele kroppen min er ren ved hjelp av tungen sin. Sakte men sikkert slikker hun omtrent hver del av kroppen min, sakte og kjærlig. Det hender med en heftig blowjob og at jeg kommer i munnen hennes, og hun takker for sæden mens hun smiler bredt og lar sæden renne ut av munnen og sakte nedover kroppen sin.

3. Hun vekker meg en morgen iført kinesisk kjole (sånn kort med lange splitter på siden med dragemotiv), fører armene mine bak hodet mitt mot sengestolpene og fester de der med håndjern. Så sier hun med etterliknet kinesisk aksent at hun skal gi meg en kinesisk massasje. Hun begynner rolig med litt standard myk massasje på diverse kroppsdeler og begynner etterhvert å påføre en type olje eller lotion eller noe (spurte ikke hva det var) som gjør huden ganske glinsende. Så begynner hun på skrittet mitt, først utenfor bokseren med en teknikk som begynner med at hun har hånden helt nede på nedsiden av ballene og sakte fører hånden opp helt til toppen av pikken, mens hun forsiktig "kiler" med neglene. Veien opp tar lang tid, kanskje 10 sekunder, og når hun er helt oppe tar hun et par "minirunk", dvs trekker forhuden bitte litt tilbake og så frem og så tilbake og frem, for hun begynner veien ned igjen mens hun forsiktig kiler med neglene igjen. Alt dette mens boksern min er på. Slik holder hun på inntil hun merker at pikken min er fullstendig hard og at området på bokseren der kukhodet mitt presser mot begynner å bli vått. Så trekker hun først sakte ned sine egne truser til såvidt under der kjolen ender før hun tar hånda si inn i boksern min og begynner å runke meg saaakte. Hun fortsetter med å trekke bokseren ned helt under ballene og fortsetter å runke meg i gradvis stigende tempo men fortsatt veldig sakte, mens hun av og til forsiktig slikker på undersiden av pikken og lar meg tydelig se at hun slikker, av og til mens hun ser meg i øynene, av og til mens hun ser på pikken. Hun øker gradvis tempoet helt til jeg får en rekordsprut som nesten når opp til mitt eget ansikt.

Som det kanskje kommer frem er min seksuelle preferanse et slags forsspill som aldri utvikler seg til penetreringssex. Mitt "problem" er at jeg egentlig syns at å penetrere en jente med pikken min i utgangspunktet er veldig uinteressant med mindre vi begge allerede er veldig kåte og jeg merker at det eneste jeg vil er å føre pikken min sakte men bestemt inn i henne og trenge meg inn mens hun gisper og stønner. Men den type situasjon oppstår ikke så altfor ofte, og for meg virker det som "standard-sex", som folk flest forventer å ha, er en mye mindre lidenskapelig jokking med orgasme som mål heller enn nytelse.

Mitt synspunkt på orgasme er kanskje det rareste. Min egen orgasme syns jeg er helt uinteressant og vil helst unngå den, men jeg elsker derimot å ligge på det punktet der man er rett ved å komme, der man nærmest kan føle sæden ligge klar og bare vente på å få sprutet ut, der man er i nærmest en slags "sextranse" og man ikke føler noe som helst annet enn å være så nærme, at man er så hard at pikken føles ut som en stein som bare vil inn i et vått, mykt deilig sted.

Jenters orgasme derimot syns jeg er helt fantastisk og mye av min seksuelle interesse sentrerer seg rundt det. Som man kan forstå av det jeg har skrevet ovenfor er jeg veldig interessert i sexleketøy og da spesielt vibratorer og håndjern og slike ting, men jeg syns SM med lær og pisker og nedsettende ord og slikt er altfor drøyt. Jeg elsker å f eks ta på bind for øynene på en jente og så gradvis overraske henne med diverse leketøy og liknende og få henne til å komme gjennom forsiktig men bestemt stimulering.

Problemet mitt er at til tross for disse preferansene er jeg ganske sjenert når det kommer til sex. Jeg hadde min første kjæreste når jeg var 23 og hun var veldig med på å utforske akkurat hva det var jeg ville gjøre. Vi slo opp da vi måtte flytte til forskjellige land men hadde for halvannet år siden en sommer sammen da vi igjen utforsket denne sexen. Ekte kjærlighet følte jeg aldri for henne, men seksuelt passet vi ekstremt bra sammen. Når jeg slo opp med henne var jeg veldig optimistisk på mine egne vegne, at jenter tydeligvis likte min type seksualitet, men etterhvert som jeg har gjort meg flere erfaringer nå viser det seg at det ikke helt stemmer.

De to siste gangene jeg har prøvd å bli sammen med jenter har jeg fått en relativt negativ reaksjon på min seksualitet. Den første var litt med på å prøve men til slutt konkluderte hun med at hun ville ha en gutt som var sterk og pågående og resolutt pulte henne, ikke en som meg som var mer fokusert på sexleker og som har en mer "soft" måte å initiere sex på. Den andre var ikke med på preferansene mine i det hele tatt og så hun bare ville ha en normal gutt som hadde sex på normal måte og det var det. Det skal sies at hun siste var ganske konservativ og gjøre det tidlig klart når vi rota for første gang at oralsex var uakseptabelt og at jeg måtte være flink med å ikke skape situasjoner der hun kunne se pikken min (hun syntes pikker var ekle å se på).

Nå har det gått ca et år siden hun siste og merker jeg har veldig lyst å finne en jente som passer bra med meg seksuelt. Men jeg er litt pessimistisk mtp hvor sannsynlig det er å finne en som faktisk er litt på samme plan som meg. Derfor tenkte jeg poste her for å stille noen spørsmål spesielt til kvinnene på kvinneguiden, og helst med litt forklaring på hvorfor dere svarer som dere gjør.

Det jeg lurer på er:

1. Er denne typen seksuell preferanse virkelig så rar? Er det helt out there? Eller er dette relativt standard og innenfor en slags ramme av hva men helt fint kan forvente uten å bli altfor overrasket?

2. Er det problematisk at jeg i utgangspunktet ikke er interessert i å penetrere jenter med pikken? Det er jo ikke slik at jeg er uinteressert i jenter og sex, jeg blir kåt ofte og elsker å pirre jenter osv, men selve akten syns jeg kun er interessant når jeg er sprengkåt og virkelig har lyst å gå inn. Med andre ord er jeg kanskje ikke uinteressert i å pule, jeg bare syns ikke det er interessant å jokke inne i ei jente til orgasme når man i utgangspunktet ikke nødvendigvis er så kåt. Får inntryk av og til at en del andre har som mål å få pikken sin inn i ei jente så fort som mulig, men jeg pleier som regel ikke gjøre det før jeg iallfall har sovet med ei jente 3-4 ganger (kan legge til at jeg har hatt 5 partnere jeg faktisk har penetrert av totalt 10 jeg har gjort noe som helst skesuelt med).

3. I utgangspunktet driver jeg ikke med ONS men i det siste har det begynte å interessere meg litt. Grunnen til at jeg ikke driver med det er fordi jeg som nevnt er ganske sjenert angående sex og i fortiden har jeg måttet føle meg trygg på partneren min før jeg har kunnet ha sex med henne. Selve tanken på å ha sex med en totalt fremmed har vært ganske turnoff for meg, men jeg merker at jeg mer og mer ser på ONS som noe jeg kunne tenke meg å drive med. Spørsmålet blir jo da, hvis du er med en kar ute på byen og det er stemning til å finne på noe, men han sier f eks "vi kan godt dra hjem til meg, men jeg kommer ikke til å gå inn i deg med pikken min" eller liknende, hvordan ville du reagert på det? Er det for sært? Burde jeg holde seksualiteten min unna ONS eller kan det være greit?

4. Sist men ikke minst, kunne du selv tenke deg å ha et seksuelt forhold til en slik person som meg? Da tenker jeg på enten kjæreste eller sexvenn. Helst foretrekker jeg kanskje sexvenn da det er veldig sjeldent jeg faktisk utvikler sterke følelser for jenter (nå har det gått ca 3 år siden sistgang), men denne typen seksualitet er kanskje litt vanskelig å ha i et sexvennforhold da det krever en del intimitet...?

Takk for svar. Det er kanskje ikke ofte gutter legger ut en så detaljert beskrivelse av hvordan de fungerer seksuelt, så beklager hvis det ble for mye å lese. Forhåpentligvis er det kanskje noen andre gutter/jenter som kjenner seg igjen og lurer på liknende ting :)

Er IKKE interessert i moraliserende kommentarer og/eller nedsettende kommentarer. Spesielt fra gutter som drar en "pøh, bare vær en mann og pul jentene, din femiklump" eller noe slikt. Det er rett og slett denne typen ting jeg tenner på og har blitt veldig klar over at det ikke er noe jeg kan endre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg oppfatter ikke dette som sært eller problematisk. Uvanlig, ja, men det må jo være fantastisk for din partner å ha en som ikke bare ønsker å putte den inn og bli ferdig, dem finnes det mer enn nok av der ute.

Høres ut som du har mer glede av forspillet enn selve akten, og det er ikke noe feil med det. :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forferdelig langt innlegg, men jeg må innrømme at ikke trengte lese mer enn første setningen i hver av dine noveller for å tenke Nei, Nei, og Nope, ikke noe for meg.



Anonymous poster hash: f7e3b...cb2
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I en hektisk hverdag vil denne type "seksualitet" naturligvis ta litt tid, men av og til hadde det jo vært ok.

Ofte er det bare deilig å bli pukt hardt og rått og ferdig med det. Med eg måtte det jo ha vært planlegging inni bildet, noe osm er turn off om det skjer hele tiden



Anonymous poster hash: 3815b...bc0
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syntes det var fine og sexy beskrivelser! Ville nok ønsket penetrering kanskje litt mer enn deg, men det finner man ut av sammen.

Anonymous poster hash: abd82...0e1

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er jente og har også lekt mye sånn med to tidligere kjærester. Men har alltid avsluttet med penetrering, ofte mens gutten er bundet for at han skal slippe å gjøre jobben.

Ser ingenting unormalt i slik tenning, men det er jo greit å jobbe med at penetrering skal med innimellom? Jeg liker veldig godt å avslutte med sex.



Anonymous poster hash: 5e5e9...410
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Andrea93

For meg er penetreringen det desidert viktigste, så det hadde ikke funket for meg. Men det finnes sikkert dem som ville likt det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hadde ikke funket for meg, jeg vil veldig gjerne kjenne kjæresten min inni meg på et tidspunkt under sex.

Men ser ikke bort i fra at når du treffer på den/de rette så kan dette fungere utmerket!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du høres jo ut som drømmesexpartneren :) kan ikke lenger ha penetrerende sex pga smerter og er som deg mer glad i alt det andre man kan gjøre og liker å nyte og kose leeeenge...eksperimentere og leve ut forskjellige fantasier, bruke leketøy og kostymer osv. Synd jeg er en god del eldre enn deg...men sikker på at det finnes masse jenter der ute som vil sette pris på dine preferanser



Anonymous poster hash: 1243d...7b6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn som du forklarer er nok spennende og deilig av og til, men blir nok fort kjedelig for min del.
Jeg trenger en som jeg skjønner at vil ha meg, om du skjønner hva jeg mener. Ikke bare pus og stryk og kjenn, men litt råskap må til. Jeg må føle at han vil ha meg med "hud og hår". De gangene gutten har vært litt for ivrig og kommet før penetrering, så har jeg følt at noe manglet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må bare først si at jeg er 100% hetero og tenner veldig på jenter.

Tviler ikke på at du tror du er det, men må skuffe deg og si at INGEN er 100%.. 99% kanskje ja..

Hadde man vært 100% hadde man ikke likt pornofilmer pga mannen som er med..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tviler ikke på at du tror du er det, men må skuffe deg og si at INGEN er 100%.. 99% kanskje ja..

Hadde man vært 100% hadde man ikke likt pornofilmer pga mannen som er med..

Hæ??

Anonymous poster hash: 1243d...7b6

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hæ??

Anonymous poster hash: 1243d...7b6

*sigh*...

Hadde man vært 100% hetero hadde man ikke likt hetero-porno..

Av den enkle grunn at det er en viss % pikk og en viss % mus.. For mye av den ene og det blir galt.. For lite av den ene og det blir galt.

Om man er 100% hetero ville man antagelig kun likt lesbe-porn, og ikke vanlig hetero-porno.

Endret av AndreasBR
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg synes ikke du har så veldig spesielle preferanser at det gjør noe, en det hadde heller ikke vært noe for meg personlig.

Ikke fordi det er rart, men jeg tenner bare ikke sånn veldig på kostymer og masse sexleketøy(det plager meg ikke, men jeg kan ikke ha det som en sentral del av sexlivet hele tiden), og jeg synes du har et noe statisk syn på penetrering.

For meg er det mange måter å inkludere det på enn å utelate det totalt, eller bare inn/ut som du gjentakende kaller det.

Jeg har for all del opplevd det også og er enig at det er fryktelig kjedelig i lengden, men at det dermed er eneste måte å gjøre det på - nei.

Jeg tror du nok skal lete litt for å finne en veldig god match, men det må faktisk vi alle.



Anonymous poster hash: 7e8c8...921
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Slik jeg leser deg tror jeg problemet ditt er at du er for spesifikk, og at du har utviklet din seksualitet sammen med denne ene partneren, og nå prøver du å "kopiere" denne opplevelsen med nye partnere. Og dette er oppskriften på katastrofe, for ingen liker å være en kopi. I et parforhold av ymse slag er det helt greit å ha preferanser, men man vil alltid være to personer, med litt sprik i disse, som skal fungere sammen, og da må man være åpen for å tilpasse seg. Og jo smalere interesser man har, desto mer må man påregne å tilpasse seg.



Anonymous poster hash: be8b7...301
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan bare snakke for mg selv, men for meg hadde det blitt for sært om dette er eneste måten du liker å ha sex på. Når jeg er kåt vil jeg ha en kuk i meg, fort. jeg er kanskje spesiell til dame å være for jeg er ikke så fan av lange forspill- jeg er klart fort, og da vil jeg bli penetrert...

Men det finnes åpenbart jenter som liker det sik du beskriver. En gang i blant kunne jeg vært med på dette, eller som en oppvarming. men for meg er sex uten penetrering ufullstendig..

kvinne 37



Anonymous poster hash: 3921e...8fd
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...