Hoppetaujenta Skrevet 13. januar 2015 #21 Del Skrevet 13. januar 2015 Det er kultur-mat med røtter. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2015 #22 Del Skrevet 13. januar 2015 Flattbrød (<----- dette er måten jeg sier og skriver det på) kan brukes til mange typer middagsretter og man kan spise det som brødmat med vanlig pålegg på også. Takk for at du minnet meg på at jeg må kjøpe det. Skriver du "gullerøtter" også? Jeg tror de fleste sier "flattbrød", men det skrives "flatbrød". Anonymous poster hash: 40f31...d56 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 13. januar 2015 #23 Del Skrevet 13. januar 2015 Uansett: det er i alle fall kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2015 #24 Del Skrevet 13. januar 2015 Trønder her -en som ikke ante at flatbrød er kjent som "uspiselig og smakløst, for trøndere og gamliser". Men helt riktig er det jo at vi trøndere spiser mye flatbrød (men jeg trodde dette var en "norsk greie" mer enn en noe annet), og for meg er det vanlig med flatbrød til det meste av middagsmat. Spekemat og sodd blir iallefall ikke det samme uten, og du spiser ikke nyfiska torsk uten flatbrød med smør, da mangler jo halve middagen! Anonymous poster hash: c3f26...e2c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. januar 2015 #25 Del Skrevet 13. januar 2015 Spør du meg er spørsmålet hva er det med trøndere og flatbrød?De har det til alt.Absolutt alt! Anonymous poster hash: d66f6...33f Jeg er trønder, jeg eter flatbrød kun til suppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 13. januar 2015 #26 Del Skrevet 13. januar 2015 Syntes flatbrød er kjempegodt jeg! Elsker å maule det Er 18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurodice Skrevet 13. januar 2015 #27 Del Skrevet 13. januar 2015 (endret) Hvorfor er de så glad i det? Smaker jo veldig lite. Som tynt knekkebrøAnonymous poster hash: 06122...260 Kanskje de ikke greier å åpne munnen noe særlig, så vanlige brødskiver blir for mye for dem. Endret 13. januar 2015 av Arabella 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 13. januar 2015 #28 Del Skrevet 13. januar 2015 (endret) Flatbrød og godt smør annenhver gang i en grei stabel oppå hverandre.... Endret 13. januar 2015 av MarianneE 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2015 #29 Del Skrevet 13. januar 2015 Veldig glad i flatbrød! Til lapskaus, til rømmegrøt og spekemat eller bare med smør på. Er 24. Anonymous poster hash: 07c9d...0bd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurodice Skrevet 13. januar 2015 #30 Del Skrevet 13. januar 2015 Flatbrødsoll er også godt, synes jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 13. januar 2015 #31 Del Skrevet 13. januar 2015 Flatbrød og godt smør annenhver gang i en grei stabel oppå hverandre.... Klining Spiste det mye da jeg var liten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 13. januar 2015 #32 Del Skrevet 13. januar 2015 Life helsekost har et glutenfritt et. Odin flatbrød, som er laget av potet. Anonymous poster hash: 53822...8fa Jeg syne Odin er det beste flatbrødet, så får jeg lyst på så er det Odin jeg kjøper. Digg til spekemat. Selges på Obs!, på Meny og på Mega (som jeg vet om her jeg bor). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2015 #33 Del Skrevet 13. januar 2015 Flatbrød er i samme matkategori som cabaret og terteskjell; uspiselig. Terteskjell er ekkelt!Anonymous poster hash: 02701...adf 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amarinda Skrevet 13. januar 2015 #34 Del Skrevet 13. januar 2015 Dere bør prøve skjenning om dere liker flatbrød. Trøndersk "festflatbrød" med sukkerbelegg på ene side. Nydelig og veldig godt til sodd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrøkenMånestråle Skrevet 13. januar 2015 #35 Del Skrevet 13. januar 2015 Er ikke skikkelig lapskaus middag uten flatbrød, er 30 men har spist det siden jeg var en liten knott 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2015 #36 Del Skrevet 13. januar 2015 Dere bør prøve skjenning om dere liker flatbrød. Trøndersk "festflatbrød" med sukkerbelegg på ene side. Nydelig og veldig godt til sodd Åh, ja! Det er så gooodt! :D Anonymous poster hash: 2bf7e...37a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. januar 2015 #37 Del Skrevet 13. januar 2015 Dere bør prøve skjenning om dere liker flatbrød. Trøndersk "festflatbrød" med sukkerbelegg på ene side. Nydelig og veldig godt til sodd Sant det, må ha det de få gangene i året jeg eter sodd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest crazycatlady Skrevet 14. januar 2015 #38 Del Skrevet 14. januar 2015 Life helsekost har et glutenfritt et. Odin flatbrød, som er laget av potet. Anonymous poster hash: 53822...8fa Åh, takk! Da skal jeg stikke innom Life en dag. Nå fikk jeg lyst på lapskaus og flatbrød! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fiolinisten Skrevet 14. januar 2015 #39 Del Skrevet 14. januar 2015 Flatbrød er digg med lapskaus og laks. Mange andre supper funker også godt til flatbrød. For eksempel tomatsuppe med egg, krydder og pastaskruer nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 14. januar 2015 #40 Del Skrevet 14. januar 2015 Dere bør prøve skjenning om dere liker flatbrød. Trøndersk "festflatbrød" med sukkerbelegg på ene side. Nydelig og veldig godt til sodd Innherredsodd... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå