Jump to content
Sign in to follow this  
tste

Kontakt med ålreite folk, ikke "hønemødre" - Oslo

Recommended Posts

tste

Hei,

Jeg er 25 år, andregangs gravid med termin på nyåret, bor i Oslo-området. Jeg gikk ikke i noen barselgruppe sist gang jeg fikk barn - må innrømme at dette var mye pga fordommer mot typiske hønemødre. Uoffisielle Konkurranser som årets mor og raskest utviklet barn byr meg i mot, det samme gjelder lange monologer om det perfekte familieliv og materielle goder :P

Kjenner jeg blir litt småflau av å legge ut en "kontaktannonse" som dette, men kunne faktisk tenke meg å bli kjent med andre som har barn og som har mulighet til å møtes på dagtid i permisjonstiden. Kan gjerne gå på kafe eller restaurant, gå tur i skogen, eller noe helt annet (vil gjerne prøve noe nytt som yoga eller å gå på kunstutstillinger) eller kanskje du har noen ålreite forslag?).

Kort om meg:
Jeg bor 20 min fra sentrum med banen - med samboer og datter, er sosial og jordnær, elsker musikk (alt fra PJ Harvey, Beatles, Bob Dylan, Tommmy Tokyo til noe electronica), elsker filmer som får deg til å tenke (Mr Nobody, Eternal Sunshine of The Spotless mind, Waking Life) og er glad i å lese - selv om jeg gjør det alt for sjeldent.

Hvis du har permisjon i 2015 og er interessert i å møte folk uten å måtte inngå allianse med barnevognmafiaen ;p, ta gjerne kontakt her, via pm eller [email protected].

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...