KathrineR Skrevet 29. september 2014 #21 Del Skrevet 29. september 2014 btw: Jeg pleier å steke biffen 5 minutter på hver side på relativt høy varme. La den så hvile 5-7 minutter før den settes midt i ovnen på 225 i 5 minutter. Dette gir en perfekt biff Var faktisk Arne Brimi som lærte meg dette personlig. La biffen hvile i 5-7 minutter før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2014 #22 Del Skrevet 29. september 2014 btw: Jeg pleier å steke biffen 5 minutter på hver side på relativt høy varme. La den så hvile 5-7 minutter før den settes midt i ovnen på 225 i 5 minutter. Dette gir en perfekt biff Var faktisk Arne Brimi som lærte meg dette personlig. La biffen hvile i 5-7 minutter før servering. Tid til ettersteking kommer jo alt an på hvor tykt stykket er - Arne Brimi eller ei. Anonymous poster hash: e7dc3...be7 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KathrineR Skrevet 29. september 2014 #23 Del Skrevet 29. september 2014 Ja, det er helt sant. Jeg ser at jeg burde tatt det med:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 29. september 2014 #24 Del Skrevet 29. september 2014 Rare, - til nød medium rare (hender en sjelden gang jeg må jenke meg dit når jeg spiser på steder hvor det god kutyme at hennes biff er litt mer stekt enn hans... jada, det hender man spiser i godt selskap utenfor landets grenser) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2014 #25 Del Skrevet 29. september 2014 Rare, - til nød medium rare (hender en sjelden gang jeg må jenke meg dit når jeg spiser på steder hvor det god kutyme at hennes biff er litt mer stekt enn hans... jada, det hender man spiser i godt selskap utenfor landets grenser) Og i hvilket univers er det? Anonymous poster hash: 369fb...310 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2014 #26 Del Skrevet 29. september 2014 Rare, - til nød medium rare (hender en sjelden gang jeg må jenke meg dit når jeg spiser på steder hvor det god kutyme at hennes biff er litt mer stekt enn hans... jada, det hender man spiser i godt selskap utenfor landets grenser) Hva slags regel er det at hennes biff må være mer stekt enn hans? Noe slags misforstått macho-greier her eller? Jeg foretrekker biffen medium rare, selv om gubben må ha sin gjennomstekt. Anonymous poster hash: 4965b...c4e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
iove Skrevet 29. september 2014 #27 Del Skrevet 29. september 2014 well done ++ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest daisydaisy Skrevet 29. september 2014 #28 Del Skrevet 29. september 2014 Medium well/medium Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaDust Skrevet 29. september 2014 #29 Del Skrevet 29. september 2014 Well-done. Den skal være helt dau altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jacinta Skrevet 29. september 2014 #30 Del Skrevet 29. september 2014 Medium. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest extra Skrevet 29. september 2014 #31 Del Skrevet 29. september 2014 Mellom rå og medium Godt stekt, liker ikke rått kjøtt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BettyBoop Skrevet 29. september 2014 #32 Del Skrevet 29. september 2014 http://www.traegergrills.com/teamtraeger/image.axd?picture=2013%2F3%2Ftumblr_mjew20n6kY1rdxsr8o2_400.pngAnonymous poster hash: dfdb5...a6a Medium eller medium til rå eller hva det heter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BettyBoop Skrevet 29. september 2014 #33 Del Skrevet 29. september 2014 btw: Jeg pleier å steke biffen 5 minutter på hver side på relativt høy varme. La den så hvile 5-7 minutter før den settes midt i ovnen på 225 i 5 minutter. Dette gir en perfekt biff Var faktisk Arne Brimi som lærte meg dette personlig. La biffen hvile i 5-7 minutter før servering. Aha. Inni ovnen ja. Det var lurt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Herr Heftig Skrevet 29. september 2014 #34 Del Skrevet 29. september 2014 Rosa inni, ikke rød. Liker ikke når det renner blod ut nå jeg skjærer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2014 #35 Del Skrevet 29. september 2014 Medium og medium well enkelte ganger utenfor landegrensene. Anonymous poster hash: 0ee73...a68 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perelandra Skrevet 29. september 2014 #36 Del Skrevet 29. september 2014 Well done eller til nøds medium well. Jeg klarer smaken av rått eller lite stekt kjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest rådyr Skrevet 29. september 2014 #37 Del Skrevet 29. september 2014 btw: Jeg pleier å steke biffen 5 minutter på hver side på relativt høy varme. La den så hvile 5-7 minutter før den settes midt i ovnen på 225 i 5 minutter. Dette gir en perfekt biff Var faktisk Arne Brimi som lærte meg dette personlig. La biffen hvile i 5-7 minutter før servering.Hørtes ut som en oppskrift på skosåle, med mindre biffen er 15 cm tykk...Rå må den være. Såvidt touchet pannen 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guadaloupe Skrevet 29. september 2014 #38 Del Skrevet 29. september 2014 Medium rare til rare, litt blod som renner ut og blander seg med sausen er bare digg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christiania_Oslo Skrevet 29. september 2014 #39 Del Skrevet 29. september 2014 Medium rare eller medium. Skjønner ikke folk som vil ha den "well done"altså. Det er jo rett og slett å ødelegge biffen og smaker ingenting. Det er samme folk som drar til Italia fordi de vil smake "ekte"pizza og pøser på med ketchup.... 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christiania_Oslo Skrevet 29. september 2014 #40 Del Skrevet 29. september 2014 Rosa inni, ikke rød. Liker ikke når det renner blod ut nå jeg skjærer. Kjøttsaft. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå