Jump to content
Sign in to follow this  
tste

Kontakt med ålreite folk, ikke "hønemødre" - Oslo

Recommended Posts

tste

Hei,

Jeg er 25 år, andregangs gravid med termin på nyåret, bor i Oslo-området. Jeg gikk ikke i noen barselgruppe sist gang jeg fikk barn - må innrømme at dette var mye pga fordommer mot typiske hønemødre. Uoffisielle Konkurranser som årets mor og raskest utviklet barn byr meg i mot, det samme gjelder lange monologer om det perfekte familieliv og materielle goder :P

Kjenner jeg blir litt småflau av å legge ut en "kontaktannonse" som dette, men kunne faktisk tenke meg å bli kjent med andre som har barn og som har mulighet til å møtes på dagtid i permisjonstiden. Kan gjerne gå på kafe eller restaurant, gå tur i skogen, eller noe helt annet (vil gjerne prøve noe nytt som yoga eller å gå på kunstutstillinger) eller kanskje du har noen ålreite forslag?).

Kort om meg:
Jeg bor 20 min fra sentrum med banen - med samboer og datter, er sosial og jordnær, elsker musikk (alt fra PJ Harvey, Beatles, Bob Dylan, Tommmy Tokyo til noe electronica), elsker filmer som får deg til å tenke (Mr Nobody, Eternal Sunshine of The Spotless mind, Waking Life) og er glad i å lese - selv om jeg gjør det alt for sjeldent.

Hvis du har permisjon i 2015 og er interessert i å møte folk uten å måtte inngå allianse med barnevognmafiaen ;p, ta gjerne kontakt her, via pm eller [email protected].

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...